Vérkeringés javítása

Nézet:
Sorrend:

Természetes védelem férfiak számára

A készítmény kifejezetten az urak számára hasznos összetevőket tartalmaz. A MACA (Lepidium meyenii) a perui őserdők csodálatos hatású növénye, amely energiával és életerővel tölti fel a szervezetet, javítja a testi és szellemi teljesítőképességet, előnyösen hathat a reproduktív rendszer működésére. A ginseng gyökér és a rózsagyökér hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához. A törpepálma kivonat hozzájárul a prosztata egészséges működésének fenntartásához. A ginkgo flavonoidok támogatják a keringési rendszer normál működését, a megfelelő véráramlást, így a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátását.

4 165 Ft

Lúgosítás egyszerűen

A zsenge zöld árpafű és búzafű hajtásokat speciális, kíméletes eljárással alacsony hőfokon szárítják és őrlik, ennek köszönhetően megőrzi aktív hatóanyagait. Zöld színét klorofill tartalmának köszönheti, mely hasonló felépítésű vegyület, mint a hemoglobin, támogatja a sejtek oxigén ellátását.

Tartalmaz SOD (szuperoxid-dizmutáz) enzimet, melynek mennyisége a szervezetben a kor előrehaladtával csökken. E- és B6-vitamin tartalmának köszönhetően szerepet játszik a szervezet védekező rendszerének működésében. pH értéke a lúgos tartományba esik, így segít optimalizálni a sav-bázis egyensúlyt. A C-vitamin fontos antioxidáns vitamin, melyet az emberi szervezet nem képes előállítani. Támogatja az immunrendszer megfelelő működését, szükséges az idegrendszer normál működéséhez, szerepet játszik a vérerek normál struktúrájának fenntartásában, segíti a szív és a keringési rendszer egészséges működését.

 

3 025 Ft

Ezerjófű boldogság tinktúra 50 ml

A macskagyökér hozzájárul a mentális jóléthez.
Vizes-alkoholos gyógynövénykivonat
Alkoholtartalom: 36 V/V %
Az édesgyökér és a fehér fűzfa virág segíti a kiegyensúlyozott idegrendszert.
Az egybibés galagonya támogatja a keringést, segíti a nyugalmi állapot kialakulását.
komló elősegíti az idegrendszer nyugalmát.
macskamenta segíti a stressz és a megerőltetés káros hatásainak csökkentését.
ragadós galaj támogatja a szabadgyökök elleni védelmet, melyeket a stressz, az alkohol, az UV sugárzás vagy a szennyezett környezeti tényezők okoznak.
réti legyezőfű hozzájárul a minőségi alváshoz.
vadrukkola elősegíti a hangulat javulását.
Napi adag: 2 ml (2 g) kivonatnak felel meg, mely 400 mg gyógynövény drogból készül.
Felhasználási javaslat: naponta 2×20 csepp étkezés előtt fél órával. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
4 475 Ft

Jutavit Diozmin+heszperidin Tabletta

A láb vérkeringésének egészségéért! Diozmint, heszperidint valamint csalánlevél és feketeáfonya kivonatokat tartalmazó étrendkiegészítő.

Minden tabletta 450mg diozmint és 50mg mikronizált heszperidint valamint 50-50 mg  csalánlevél és fekete áfonya terméskivonatot tartalmaz.

Adagolás: naponta 1 tablettát délben vagy este étkezés közben lenyelni.

9 805 Ft

Ez a termék Diozmint, Heszperidint - és a külföldi termékekkel ellentétben - magyar gyógynövényeket, mint csalánlevél kivonatot és fekete áfonya kivonatot is tartalmaz.

Fő hatóanyaga a jól ismert természetes eredetű citrusfélékből kivont heszperidin és a diozmin. Minden tabletta 450mg diozmint és 50mg heszperidint, 50-50 mg csalánlevél és fekete áfonya termék kivonatot tartalmaz.


A csalánlevél kivonat elősegíti és kedvezően befolyásolja az optimális vérkeringést a lábban.

Csökkentheti a fáradt nehéz láb érzést. A fekete áfonya termés kivonat segíthet fenntartani az erek épségét és segít csökkenteni a nehéz láb érzését. Javítja az endotel funkciót. Javítja a véna mikrokeringést és nyirokelvezetést.

 

 

3 260 Ft

Ez a termék Diozmint, Heszperidint - és a külföldi termékekkel ellentétben - magyar gyógynövényeket, mint csalánlevél kivonatot és fekete áfonya kivonatot is tartalmaz.

Fő hatóanyaga a jól ismert természetes eredetű citrusfélékből kivont heszperidin és a diozmin. Minden tabletta 450mg diozmint és 50mg heszperidint, 50-50 mg csalánlevél és fekete áfonya termék kivonatot tartalmaz.


A csalánlevél kivonat elősegíti és kedvezően befolyásolja az optimális vérkeringést a lábban.

Csökkentheti a fáradt nehéz láb érzést. A fekete áfonya termés kivonat segíthet fenntartani az erek épségét és segít csökkenteni a nehéz láb érzését. Javítja az endotel funkciót. Javítja a véna mikrokeringést és nyirokelvezetést.

 

 

5 380 Ft

A szervezet és az erek védelméért!


A fokhagyma hozzájárulhat a bélcsatorna mikrobiológiai egyensúlyának fenntartásához, valamint a káros mikroorganizmusokkal (gombákkal, baktériumokkal) szembeni ellenálló képességhez. Már napi 3-5 mg allicin fogyasztása előnyösen befolyásolhatja a vér összkoleszterin, LDL-koleszterin, triglicerid és vérlipid (vérzsír) szintjét.

 

 

 

 

1 960 Ft

A ginkgo (páfrányfenyő)- flavonoidok hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, így a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához.

A ginkgo hozzájárulhat az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához és javítja a szellemi teljesítőképességet. Hozzájárul a vérkeringés egészséges működéséhez.


Hatóanyag: ginkigolid, bilobalid.

 

2 275 Ft

A ginkgo (páfrányfenyő)- flavonoidok hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, így a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához.

A ginkgo hozzájárulhat az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához és javítja a szellemi teljesítőképességet. Hozzájárul a vérkeringés egészséges működéséhez.


Hatóanyag: ginkigolid, bilobalid.

 

2 495 Ft

Natur Tanya® Fermentált Fekete Fokhagyma - 800 mg szagtalan fekete fokhagyma kivonattal a szív és az immunrendszer normál működéséért, a homocisztein és koleszterinszint fenntartásáért

  • Vegán készítmény
  • Gluténmentes termék
  • Mesterséges tartósítószer-, színezék- és aroma nélkül
  • Egyedülálló, növényi kapszulába zárt formula
  • Magas, 800 mg hatóanyagtartalom
  • Ami 12000 mg porított fokhagyma őrleménynek felel meg
  • Nincs se szag, se kellemetlen utóíz


Több, mint fokhagyma!

A fokhagyma széles körű használata miatt igen népszerű összetevő. A fekete fokhagymát a friss fokhagymá­ból állítjuk elő. A fermentációs gyártástechnológiai eljárás során megváltozik a fokhagyma jellegzetes fehé­res színe, és barnás-fekete árnyalatot ölt. Míg csípős íze, édeskés-sós ízvilágba fordul át. Egy szagtalan kivonat keletkezik, mivel a szúrós szagért felelős összetevők jelentősen csökkennek az előállítás során. A folyamat, kontrollált hőmérsékleten (általában 60-90 °C), magas páratartalom (70-90%) mellett történik, megközelítőleg 60 napon keresztül.

A nyers fokhagyma fekete fokhagymává történő előállításának következtében biológiai aktivitása is jelentős mértékben megváltozik. A folyamat természetes úton zajlik le, egyéb összetevő hozzáadása nélkül. A magas hőmérsékleten történő kezelés olyan nem-enzi­matikus folyamatokat indít el, mint a Maillard-reakció, a karamellizáció, és a fenolos összetevők oxidációja, amelyek a színváltozás hátterében állnak. A fekete fokhagymával kapcsolatos kutatások egyre szélesebb körben jelennek meg.

Ennek köszönhetően olyan stabil, és vízoldékony, szerves kéntartalmú vegyületek keletkeznek, mint amilyen az S-allil-cisztein is. A fekete fokhagyma koncentrált S-allil-cisztein tartalma lényegesebben magasabb, a friss fokhagymával összehasonlítva. A készítmény formulázásakor, nem a fokhagyma porított őrlemé­nyét, hanem annak koncentrált kivonatát használjuk.

A fermentált fekete fokhagyma élettani hatásai

2A fermentált fekete fokhagyma kivonat hozzájárul a szív és az immunrendszer normál működéséhez, fenntartja a normál homocisztein- és koleszterinszintet. Termékünk 800 mg fekete fokhagyma kivonatot tartalmaz, amely S-allil-ciszteinre standardizált (ez 2 kapszulában >800 mcg tartalmat jelent). Az S-allil-cisztein jelentősége abban áll, hogy csak a fekete fokhagymában található meg jelentős mennyiségben.


Kiknek ajánljuk a Natur Tanya® Fermentált Fekete Fokhagyma terméket?

  • rendszeresen dohányzó személyeknek
  • cukorbetegeknek
  • azoknak, akik nem szeretik a nyers fokhagyma ízét
  • azoknak, akik vegán, koncentrált fokhagyma kivonattal szeretnék kiegészíteni étrendjüket
  • azoknak, akik támogatni szeretnék a szívük és az immunrendszerük egészségét
  • azoknak, akik ügyelnek a megfelelő koleszterinszintükre

 

5 445 Ft

?A lazacolaj a szervezet által elő nem állítható esszenciális zsírsavak forrása.


Az utóbbi években robbanásszerűen megnőtt az érdeklődés a természetes hatóanyagok és ezen belül az esszenciális zsírsavak iránt. 

Halolaj

A halolajban található Omega-3 zsírsavak többszörösen telítetlen zsírsavak. Ezeknek, a szív-és érrendszerre gyakorolt jótékony hatásuk már régóta ismert, bizonyítottan szükségesek a magzat agyának és szemének normális fejlődéséhez.

Az Omega-3 egyik összetevője létfontosságú az optimális idegi működéshez és az éleslátáshoz is. Ez a komponens az anyatejben található meg legnagyobb mennyiségben, azonban a legtöbb fejlett társadalomban az Omega-3 zsírsavakban szegény étrend miatt gondoskodni kell a pótlásáról.

Az omega-3 megőrzi az ízületek és kötőszövetek egészségét mégpedig azáltal, hogy csökkenti a gyulladásokat, és tisztán tartja a szöveteket. Ezen kívül az omega-3 az idegsejtek membránjainak legfontosabb építőeleme. A koleszterin-és trigliceridszint csökkentésével támogatják a szív-és érrendszer egészségét azzal, hogy optimalizálják a koleszterin szintet is egyaránt. 

 

3 595 Ft

Magas C-vitamin, vas és magnézium tartalmú, vákuumszárított feketeribizli és cékla por keverék.

Készítmény egyedi technológiára épülő vákuumszárítással készül, instant por formában kerül forgalomba. A speciális vákuumszárítási eljárásnak köszönhetően megmaradnak az eredeti íz, zamat és aroma, az illat és a színanyagok, valamint a vitaminok, a makro- és mikroelemek, és a biológiailag aktív összetevők döntő többsége, koncentrált formában.

  • Termék tartósítószerek, cukor valamint szintetikus adalékanyagok, színezékek hozzáadása nélkül készül.
  • A vas részt vesz a gyermekek szellemi képességének fejlesztésében
  • A C-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.


Ajánlott felhasználás: 2 evőkanál (15g) port oldjon 2 dl szénsavmentes vízben. Azonnal oldódik! A dobozt használata után gondosan zárja vissza. Száraz, hűvös helyen tárolandó. A dobozban nincs csomósodásgátló adalék, ezért felbontásután a levegő nedvességtartalmát magábaszívhatja, és összeállhat a termék. Ha beleményedik célszerű öszetörni, és utána folyadékban feloldani. Ez a hatását és az élvezeti értékét nem befolyásolja. Naponta egy alkalommal fogyasztandó.

A C-vitamin az egyik legismertebb vitamin féleségünk. Jelentős antioxidáns hatással bír.
A szervezeten belül nagyon sok biokémiai, élettani folyamatban vesz részt, ezért nélkülözhetetlen.
Esszenciális vitaminok sorába tartozik, mert szervezetünk nem képes az előállítására, így mindenféleképpen külső bevitelre szorulunk belőle. Számtalan pozitív tulajdonsága közül érdemes kiemelni, hogy mind a fizikai, mind a szellemi fáradság, kifáradás ellen nyújt védelmet szervezetünknek. Különösen fontos ez a védelem a gyermekek esetében.

A vas szervezetünk számára nélkülözhetetlen, létfontosságú elem. Elsődleges szerepet játszik a vörösvértestek képződésénél, a vörösvérsejteket alkotó hemoglobin molekula felépítésében, amely a szervezetünkben az oxigén szállításáért felelős. Az optimális oxigén szint biztosítja többek között a megfelelő szellemi és fizikai teljesítményünket is. Gyermekeink szellemi, fizikai fejlődése szempontjából kiemelt jelentősége van.

A cékla egészségre gyakorolt hatása igen régóta ismert. Szakirodalmi adatok szerint szerteágazó gyógyhatását a benne található számos vitaminnak (C, B1, B2, B6), ásványi anyagnak (vas, szilícium, réz, nátrium, kálium, kalcium, magnézium, foszfor, jód, bór, mangán, lítium) köszönheti.
Magas kálium és magnézium tartalma miatt hozzájárul a test fiziológiai táplálásához, az izmok és az állóképesség növeléséhez.
A cink, a mangán és a réz elősegítik a növekedést, a fejlődést és a szaporodást, szabályozzák az anyagcserét.
A cékla a hatékony tisztítókúrák nélkülözhetetlen része. Serkenti a máj, a belek és a vese működését, fokozza a méreg- és a salakanyagok eltávolítását.
A céklát a népi gyógyászat az egyik legjobb vérképzőnek ismeri, segít a vörösvérsejtek regenerálásában és szaporodásában, serkenti a sejtnövekedést és a sejtmag újraképződését.

A cékla három ­ az emésztőrendszerünk számára is fontos ­ hatóanyagot tartalmaz:

  • Betain a máj méregtelenítő enzimeit támogatja.
  • Kolin elősegíti a májból a felesleges zsírok kiürülését. Szabályozza az emésztést, a nyirokmirigyek, a vese, a gyomor és a belek működését.
  • Betanin (a cékla színanyaga) gátolja a kórokozó baktériumok elszaporodását, valamint immunerősítő, roboráló és élénkítő hatású.


A feketeribizli hatóanyagait nyomelemek, flavonoidok, illóolajok, cseranyagok, rutin, és B-, C-, P-vitamin(rutin) alkotják. Élettani hatásai közül ismert, hogy a könnyen emészthető cukrok és a szerves savak elégésükkor lúgosítják a szervezetet, ugyanakkor elégetik az anyagcsere bomlástermékeinek egész sorát. A C- és P-vitamin a cukrokkal együtt javítja a máj, az anyagcsere, az izmok és a központi idegrendszer működését, csökkenti a stresszt. Az antocián növényi festékanyagai frissítő hatásúak, egyben anti-oxidáns hatásuk is jelentős. Vas-, mangán- és réztartalmának köszönhetően növekszik a vörösvértestek és a hemoglobin mennyisége. B-vitamin tartalma idegvédő hatású.

7 135 Ft

Magas C-vitamin és vas tartalmú, étrend kiegészítő. 

Készítmény egyedi technológiára épülő vákuumszárítással készül, instant por formában kerül forgalomba. A speciális vákuumszárítási eljárásnak köszönhetően megmaradnak az eredeti íz, zamat és aroma, az illat és a színanyagok, valamint a vitaminok, a makro- és mikroelemek, és a biológiailag aktív összetevők döntő többsége, koncentrált formában.

  • Termék tartósítószerek, cukor valamint szintetikus adalékanyagok, színezékek hozzáadása nélkül készül.
  • A vas részt vesz a gyermekek szellemi képességének fejlesztésében
  • A C-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.


Ajánlott felhasználás: 2 evőkanál port oldjon 2 dl szénsav mentes vízben. Naponta egy alkalommal fogyasztandó.

A C-vitamin az egyik legismertebb vitamin féleségünk. Jelentős antioxidáns hatással bír.
A szervezeten belül nagyon sok biokémiai, élettani folyamatban vesz részt, ezért nélkülözhetetlen.
Esszenciális vitaminok sorába tartozik, mert szervezetünk nem képes az előállítására, így mindenféleképpen külső bevitelre szorulunk belőle. Számtalan pozitív tulajdonsága közül érdemes kiemelni, hogy mind a fizikai, mind a szellemi fáradság, kifáradás ellen nyújt védelmet szervezetünknek. Különösen fontos ez a védelem a gyermekek esetében.

A vas szervezetünk számára nélkülözhetetlen, létfontosságú elem. Elsődleges szerepet játszik a vörösvértestek képződésénél, a vörösvérsejteket alkotó hemoglobin molekula felépítésében, amely a szervezetünkben az oxigén szállításáért felelős. Az optimális oxigén szint biztosítja többek között a megfelelő szellemi és fizikai teljesítményünket is. Gyermekeink szellemi, fizikai fejlődése szempontjából kiemelt jelentősége van.

A cékla egészségre gyakorolt hatása igen régóta ismert. Szakirodalmi adatok szerint szerteágazó gyógyhatását a benne található számos vitaminnak (C, B1, B2, B6), ásványi anyagnak (vas, szilícium, réz, nátrium, kálium, kalcium, magnézium, foszfor, jód, bór, mangán, lítium) köszönheti.
Magas kálium és magnézium tartalma miatt hozzájárul a test fiziológiai táplálásához, az izmok és az állóképesség növeléséhez.
A cink, a mangán és a réz elősegítik a növekedést, a fejlődést és a szaporodást, szabályozzák az anyagcserét.
A cékla a hatékony tisztítókúrák nélkülözhetetlen része. Serkenti a máj, a belek és a vese működését, fokozza a méreg- és a salakanyagok eltávolítását.
A céklát a népi gyógyászat az egyik legjobb vérképzőnek ismeri, segít a vörösvérsejtek regenerálásában és szaporodásában, serkenti a sejtnövekedést és a sejtmag újraképződését.

A cékla három ­ az emésztőrendszerünk számára is fontos ­ hatóanyagot tartalmaz:

  • Betain a máj méregtelenítő enzimeit támogatja.
  • Kolin elősegíti a májból a felesleges zsírok kiürülését. Szabályozza az emésztést, a nyirokmirigyek, a vese, a gyomor és a belek működését.
  • Betanin (a cékla színanyaga) gátolja a kórokozó baktériumok elszaporodását, valamint immunerősítő, roboráló és élénkítő hatású.


A feketeribizli hatóanyagait nyomelemek, flavonoidok, illóolajok, cseranyagok, rutin, és B-, C-, P-vitamin(rutin) alkotják. Élettani hatásai közül ismert, hogy a könnyen emészthető cukrok és a szerves savak elégésükkor lúgosítják a szervezetet, ugyanakkor elégetik az anyagcsere bomlástermékeinek egész sorát. A C- és P-vitamin a cukrokkal együtt javítja a máj, az anyagcsere, az izmok és a központi idegrendszer működését, csökkenti a stresszt. Az antocián növényi festékanyagai frissítő hatásúak, egyben anti-oxidáns hatásuk is jelentős. Vas-, mangán- és réztartalmának köszönhetően növekszik a vörösvértestek és a hemoglobin mennyisége. B-vitamin tartalma idegvédő hatású.

7 135 Ft

Azokat az ételeket nevezzük szupertáplálékoknak, melyek különösen gazdag tápanyagtartalmuknak köszönhetően segítenek a betegségek leküzdésében és lassítják az öregedési folyamatokat.

A szupertáplálékok esszenciális vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, antioxidánsokat és enzimeket stb. tartalmaznak, melyek egyre kevésbé vannak jelen a mindennapi ételeinkben.

Egészségünk megőrzéséhez érdemes napi szinten beépíteni étkezesünkbe ezeket a szupertáplálékokat, melyek rendszeres fogyasztása pozitívan befolyásolja életminőségünket.

A kakaó latin neve ? theobroma cacao azt jelenti, az istenek eledele. A kakaóbab az alapja minden kakaó és csokoládékészítménynek.

A XXI. században egyre inkább előtérbe kerül a nyers kakaó, mely a kakaóbab kíméletes feldolgozásának köszönhetően jobban megőrzi tápanyagtartalmát és jótékony hatásait. A kakaóbab szüretelése után a babokat egy fa dobozban, banánlevélen erjesztik pár napig. Az erjesztés során létrejövő kémiai változások hatására a kakaóbab veszít keserűségéből és egy gazdagabb csokoládé íz kezd kibontakozni. Ezután egy kíméletes szárítási eljárás következik, ekkor alakul ki barna színe és végleges íze is.

Ez  a nyers kakaópor Criollo fajtájú, ezt termesztették a Mayák is. Ez a legritkább, legfinomabb és egyben legdrágább kakaófajta, gyakran nevezik a kakaók királyának is, az összes kakaótermelés 10-15%-át adja.

Ásványi anyagok és nyomelemek a kakaóban: magnézium, cink, réz, kén, kalcium, vas, kálium, mangán 

Jótékony hatások: szív- és érrendszeri: serkenti a vérkeringést, véralvadásgátló, segít szabályozni a vérnyomást, hangulatjavító 

Vitaminok és ásványi anyagok:

  • magnézium
  • vas
  • kálium
  • mangán
  • cink
  • réz
  • kén
  • kalcium

Jótékony hatásai:

  • serkenti a vérkeringést
  • véralvadásgátló
  • segít szabályozni a vérnyomást
  • hangulatjavító

 

2 560 Ft

A halolaj nagy mennyiségben tartalmaz telítettlen Omega-3 zsírsavat ami antioxidáns hatásának köszönhetően bizonyítottan hatásos sokféle betegség kezelésében. Jótékony tulajdonságai miatt napjainkban igen megnőtt az érdeklődés iránta.

 

  • Az Omega-3 zsírsav pozitív hatásai:
  • Az omega-3 zsírsavak elősegítik a normális vérnyomás megőrzését
  • a rendszeres tengeri hal fogyasztás hozzájárul a vér normál triglicerid szintjének megtartásához, az egészséges szívműködéshez
  • segít fenntartani a normális véralvadást
  • az EPA és a DHA szintén ezekben a problémákban jelent természetes megoldást

 





4 415 Ft
Nézet:
Sorrend: