Hajhullás ellen

Nézet:
Sorrend:
-14%
Raktárkészlet:
1 db

60 darabos Forcapil.

Egy étrend-kiegészítő készítmény azok számára, akik szeretnék megőrizni hajuk és körmeik szépségét.

Használati utasítás: 2 kapszula reggel, előírásnak megfelelően 2-től 4 hónapig tartó kezeléshez. A reggeli során nyelje le a kapszulákat egy nagy pohár víz kíséretében.

6 995 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
5 995 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2023.08.18 - A készlet erejéig!

A vas, a C-vitamin és a B12-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A folsav hozzájárul a normál vérképződéshez.

Az 1×1 Vitamin Vas Forte + C-vitamin + folsav étrend-kiegészítő filmtabletta 14 mg vasat tartalmazó készítmény.

Napi 1 tabletta fogyasztása javasolt. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Kategóriák: Bőr, haj, köröm, C-vitamin, Kimerültség, fáradtság, stressz, alvás, Nőknek, További vitaminok (E-, B-, K2-vitaminok), Vas, Vitaminok & Ásványi anyagok

1 545 Ft

Étrend-kiegészítő készítmény szelénnel, cinkkel és további antioxidáns vitaminokkal (C-vitamin, E-vitamin).

A szelén hozzájárul:

  • a pajzsmirigy megfelelő működéséhez,
  • a haj és a köröm normál állapotának fenntartásához,
  • a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelemhez,
  • az immunrendszer megfelelő működéséhez.


A C- és E-vitamin, valamint a cink antioxidáns hatásuk révén hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Az A- és C-vitamin, valamint a cink hozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez, így az egészség megőrzéséhez.

3 005 Ft

Biokap Hajhullás elleni Erősítő fiolák 12*7ml

A BioKap® Anticaduta erősítő fiolák úgy lettek kifejlesztve, hogy segítsenek ellensúlyozni a túlzott hajhullást és a haj elvékonyodását férfiaknál és nőknél  egyaránt.

Hatásukat fokozza a szilíciumban gazdag bambuszkivonat, amely segít megerősíteni és megvastagítani a hajat.

Tartalmaznak továbbá Tricofoltil® komplexet (len-, réz- és biotin alapú), Olax dissitiflora, fűrészpálma, tökmag és kapszaicin kivonatot PP-vitaminnal kombinálva, hogy serkentsék a fejbőr bőrének mikrokeringését.

Végül csalánkivonattal dúsítják a dermó-tisztító hatás érdekében.

11 155 Ft

Biokap Hajhullás elleni Erősítő folyadék 50ml

A BioKap® Anticaduta Erősítő folyadék egy sokkoló kozmetikai kezelés, amely kifejezetten a haj erősítésére és megvastagítására lett kifejlesztve, ellensúlyozva a túlzott hajhullás és a ritkulás problémáit. Növeli a haj ellenálló képességét, javítja a haj vastagságát és sűrűségét. Férfiak és nők számára egyaránt alkalmas.

A praktikus adagolójának köszönhetően könnyen és pontosan alkalmazható: közvetlenül a nedves vagy száraz fejbőrre kell permetezni, váltakozó napokon, és a felszívódás elősegítése érdekében rövid ideig masszírozni.

Tricofoltil® komplexet (len, réz és biotin alapú), szilíciumban gazdag bambusz, Olax dissitiflora, fűrészpálma és tökmag kivonatot tartalmaz, amelyek növelik a haj ellenálló képességét, míg a PP-vitaminnal kombinált kapszaicin kivonat serkenti a fejbőr bőrének mikrokeringését. A készítményt csalánnal, valamint a rozmaring és a melaleuca bio illóolajával gazdagítottuk, a dermó-tisztító hatás érdekében.

10 150 Ft

B-MAX Multivitamin + Aktív Ginseng tabletta, B-vitaminokkal a fáradtság csökkentéséhez - étrend-kiegészítő


Jellemzők (fő hatóanyagok): B1-vitamin, B6-vitamin, folsav, C-vitamin

 

A B-MAX Multivitamint kifejezetten a megnövekedett igénybevétel időszakára fejlesztettük ki, sokszorosára növelt B-vitamin tartalommal (B1: 4545%, B2: 3571%, B6: 1428% az NRV, azaz a napi ajánlott bevitel százalékában). A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez. A készítményben található vitaminok hozzájárulnak az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A ginseng segít a szellemi és fizikai frissesség megőrzésében, támogatja anormál vérkeringést, segít ellensúlyozni a fáradtságot.

 

3 095 Ft

Modern rohanó világunkban idegrendszerünk, és ennek következtében a bőrünk nap mint nap ki van téve különböző megpróbáltatásoknak. Az angyalgyökér segíti a sejtek és a szövetek védelmét a szabad gyökök ellen, hozzájárul a bőr UV-sugárzás elleni védelméhez. A biotin és a cink segítik az egészséges bőr és haj fenntartását, a cink hozzájárul a köröm normál állapotának megőrzéséhez, emellett szerepet játszik a sejtosztódásban, a fehérjeszintézisben, az A-vitamin normál anyagcseréjében. A réz hozzájárul a haj és a bőr normál pigmentációjához. Az aminosavak (pl. metionin, cisztin) a fehérjék építőkövei. A B1- és B6-vitaminok hozzájárulnak az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez.

3 140 Ft

Dr.Chen Hair-Revall Kapszula

A szép haj, köröm és bőr megőrzéséhez hasznos összetevőket tartalmazó komplex készítmény magas hatóanyag-tartalommal.

Modern rohanó világunkban idegrendszerünk nap mint nap ki van téve különböző megpróbáltatásoknak.

A haj kapszulában található C-, B1- és B6-vitamin hozzájárulnak az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez.

A biotin, a cink segítik a haj, bőr, valamint a köröm egészséges szerkezetének megtartását. Az aminosavak (pl. metionin, cisztin) a fehérjék építőkövei.

Jellemzők (fő hatóanyagok): C-vitamin, B-vitamin, cink, ginseng gyökér, kéntartalmú aminosavak

Adagolás (felhasználás): naponta 1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve

2 670 Ft

A készítmény természetes E-vitamin tartalmú búzacsíra olajat, aranyköles kivonatot, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz.

A biotin és a cink hozzájárul a bőr és a haj, a niacin és a B2-vitamin hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához. A szelén és az E-vitamin hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A szelén a cinkkel együtt hozzájárul a haj és a köröm normál állapotának fenntartásához. A biotin, a niacin és a riboflavin (B2-vitamin) hozzájárulnak a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához.

A niacin támogatja az idegrendszer működését, hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a riboflavin és a B5-vitamin hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

Folyékony hatóanyag lágyzselatin kapszulában a könnyű felszívódás érdekében.

3 415 Ft

Szép bőr, erős haj, ellenálló köröm


A Beauty-Max kapszulával több irányból támogathatjuk a bőr egészségét. A jelentős mennyiségű (180 mg) II. típusú kollagén, illetve a hyaluronsav segít megőrizni a bőr feszességét és rugalmasságát, a bőr, valamint a porc fontos szerkezeti felépítői. A C-vitamin hozzájárul a bőrben zajló kollagén képződéshez, ezáltal a bőr megfelelő állapotához. A kéntartalmú aminosavak (metionin, cisztin) a fehérjék (pl. a bőrt alkotó kéntartalmú vázfehérjék) felépítésében vesznek részt. A szervezet nem képes előállítani, táplálkozás útján kell fedezni. A cink és a biotin hozzájárul a bőr, a haj és a köröm állapotának támogatásához. A B1-, és B6-vitaminok hozzájárulnak az idegrendszer megfelelő működéséhez, ami kihatással van a bőr állapotára.

 

3 265 Ft

Ajánlott menedzsereknek, és szellemi munkát végzőknek, akik sok időt töltenek zárt térben (irodában), és kevés testmozgást végeznek. 

A készítmény szerves szelén, kalcium, magnézium és cink vegyületek kombinációja, kiegészítve tablettánként 20 mg Q10 koenzimmel, így biztosítva a megfelelő energiát és a szervezetben való hatékony hasznosulást.

 Szelén a haj, és a köröm, cink a haj, a bőr és a köröm állapotának támogatásához, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az immunrendszer normál működéséhez.

Cinkkel a normál szellemi működés fenntartásához.

Szerves magnézium-laktáttal (531 mg/tabletta), mely biztosítja a szervezetben való kedvező hasznosulást ? az idegrendszer támogatásához, a megfelelő pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság csökkentéséhez.

A magnézium mellett kalciummal az izomműködés, a csontok és a fogak normál állapotának fenntartásához.

 

 

3 115 Ft

A szép haj, köröm és bőr megőrzéséhez szükséges hatóanyagokat tartalmazó komplex készítmény jelentős hatóanyag tartalommal.

 A Szépség Komplex kapszulában található aminosavak (metionin, cisztin) a fehérjék építőkövei, a jó minőségű fehérjék a szép bőr, a dús és fényes haj és az erős köröm esszenciális alkotóelemei

  • A biotin, a cink segítik a haj, bőr, köröm egészséges szerkezetének megtartását.
  • A cink, B1- és B6-vitamin, C-vitamin szükségesek az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez.
  • A ginseng az élet gyökere, az energiaáramlásra és a keringésre gyakorolt hatása révén segíti a hatóanyagok felszívódását, valamint segít fenntartani a vitalitást, a szellemi és fizikai frissességet. 

 

2 270 Ft

Arany köles kivonatot, biotint, cinket, pantoténsavat és C-vitamint tartalmazó komplex készítmény a haj egészségéért

A készítmény komplex hatóanyagai elősegíthetik a haj és fejbőr egészségének megőrzését. Az aranyköles kivonat értékes erősítő és tápláló tulajdonsága révén megállíthatja a hajhullást. A Pantoténsav megóvja a hajat a kémiai és mechanikai károsodásoktól. A biotin hozzásegít az erősebb, egészségesebb körmökhöz, hajhoz.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

4 215 Ft

180 darabos Forcapil étrend-kiegészítő készítmény azok számára, akik szeretnék megőrizni hajuk és körmeik szépségét.

Használati utasítás: 2 kapszula reggel, előírásnak megfelelően 2-től 4 hónapig tartó kezeléshez. A reggeli során nyelje le a kapszulákat egy nagy pohár víz kíséretében.

15 445 Ft

A Karotta olaj szervezetünk sokhasznú biokémiai roborálószere.

Fő hatóanyaga az A vitamin provitaminja (Béta karotin), az E és F vitamin.
Ásványi hatóanyagai: Foszfor, Cink Kálcium és Vas. Ezek együttes hatása széleskörű felhasználást tesz lehetové.

A Karotta olaj jó hatással van a bőr és nyálkahártyákra, különösen a szem kötőhártyája állapotának erősítésére, gyulladások megelőzésére, a haj és a körmök állapotának javítására. Napozáskor történő használata védi bőrünket a gyulladást, leégést okozó UV-B sugaraktól, és segíti egyenletes barnulásunkat.

A Karotta olaj fogyasztása  -évtizedes megfigyelések szerint- kiemelkedő hatású az érrendszer-, szív és a daganatos megbetegedések megelőzésében, idegrendszerünk normális működésének segítésében. Vitaminjai és ásványi anyagai erősítik immunrendszerünket, - szervezetünk ellenállóképességét a hüléses fertőzésekkel szemben. Rendszeres fogyasztása elősegíti a kiemelkedő sportteljesítmények elérését, és növeli a férfiak életerejét.

2 390 Ft

B-vitaminok hozzájárulnak a haj, bőr, köröm egészségének megőrzéséhez és az idegrendszer megfelelő működéséhez. A folsav szerepet játszik a szív- és érrendszer egészségének megőrzésében. Kolin szükséges az agysejtek növekedéséhez. Inozitolnak szerepe van az idegek ingerület továbbításában és a zsírok szervezeten belüli szállításában.

 

 

1 585 Ft

Természetes szőlőmag és ligetszépe olajjal dúsított vitamin és ásványi anyag kombinációja intenzíven táplálja és sejtről sejtre tölti fel energiával a haj, a bőr, és a köröm szöveteit.

A B-vitaminok hozzájárulnak a haj, bőr, köröm egészségének megőrzéséhez.

A cink segíti az egészséges bőr szerkezetének fenntartását.

 

2 545 Ft

A köles a cisztin és a B5 vitamin kombinációja segítik az egészséges haj, köröm növekedést és a hajgyökerek anyagcseréjét.

A búzacsíra olaj javítja a bőr állapotát, rugalmasságát és feszességét, és elősegíti a természetes bőrsejtek megújulását. Természetes módon hidratálja a bőrt, normalizálva a nedvesség szintjét.


A biotin a természetes hajnövekedési folyamat egyik fő komponense. Hozzájárul a haj természetes növekedéséhez, megújulásához.


A B5 vitamin hozzájárul a hajképzésben résztvevő sejtek energiatermelő folyamataihoz.


A hajszálak főként keratin nevű fehérjemolekulákból épülnek fel, ezek építőelemei a cisztin és a metionin aminosavak.

 

2 615 Ft

A kalcium szükséges a normál izomműködéshez, az emésztőenzimek normál működéséhez.

Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban, a normál ingerület-átvitelben. A kalcium szerepet játszik a sejtosztódási folyamatokban és a sejtek specializációjában.

A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjének fenntartásához, az egészséges csontozat, izomfunkciók, a normál fogazatfenntartásához. A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhezés szerepet játszik a sejtosztódásban.

 

1 150 Ft
 
Nézet:
Sorrend: