Fogápolás

Nézet:
Sorrend:

A 3D White LUXE fogkrémekkel való rendszeres fogmosásnak köszönhetően ideálisan kombinálható a fogfehérítő hatás és a fogszuvasodás elleni hatékony védelem.

A blend-a-med 3D White LUXE Glamour fogkrém háromlépcsos fogfehérítő formulája kémiai fehérítést és mechanikai tisztítást nyújt, valamint megakadályozza az új elszínezodések kialakulását. A blend-a-med 3DWhite LUXE Glamour 14 nap alatt az elszínezodések akár 90 százalékát eltávolítja.

1 740 Ft

Kalciummegkötő formulája segít meggátolni a kalcium kioldódását a fogakból, így azok erősek és ellenállóak lesznek a cukorral, valamint a fogszuvasodással és a fogromlással szemben.

A fogzománc erősítése által a blend-a-med Anti-Cavity Healthy White fogkrém maximális fogszuvasodás elleni védelmet biztosít.
A fogkrémben található formula segítségével a kálcium és az ásványok beépülnek a fogzománcba, így hozzájárulnak a fogszuvasodás megelőzéséhez.

575 Ft

A termék régi megnevezése: Blend-a-med Pro-exp. AIO+White fogkrém


A stabilizált ónfluorid és polifoszfát különleges kombinációja klinikailag bizonyított védőhatást biztosít a fogorvoslás 8 leggyakoribb problémájával szemben: fogszuvasodás,ínyproblémák,plakk,túlérzékenység,fogzománc-erózió,fogkő,elszíneződések és rossz lehelet esetén.


A szájban oldódó mikrogyöngyök alapos tisztítást végeznek, és segítenek oda is eljuttatni a baktériumokat leküzdő összetevőket, ahová a fogkefe már csak nehezen ér el. Különleges hatóanyagai között szerepel a Stannous Fluorid Komplex.

1 270 Ft
Nézet:
Sorrend: