Bőr védelmére

Nézet:
Sorrend:

A vas, a C-vitamin és a B12-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A folsav hozzájárul a normál vérképződéshez.

Az 1×1 Vitamin Vas Forte + C-vitamin + folsav étrend-kiegészítő filmtabletta 14 mg vasat tartalmazó készítmény.

Napi 1 tabletta fogyasztása javasolt. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Kategóriák: Bőr, haj, köröm, C-vitamin, Kimerültség, fáradtság, stressz, alvás, Nőknek, További vitaminok (E-, B-, K2-vitaminok), Vas, Vitaminok & Ásványi anyagok

1 545 Ft

Az AKTIV Árpa Formula miben különbözik a többi táplálék-kiegészítőtől?
Abban, hogy nem táplálék-kiegészítő, hanem komplex táplálék. Az emberek tudják, hogy vitamin és ásványi anyag pótlásra szorulnak, mert az utóbbi 100 évben ételeink minősége sokat romlott. 

Az állományjavítók, tartósítók, szín és ízesítő anyagok, stb. használata miatt. Ezzel szemben az AKTIV Árpa Formula egy ideális étel, melyet fogyasztva feltöltődünk 18 féle ásványi anyaggal, 15 féle vitaminnal és enzimekkel. 30%-os fehérjetartalma mikroszinten biztosítja az összes aminosavat szervezetünknek. Magas rosttartalma az emésztést segíti. Lassan felszívódó szénhidrát-tartalma energiát ad, és 24%-os glikémiás indexe miatt a zsírégető étrend alapvető alkotórésze. 
Vacsora helyett fogyasztva megszabadít zsírpárnáinktól

Fogyasztása javasolt:

  • Szív és érrendszeri betegeknek, magas koleszterinszint esetén. 
  • Asztmásoknak, ekcémásoknak, durva pattanásos bőrüeknek. 
  • Cukorbetegeknek.
  • Vérszegényeknek, fáradékonyaknak, ízületi bántalmakban szenvedőknek. 
  • Gyomor, bélrendszeri betegeknek. Székrekedéssel, emésztési problémákkal küszködőknek. 
  • Fogyókúrázóknak.

Kiváló fogyókúrához, mivel rendkívül magas enzim- és lassú égésű szénhidráttartalma szervezetünk számára magas energia- és egyenletes vércukorszintet biztosít, az elhízás vagy zsírlerakódás veszélye nélkül.
Igen jelentős rostanyag tartalma segíti az emésztést, szabályozza a székletet

1 adag elkészítése: keverjünk 2 evőkanál (20g) Árpa Formulát 2-3 dl rostos üdítőbe, hideg teába, tejbe, joghurtba, kefirbe. Majd mixer pohárban rázzuk fel, és máris fogyasztható a laktató ital.
Kalória tartalma: 70kCal/adag

6 740 Ft

Gyógyító erejét már a középkori görögök is ismerték. Rengeteg szerves nátriumot tartalmaz.

Megtalálható benne a foszfor, kalcium, kálium, magnézium, vas, A-, B-, C-, vitamin, valamint nyomelemek.

A zeller egyik megkülönböztető tulajdonsága, hogy rendkívül sok szerves nátriumot tartalmaz.


A népi orvoslás pikkelysömör, ekcéma, sűrűvérűség, hiperaktivitás és allergia ellen javasolja.

Étvágycsökkentő, idegnyugtató hatású. ERŐSEN VÍZHAJTÓ, mivel tele van szerves anyagokkal, sókkal, amelyek nagymértékben hozzájárulnak a vér savtalanításához.

De legnagyobb értéke a szerves nátrium tartalma, amely jelenlétében hatékonyabb a kalcium felszívódása. A vér sav és lúg tartalmának összhangja akkor bomlik meg, ha a táplálékunk hosszabb ideig többnyire fehérje, tömény keményítő, vagy tömény szénhidrát, illetve közönséges fehér vagy barna cukor.

A zeller-lé rövid idő alatt egyensúlyba hozza a vér sav-lúg tartalmát, ha ez nem történik meg. Potencia növelő hatása közismert amely vetekszik még a "kék tabletta"-val is.

Tartósítószert, színezéket, és aromákat nem tartalmaz!

1 645 Ft

B-MAX Multivitamin + Aktív Ginseng tabletta, B-vitaminokkal a fáradtság csökkentéséhez - étrend-kiegészítő


Jellemzők (fő hatóanyagok): B1-vitamin, B6-vitamin, folsav, C-vitamin

 

A B-MAX Multivitamint kifejezetten a megnövekedett igénybevétel időszakára fejlesztettük ki, sokszorosára növelt B-vitamin tartalommal (B1: 4545%, B2: 3571%, B6: 1428% az NRV, azaz a napi ajánlott bevitel százalékában). A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez. A készítményben található vitaminok hozzájárulnak az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A ginseng segít a szellemi és fizikai frissesség megőrzésében, támogatja anormál vérkeringést, segít ellensúlyozni a fáradtságot.

 

3 095 Ft

 

Az egészséges bőrért


A béta-karotin a növények természetes sárgás színanyaga, szervezetünkben A-vitamin képződik belőle, mely szerepet játszik a bőr megfelelő állapotának megőrzésében is. A béta-karotin az A-vitamin igen aktív elővitaminjaként ismert karotinoid. A cink hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához, valamint részt vesz az A-vitamin normál anyagcseréjében. A natúr E-vitamin természetes antioxidáns, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Az E-vitamin d-?-tokoferol formában jól hasznosul az emberi szervezetben.

 

 

 

 

 

3 200 Ft

Természetes eredetű natúr C-vitamin tabletta csipkebogyóval

 

Jellemzők (fő hatóanyagok): C-vitamin, csipkebogyó kivonat

 

A C-vitamint a szervezet nem képes előállítani, ezért rendkívül lényeges, hogy elegendő mennyiségben fogyasszunk belőle. A tabletta nyújtott hatású, ezért a C-vitamin felszívódása egyenletes. A magas hatóanyag tartalmú készítmény szedése ajánlott fokozott fizikai és szellemi igénybevétel és feszült, felfokozott életmód esetén, valamint dohányosok számára. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer, az idegrendszer egészségéhez. Segít a fáradtság és a kifáradás csökkentésében. Antioxidánsként támogatja a szervezetet az oxidatív stresszel szembeni védekezésben. Fokozza a táplálékkal bevitt vas felszívódását, hozzájárul a normál kollagén képződéshez, így a csontok, a porcok, a fogak, az erek, a bőr, a fogíny normál állapotának fenntartásához. A C-vitamin hozzájárul a megfelelő energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, segíti az E-vitamin redukált formájának regenerálódását.

3 330 Ft

 

Természetes eredetű C-vitaminnal

 

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. Mint hatékony antioxidáns semlegesíti a sejteket károsító szabad gyököket. Támogatja az idegrendszert, a normál pszichológiai funkció fenntartását. Hozzájárul a normál kollagén képződéshez, így az erek, a csontok, a porcok, a bőr, a fogak és a fogíny megfelelő állapotának fenntartásához. Fokozza a táplálékkal bevitt vas bélből való felszívódását.
Bizonyos állapotok megnövelik a szervezet C-vitamin szükségletét, mint például a stresszhatások, dohányzás, gyógyszerek szedése (pl. fogamzásgátlók), lázas állapotok, járványidőszak, műtéti beavatkozások. A népi gyógyászat alapján régóta ismert a csipkebogyó egészségvédő hatása. Magas C-vitamin tartalmának köszönhetően évszázadok óta használatos, mint immunerősítő, roborálószer.
A tabletta ?nyújtott hatású?, hatóanyagainak felszabadulása fokozatosan megy végbe, a szervezetet folyamatosan látja el a megfelelő vitamin-mennyiséggel, ezáltal felszívódása is hatékonyabb.

 

 

 

 

2 170 Ft

Az immunrendszer támogatásához 

Korszerű, kettős metalizált fólia csomagolásban a hatóanyag stabilitásának védelme érdekében.

Speciális technológiával előállított, nyújtott felszívódású filmtabletta, így folyamatosan látja el a szervezetet a C-vitaminnal. Magas hatóanyag tartalmú, tablettánként 1500 mg C-vitaminnal, amely hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez, a megfelelő pszichológiai funkció fenntartásához.

Antioxidánsként támogatja a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét, a fáradtság és kifáradás csökkentését, fokozza a vas felszívódását.

Támogatja a kollagénképződést, a csontozat, a porcok, a bőr, az erek, a fogak és a fogíny normál állapotának fenntartását.

A C-vitamint az emberi szervezet nem képes előállítani, ezért a magas hatóanyag tartalmú készítmény szedése ajánlott fokozott fizikai és szellemi igénybevétel és feszült, felfokozott életmód esetén, valamint dohányosok számára.

3 525 Ft

A készítmény természetes E-vitamin tartalmú búzacsíra olajat, aranyköles kivonatot, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz.

A biotin és a cink hozzájárul a bőr és a haj, a niacin és a B2-vitamin hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához. A szelén és az E-vitamin hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A szelén a cinkkel együtt hozzájárul a haj és a köröm normál állapotának fenntartásához. A biotin, a niacin és a riboflavin (B2-vitamin) hozzájárulnak a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához.

A niacin támogatja az idegrendszer működését, hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a riboflavin és a B5-vitamin hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

Folyékony hatóanyag lágyzselatin kapszulában a könnyű felszívódás érdekében.

3 415 Ft

Szép bőr, erős haj, ellenálló köröm


A Beauty-Max kapszulával több irányból támogathatjuk a bőr egészségét. A jelentős mennyiségű (180 mg) II. típusú kollagén, illetve a hyaluronsav segít megőrizni a bőr feszességét és rugalmasságát, a bőr, valamint a porc fontos szerkezeti felépítői. A C-vitamin hozzájárul a bőrben zajló kollagén képződéshez, ezáltal a bőr megfelelő állapotához. A kéntartalmú aminosavak (metionin, cisztin) a fehérjék (pl. a bőrt alkotó kéntartalmú vázfehérjék) felépítésében vesznek részt. A szervezet nem képes előállítani, táplálkozás útján kell fedezni. A cink és a biotin hozzájárul a bőr, a haj és a köröm állapotának támogatásához. A B1-, és B6-vitaminok hozzájárulnak az idegrendszer megfelelő működéséhez, ami kihatással van a bőr állapotára.

 

3 265 Ft

A Kollagén MAX Plus tabletta jelentős mennyiségű kollagént és hialuronsavat tartalmaz. Természetes eredetű C-vitaminnal (acerola gyümölcsből), élesztőből kivont szelénnel készült. A C-vitamin támogatja a megfelelő kollagénképződést a szervezetben, ezáltal bőr, a fogíny, a csontok és fogak, az erek és a porcok egészségének fenntartását. Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A szelén segít megőrizni a haj és a köröm megfelelő állapotát, védi a szervezetet az oxidatív stresszel szemben. A króm részt vesz a makrotápanyagok (fehérjék, szénhidrátok, zsírok) anyagcseréjében. A kollagén és a hialuronsav a bőrben természetesen jelen lévő vázfehérjék. 

3 310 Ft

A kurkuma az indiai gasztronómia egyik leghíresebb gyöngyszeme, kedvező élettani hatása miatt népszerűsége egyre nagyobb. A kurkuma segít fenntartani az ízületek mozgathatóságát, egészséges működését. Antioxidánsként támogatja az immunrendszert, valamint a bőr egészségét. A kollagén az ízületekben és a bőrben természetesen is megtalálható rugalmas fehérje, a hyaluronsavval hozzájárulnak a bőr rugalmasságának megőrzéséhez. 

 

 

 

 

3 800 Ft

A szépség vitaminja, antioxidáns védelem a sejtek öregedése ellen


Natur E-vitamin, 200 IU lágyzselatin étrend-kiegészítő kapszula. Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

 

Az E-vitamin természetes zsírban oldódó antioxidáns. Védi a sejteket és a szöveteket a káros szabad gyökökkel szemben, melyek roncsolják a sejtfal szerkezetét, illetve a sejtek alkotórészeit, valamint felelősek az oxidációs eredetű öregedési folyamatokért. A gyógyszeripar és a kozmetikai ipar évtizedek óta felhasználja az E-vitamint készítményeikben. A kozmetikai szakemberek nemcsak külsőleg, de belsőleg is ajánlják rendszeres fogyasztását.

3 395 Ft

Ajánlott menedzsereknek, és szellemi munkát végzőknek, akik sok időt töltenek zárt térben (irodában), és kevés testmozgást végeznek. 

A készítmény szerves szelén, kalcium, magnézium és cink vegyületek kombinációja, kiegészítve tablettánként 20 mg Q10 koenzimmel, így biztosítva a megfelelő energiát és a szervezetben való hatékony hasznosulást.

 Szelén a haj, és a köröm, cink a haj, a bőr és a köröm állapotának támogatásához, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az immunrendszer normál működéséhez.

Cinkkel a normál szellemi működés fenntartásához.

Szerves magnézium-laktáttal (531 mg/tabletta), mely biztosítja a szervezetben való kedvező hasznosulást ? az idegrendszer támogatásához, a megfelelő pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság csökkentéséhez.

A magnézium mellett kalciummal az izomműködés, a csontok és a fogak normál állapotának fenntartásához.

 

 

3 115 Ft

A szép haj, köröm és bőr megőrzéséhez szükséges hatóanyagokat tartalmazó komplex készítmény jelentős hatóanyag tartalommal.

 A Szépség Komplex kapszulában található aminosavak (metionin, cisztin) a fehérjék építőkövei, a jó minőségű fehérjék a szép bőr, a dús és fényes haj és az erős köröm esszenciális alkotóelemei

  • A biotin, a cink segítik a haj, bőr, köröm egészséges szerkezetének megtartását.
  • A cink, B1- és B6-vitamin, C-vitamin szükségesek az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez.
  • A ginseng az élet gyökere, az energiaáramlásra és a keringésre gyakorolt hatása révén segíti a hatóanyagok felszívódását, valamint segít fenntartani a vitalitást, a szellemi és fizikai frissességet. 

 

2 270 Ft

ErbaVita® Mikronizált Ázsiai gázló/Gotu kola tabletta - Bőrszövet megújító, agyi és vénás keringést fokozó

Ez a tabletta mikronizált technológiával készült!

A hatóanyagot tartalmazó növény részt, a milliméter EZREDrészére darabolják fel. Ezáltal nagyobb felületet kapnak, a cél ugyanis az, hogy a nagyobb felületen több biokémiai reakciót érjenek el. Ezzel nagymértékben megnövekedik a hatóanyag felszívódása és természetesen a termékek hatékonysága is. Sőt ez a technológia 95% fitovegyületet eredményez és mindössze 5%-ra csökkenti a segédanyagok jelenlétét, szemben az egyéb étrend-kiegészítőkkel, ahol ez a szám 35%-ot is elér.

Így tesszük képessé a szervezetet arra, hogy öngyógyító tevékenységének maximumát érje el. A formula az ázsiai gázló fő hatóanyagára standardizált, azaz az asiaticosidokra. - Azaz minden egyes tablettában ugyanazt a hatásért felelős hatóanyag mennyiséget találjuk meg.

 

5 995 Ft

A kollagén egy óriásfehérje, ami nagy mennyiségben található meg bőrünkben, csontunkban és porcainkban. Az állati bőr, csont és porc elfogyasztásával (pl csontleves, kocsonya, stb) hozzá is juthatunk sok kollagénhez, azonban ez nagyon nehezen emészthető. A kollagén az emésztés során kisebb alkotóira, peptidekre, majd egy része utána aminosavakra bomlik, így jut a véráramba, hogy aztán a bőrben és ízületekben kifejthesse hatását.

Termékünkben a kollagén már eleve peptidek formájában van jelen, azaz elő van emésztve, hidrolizálva van. Így a felszívódása már jó és az emésztésünket sem terheli. Ez az emésztést már alig igénylő kollagén peptid (hidrolizált marhakollagén) segíti a bőr fiatalos rugalmasságának megőrzését és az ízületek megfelelő működésétét, hajlékonyságát.

A bőrre és ízületekre kifejtett hatás csak kollagén peptidek fogyasztásával kapcsolatosan igazolt, nem előemésztett (táplálkozásból fogyasztott) kollagén esetében nem. (Fontos megjegyezni azonban a gyomor- és bélnyálkahártyára a táplálékból származó, nem előemésztett kollagén a jó hatású egyes szakemberek szerint).

E kollagénünk jótékony hatásai, fogyasztásának élettani előnyei nem különböznek a sertéskollagénünkéitől. Fontos azonban kiemelnünk, hogy marhakollagén-alapanyagunk kizárólag legelőn tartott, füvet legelő szarvasmarháktól, kíméletes állattartásból származik.

 



 

6 915 Ft

A kollagén egy óriásfehérje, ami nagy mennyiségben található meg bőrünkben, csontunkban és porcainkban. Az állati bőr, csont és porc elfogyasztásával (pl csontleves, kocsonya, stb) hozzá is juthatunk sok kollagénhez, azonban ez nagyon nehezen emészthető. A kollagén az emésztés során kisebb alkotóira, peptidekre, majd egy része utána aminosavakra bomlik, így jut a véráramba, hogy aztán a bőrben és ízületekben kifejthesse hatását.

Termékünkben a kollagén már eleve peptidek formájában van jelen, azaz elő van emésztve, hidrolizálva van. Így a felszívódása már jó és az emésztésünket sem terheli. Ez az emésztést már alig igénylő kollagén peptid (hidrolizált marhakollagén) segíti a bőr fiatalos rugalmasságának megőrzését és az ízületek megfelelő működésétét, hajlékonyságát.

A bőrre és ízületekre kifejtett hatás csak kollagén peptidek fogyasztásával kapcsolatosan igazolt, nem előemésztett (táplálkozásból fogyasztott) kollagén esetében nem. (Fontos megjegyezni azonban a gyomor- és bélnyálkahártyára a táplálékból származó, nem előemésztett kollagén a jó hatású egyes szakemberek szerint).

E kollagénünk jótékony hatásai, fogyasztásának élettani előnyei nem különböznek a sertéskollagénünkéitől. Fontos azonban kiemelnünk, hogy marhakollagén-alapanyagunk kizárólag legelőn tartott, füvet legelő szarvasmarháktól, kíméletes állattartásból származik.

 



 

6 555 Ft

Természetes szőlőmag és ligetszépe olajjal dúsított vitamin és ásványi anyag kombinációja intenzíven táplálja és sejtről sejtre tölti fel energiával a haj, a bőr, és a köröm szöveteit.

A B-vitaminok hozzájárulnak a haj, bőr, köröm egészségének megőrzéséhez.

A cink segíti az egészséges bőr szerkezetének fenntartását.

 

2 545 Ft
 
Nézet:
Sorrend: