Aszalt gyümölcsök

Nézet:
Sorrend:

A paradicsom tele van A-,B-,C- és E vitaminnal, valamint ásványi anyagokkal és nyomelemekkel is. Szárított formában is nagyon érdekes és értékes, nem csupán az ínyencek vagy az egészséges táplálkozás hívei számára.

A szárított formája nagyszerűen alkalmazható fűszerként, szószokhoz, spagettikhez és természetesen pizzákhoz.

 

655 Ft

Minden benne van, ami szem-szájnak ingere. A roppanós földimogyoró, pörkölést követően még pikánsabb, ami keveredik a krémes édeskés kesudióval, mandulával, ropogós törökmogyoróval és az édes, selymes állagú magozott aszalt szilvával, sárgabarackkal és mazsolával.

Ez az egyveleg igazi vitamin- és energiabomba, melynek hatásait külön-külön megtalálhatod termékleírásaink között.

 

445 Ft

Az ördögcérnaként és farkasbogyóként is ismert goji bogyót Kínában, Tibetben és Mongóliában évszázadok óta ismerik, és a hagyományos népi gyógyászatban előszeretettel alkalmazzák.

A goji bogyó az egyik olyan gyümölcs, amely a legnagyobb mennyiségben tartalmaz C-vitamint.

A goji fogyasztható nyersen, teaként, valamint levesekbe, befőttekbe főzve.

 

780 Ft

Magas az ásványi anyag tartalma, amivel serkenthetjük a veseműködést. A mazsolához hasonlóan, az aszalt szilva is pusztító hatással van a szabadgyökökre, amelyek sejtpusztító hatásúak és temérdek létfontosságú életfunkciót gátol. Ezt a magas antioxidáns hatásának köszönhetjük, mint például a C- és E-vitaminok.

A rendszeres fogyasztásával fokozhatjuk a memóriánk működését, nyugtatjuk idegrendszerünket, mindemellett erős antibakteriális hatása van, ami megakadályozza többek között a fogszuvasodásért és fogínygyulladásért felelős baktériumok szaporodását.

 

520 Ft
Nézet:
Sorrend: