Alma

Nézet:
Sorrend:
-34%
Raktárkészlet:
5 db

A mangó fenséges aromája és az örökké népszerű alma kellemes íze találkozik ebben az italban. Kizárólag ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó aromás mangófajtákat tartalmaz.

Próbálja ki répalével keverve is! 

2 275 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 495 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.02.08 - A készlet erejéig!

Oly sok szép, izgalmas nevű gyümölcsöt ismerve, szinte hihetetlen, hogy a durva nevű növény az, amely a csernobili katasztrófa óta újra lelkesítette az emberiséget. Azon kívül, hogy a nukleáris "ellenszérum" hordozója a növény bogyója, gazdagon, és ami csak rá jellemző, könnyen felvehetően tartalmazza a természet szinte minden értékes anyagát. A betegségek megelőzésében magán az emberen kívül a leghatékonyabb, míg a tumor terápiában a legígéretesebb élelmiszer a Homoktövis. A 30% gyümölcstartalmú rostos nektárunkkal biztosíthatja a napi vitaminszükségletét. Méltatlan és illetlen lenne, ha azt a könnyedséget s erőt, mit a termék ad e sorokkal hímezném, kívánom inkább, hogy élvezze, s merjen örülni, mert végre van mitől!

Ajánlott fogyasztás: Minden reggel étkezés előtt 0.5 dl.

Prémium +: Magyar Táplálékallergia és Táplálékintolerancia Adatbank alapján a Bio Berta rostos nektár bio homoktövisből, almával és mézzel, az alábbiaktól mentes: Tejfehérje, Tejcukor (laktóz), Tojás, Szója, Glutén, Földimogyoró (arachis), Benzoesav és származékai, Azoszinezékek, Kéndioxid és származékai.




3 280 Ft

Próbálod meggyőzni a gyerekeket, hogy az étkezés mellett az italok terén is figyeljenek egészségükre? Netán szüleiddel vagy a pároddal vagy hasonló gondban?

Ez a gyümölcsökből és zöldségekből gondosan összeállított fenséges keverék az egész család kedvence lesz!

Az alma a benne található rostanyagoknak, C-, A- és B-vitaminoknak, folsavnak, kalciumnak, magnéziumnak és káliumnak köszönhetően finom íze mellett igazán tápláló is.

A szőlő kiváló antioxidáns, emellett káliumban, vasban, magnéziumban, rézben, cinkben, szelénben is gazdag, valamint B- és C-vitamint is tartalmaz.

A répában rengeteg karotin található, de kalciumot, káliumot, nátriumot, foszfort, vasat, magnéziumot, krómot, sót, A, B komplex, C, E, G és K vitaminokat is tartalmaz.

Ami igazán különlegessé teszi ezt az italt, az a ?homok aranya?, vagyis a homoktövis. C-vitamin tartalma kiemelkedően magas, de megtalálható benne a B1, B6, E-, illetve K-vitamin is, valamint flavonoidokat, ásványi anyagokat és szerves savakat is tartalmaz.

  • Allergénmentes

 

2 460 Ft

A Dennree almabor ecet gondosan kivont zamatos, aromás bio almából készül, az alma erjesztett szűretlen levéből.

Finoman savanykás ízével hozzájárul a saláták, nyers zöldségek és változatos étel finom ízesítéséhez. Vízzel vagy gyümölcslével ideális üdítőital. Élvezze a gyümölcsös, savanykás ízt.

1 255 Ft

Hat értékes gyömölcsből, céklából, macsából és spirulina algából készül ez a különleges és magas minősgű direktlé. Rendszeres fogyasztása hozzájárul a napi ajánlott zöldség és gyümölcsbevitel eléréséhez. Az acerola rendkívül magas C-vitamin tartalma, valamint az antioxidánsokban kimagaslóan gazdag japán eredtű macsa (porított zöld tea) hozzájárulnak sejtjeink oxidatív stressz elleni védelméhez, és természetesen támogatják szervezetünk kiegyensúlyozott működését. Az egzotikus maracuja és mangó teszik igazán különlegessé ennek a direktlének az ízvilágát.

2 825 Ft

Dr. Steinberger Kinderglück Vasban Gazdag 750 ml

Napon érlelt gyümölcsök nyersen préselt leve, 1% mézzel.

A vas elengedhetetlen a vérképzés folyamatához, a C-vitamin elősegíti a vas felszívódását és hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez.

Vas(II)glükonát hozzáadásával készül.

Elsősorban fejlődésben levő gyerekeknek.

Fogyasztási javaslat: napi 150 ml.

2 585 Ft

100%-os direktlé (nem koncentrátumból ), amely 11-féle gondosan összeválogatott gyümölcs nyersen préselt levéből készül, 10 vitaminnal és az A-vitamin provitaminjával dúsítva. Már napi egy pohár elfogyasztása biztosítja a napi szükségletet ezekből a fontos vitaminokból. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, íze mégis finom.

2 295 Ft

KÁLIUMMAL, MAGNÉZIUMMAL ÉS GALAGONYA KIVONATTAL DÚSÍTOTT
VEGYES GYÜMÖLCSLÉ
- HOZZÁADOTT CUKOR NÉLKÜL -

A szív egészségéért

Szívünk egy nagyteljesítményű motorhoz hasonlóan naponta csúcsteljesítményt nyújt. Nyolcvan-, kilencven-, akár százezerszer is ver fáradhatatlanul a nap 24 órájában. Ahhoz, hogy a szívizom erősebb fizikai vagy lelki terhelés esetén is megbízhatóan működjön elengedhetetlen a kiegyensúlyozott táplálkozás megfelelő mennyiségű kálium és magnézium bevitelével.

A Dr.Steinberger Vitesse ?a szív egészségéért? tartalmazza ezeket a fontos, a szívműködést támogató tápanyagokat harmonikusan komponált gyümölcslé formájában az egzotikus csirimojó (trópusi gyümölcs ? annona cherimola) ízével.

Napi 150 ml fedezi a felnőttek számára az ajánlott bevitel 23%-át mind káliumból, mind magnéziumból. 150 ml 100 mg galagonya kivonatot tartalmaz.

Összetevők: almalé, fehérszőlőlé, almavelő, csirimojóvelő, fekete berkenyelé (arónialé), tőzegáfonyalé, káliumcitrát, magnéziumcitrát, galagonya kivonat

2 560 Ft

Höllinger Bio Multi Sunrise 200 ml

Höllinger Bio multi sunrise vegyes gyümölcslé ivóvízzel 200ml - hozzáadott cukor nélkül

Összetevők: gyümölcslé tartalom* koncentrátumból 54%, (alma*, narancs*, ananász*, őszibarack*, mangó*, maracuja*, citrom*) zöldség tartalom* koncentrátumból 6% (sárgarépa*) ivóvíz *ellenőrzött biogazdaságból

560 Ft
Nézet:
Sorrend: