Főzéshez, sütéshez

Nézet:
Sorrend:

A rizottó az az étel, amelyet szinte a végtelenségig variálhatunk a szezonálisan kapható zöldségekkel. Egyszerűen elkészíthető, nagyon ízletes, fogyaszthatjuk köretként, de önmagában főételként is megállja a helyét.

Felhasználási javaslat: Egy csésze rizottót 2 csésze vízben 1 evőkanál olaj és ízlés szerinti só hozzáadásával fedő alatt lassú tűzön addig főzzük, míg az összes vizet fel nem szívja.

590 Ft

A zöldségkeverék natúr, természetes ízű, hozzájárul a kiegyensúlyozott és egészséges élethez.

Tartósítószert, mesterséges színezéket és adalékanyagot nem tartalmaz. 

 

Felhasználási javaslat: levesekbe, hústöltelékekhez, grízgaluskába.

1 065 Ft
 
Nézet:
Sorrend: