Fogápolás, szájápolás

Nézet:
Sorrend:

Az IAA15 + manuka mézzel készült bio fogkrém érzékeny fogra speciálisan a fogak gyengéd tisztítására és megnyugtatására szolgál. Egyedülálló formula kombinálja a manuka méz + IAA15 védő tulajdonságait a francia bio propolisz és a manuka illóolaj tisztító és nyugtató tulajdonságaival. A nagyon puha textúrát nyugtató és élénkítő növények kivonatai (édesgyökér, citromfű, rozmaring, vadgesztenye) egészítik ki. 

2 980 Ft

A fogkő kezelésére szolgáló fogkrém a manuka mézzel Az IAA15 + speciálisan hatékonyan tisztít, és segít megszüntetni a fogkövet. Az egyedülálló formula ötvözi a manuka méz + IAA15, a francia bio propolisz és manuka vad illóolaj tisztító és nyugtató tulajdonságait. Természetesen hámlasztó részecskékkel gazdagítva segít megvédeni a fogkő képződését.

3 310 Ft

Az IAA15 + bio fogfehérítő fogkrémet a manuka mézzel speciálisan a fogak fehérségének elősegítésére tervezték. Egyedülálló formula kombinálja a manuka méz + IAA15 védő tulajdonságait a francia bio propolisz és a manuka illóolaj tisztító és nyugtató tulajdonságaival. A nagyon puha textúrát frissítő és élénkítő növényekkel (citrom, köles, uborka, zsálya, rozmaring) és nátrium-hidrogén-karbonáttal gazdagítják, amelyek elősegítik a fogfehérítést.

3 310 Ft
Nézet:
Sorrend: