Tészta teljeskiőrlésű lisztből

Nézet:
Sorrend:

A Byodo Spirál teljes kiőrlésű olasz durumbúzából készül. Ízletes sajtos, húsos és zöldséges ételeket készíthetünk belőle, könnyű mártásokkal kombinálhatjuk.

Tökéletes "al dente" minőség. 

A frissen őrölt bio durumbúzát a legtisztább forrásvízzel keverik. Megfelelő formára préselik, majd lassan 40-50° Celsius fokon szárítják. Ezzel biztosítják a repedések és töredezések nélküli spirálformát és a tökéletes állagot.

 

840 Ft

Teljeskiörlésű durumgriz spagetti. Tojás nélküli termék.
Ellenőrzött ökölőgiai gazdálkodásból származik.

Az integrale kifejezéssel Olaszországban azokat a tésztákat illetik melyek előállításánál a teljes durum-búzaszem felhasználásával készül. A búzaszem külső rétegei fontos vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, illetve ennek köszönhető a Byodo Pasta Italiana erőteljes aranybarna színe. A kíméletes feldolgozás alacsony hőmérséklet mellett és a tradicionális lassú szárítás a Byodo Pasta Italiana kiválló ízének titka.



820 Ft
Nézet:
Sorrend: