Szőlőmagolaj

Nézet:
Sorrend:

A szőlőmagolaj napérlelte szőlőszemek magvából készül, és linolénsav tartalmával tűnik ki. Mélyzöld színű, jellegzetes illatú, mely a feldolgozott szőlőéhez hasonlít.

A hideg sajtolással készült szőlőmagolaj olyan antioxidáns, és bioaktív anyagokat tartalmaz, melyek fontos szerepet játszanak az egészség megőrzésében, védelmében, valamint egyéb ásványi-, és vitamintartalma következtében napjaink korszerű táplálkozásában. Omega 3 zsírsav tartalma és koleszterincsökkentő hatása szintén rendkívül értékes olajjá teszi. 

A mélyzöld színű szőlőmagolaj füstpontja 250 °C, ellentétben a többi, kiterjedten használt olajéval, melyeknek átlagosan 200 °C körüli. A hidegen sajtolt szőlőmagolajból a sütés-főzés során nem keletkezik egészséget károsító égéstermék, ezért ez a rendkívül előnyös tulajdonsága az egészséges táplálkozás egyik fontos alkotóelemévé emeli.

Az olaj külsőleg-belsőleg, élelmiszeripari, kozmetikai és gyógyászati célra egyaránt alkalmazható. Használhatjuk többek között pácoláshoz, halak, húsok, steakek sütéséhez salátákhoz, joghurtokhoz, mártásokhoz, süteményekhez, vagy egyszerűen csak egy szelet fokhagymás pirítóshoz.

 

1 800 Ft

A szőlőmagolaj napérlelte szőlőszemek magvából készül, és linolénsav tartalmával tűnik ki. Mélyzöld színű, jellegzetes illatú, mely a feldolgozott szőlőéhez hasonlít.

A hideg sajtolással készült szőlőmagolaj olyan antioxidáns, és bioaktív anyagokat tartalmaz, melyek fontos szerepet játszanak az egészség megőrzésében, védelmében, valamint egyéb ásványi-, és vitamintartalma következtében napjaink korszerű táplálkozásában. Omega 3 zsírsav tartalma és koleszterincsökkentő hatása szintén rendkívül értékes olajjá teszi. 

A mélyzöld színű szőlőmagolaj füstpontja 250 °C, ellentétben a többi, kiterjedten használt olajéval, melyeknek átlagosan 200 °C körüli. A hidegen sajtolt szőlőmagolajból a sütés-főzés során nem keletkezik egészséget károsító égéstermék, ezért ez a rendkívül előnyös tulajdonsága az egészséges táplálkozás egyik fontos alkotóelemévé emeli.

Az olaj külsőleg-belsőleg, élelmiszeripari, kozmetikai és gyógyászati célra egyaránt alkalmazható. Használhatjuk többek között pácoláshoz, halak, húsok, steakek sütéséhez salátákhoz, joghurtokhoz, mártásokhoz, süteményekhez, vagy egyszerűen csak egy szelet fokhagymás pirítóshoz.

 

3 525 Ft

Az ősz gyümölcse az egyik legsokoldalúbb alapanyag.

Az önmagában is ízletes csemege minél sötétebb színben pompázik, annál hasznosabb a szervezet számára. Magjának kivonata az olívaolajon kívül a másik legtöbb színben pompázó olaj.

A Nature Cookta Szőlőmagolaj könnyed ízű, különleges aromájú. Napérlelte szőlőszemekből, kíméletes eljárással, hideg sajtolással készül. A magokat összezúzzák, majd préselik. Tisztításához ülepítik és szűrik. Egyedi, érett szőlőre emlékeztető illatát főzésnél, sütésnél hosszú órák után is megőrzi.

Fantasztikus ízvilágot kölcsönöz a salátáknak, szószoknak. A Nature Cookta Szőlőmagolaj kellemes illata dióhoz, mazsolához, feldolgozott szőlőhöz hasonló. Nagyon ízletes majonéz készíthető szőlőmagolajjal.

Felhasználásával a tészta állaga és textúrája nagyon könnyű lesz. Sokáig megőrzi a frissességét. A frissensültekhez, serpenyőben készült ételek sütéséhez is alkalmas ez a zöldes-aranyló olaj. Enyhén fanyar íze pácokhoz, dresszingekhez, marinádokhoz is kiváló.

1 185 Ft

Az ősz gyümölcse az egyik legsokoldalúbb alapanyag.

Az önmagában is ízletes csemege minél sötétebb színben pompázik, annál hasznosabb a szervezet számára. Magjának kivonata az olívaolajon kívül a másik legtöbb színben pompázó olaj.

A Nature Cookta Szőlőmagolaj könnyed ízű, különleges aromájú. Napérlelte szőlőszemekből, kíméletes eljárással, hideg sajtolással készül. A magokat összezúzzák, majd préselik. Tisztításához ülepítik és szűrik. Egyedi, érett szőlőre emlékeztető illatát főzésnél, sütésnél hosszú órák után is megőrzi.

Fantasztikus ízvilágot kölcsönöz a salátáknak, szószoknak. A Nature Cookta Szőlőmagolaj kellemes illata dióhoz, mazsolához, feldolgozott szőlőhöz hasonló. Nagyon ízletes majonéz készíthető szőlőmagolajjal.

Felhasználásával a tészta állaga és textúrája nagyon könnyű lesz. Sokáig megőrzi a frissességét. A frissensültekhez, serpenyőben készült ételek sütéséhez is alkalmas ez a zöldes-aranyló olaj. Enyhén fanyar íze pácokhoz, dresszingekhez, marinádokhoz is kiváló.

1 935 Ft

Igazi különlegesség. Ez az olaj, nemcsak külsőleg, hanem belsőleg is fogyasztható.

A szőlő magjából kipréselt igen finom, szinte semleges ízű olaj. A szőlőmagolaj a legjobb belső bőrhidratáló, aki fogyaszt belőle egy mokkáskanálnyit, az belülről gondoskodik bőre puhaságáról. Hőkezelés hatására nem alakulnak ki telített zsírsavak, ugyanakkor igen sok esszenciális zsírsavat tartalmaz, ami csökkenti az érelmeszesedést. Gazdag E vitamin tartalmán kívül a szőlőmagolaj gyökfogó, vagyis antioxidáns hatása is kimagasló.

Felhasználása: zöldségek ízesítésére, sütéshez, főzéshez.


2 805 Ft
Nézet:
Sorrend: