Gomba

Nézet:
Sorrend:

100 gr szárított fafülgombából, áztatás után 500-600 gr-ot kapunk (jelen esetben a 25 gr-ből 125-150 gr-ot).

Felhasználás előtt mindig mossuk át bő vízzel, majd 1-2 órára áztassuk be. Felnyitás után a szárítmányt zárható üvegben, száraz helyen tároljuk.

Elkészítés, felhasználás: Távol-keleti és kínai levesek, és dobva-rázva sütött ételek, raguk kedvelt alkotóeleme. Hazai gombáink közül helyettesíthetjük a vargányával.

460 Ft

Szárított Ganoderma Lucidum gombából (pecsétviaszgomba) készült őrlemény. A termék 100%- os tiszta ganoderma gomba őrleményt tartalmaz.

A javasolt napi adagolás 3x1 mokkáskanál gombaőrlemény (napi 1-3g), amely natúr joghurthoz, kefirhez, adagolva, vagy forró vízzel felöntve és leszűrve teaként, őrölt kávéval elkeverve, kávéként lefőzve fogyasztható.

A pecsétviasz gomba őrleményének fogyasztásával párhuzamosan javasolt napi 500 mg C-vitamin elfogyasztása annak érdekében, hogy a gombában lévő hatóanyagok maximális mértékben kifejthessék jótékony hatásukat.

3 090 Ft
Nézet:
Sorrend: