Parajdi só

Nézet:
Sorrend:

Az Erdélyből származó parajdi só a világ egyik legjobb minőségű sófajtájának tekinthető, amely számtalan különféle értékes ásványi anyagot tartalmaz. A csomagolásban 100% tisztaságú, kézzel bányászott, finomítatlan, a természetben eredeti állapotban előforduló sót talál, mindezt hozzáadott adalékanyagok nélkül.

Felhasználása: A tengeri és hagyományos só helyett, ételek ízesítésére.

Származási hely: Románia

Minőségét korlátlan ideig megőrzi.

A termék dióféléket feldolgozó üzemben készült.

Száraz helyen tárolandó!

495 Ft

Az erdélyi kincs az egyik legjobb minőségű só: nem jódozott és természetes tisztaságú.

Háztartásunkban leggyakrabban a konyhai sóval találkozunk, ám az emberi kéz által sokáig érintetlen helyekről származó sófajtáknak -ahogy a parajdi sónak is- sokkal több pozitív tulajdonsága van, mint tisztított társainak.

A Nature Cookta Étkezési Parajdi sót külső környezeti hatásoktól védett helyről szerzik be. Különlegességét tovább növeli, hogy kizárólag kézzel bányásszák, apró darabokra aprítják. Megtartja a lehető legtermészetesebb mivoltát és tulajdonságait. Az egyik legjobb hatású összetétel semmiféle adalékanyagot és csomósodásgátló szert nem tartalmaz, ellenben számos ásványianyagot és nyomelemet rejt magában.

Főzéskor, sütéskor mindenféle típusú étel ízesítésére alkalmazható. Nyugodtan használhatjuk a hagyományos, asztali só helyett húsokhoz, halakhoz, salátákhoz, ?sóágyakhoz? is.

Érdemes ezzel a sóval tartósítania a káposztát, hogy a levele ropogós maradjon.
Elősózás a baromfihúsoknál és a halaknál ajánlott.

A bárányhúst a sütés előtt 24-48 órával előbb javasolt besózni, így íze sokkal teltebb és ízletesebb lesz. A kivételes só gazdagabb ízvilágot kölcsönöz ételeinknek. Segítségével saját szánk íze szerint formálhatjuk finomságainkat.


485 Ft
Nézet:
Sorrend: