Vérkeringés javítása

Nézet:
Sorrend:

A megfelelő agyi vérkeringéshez és a sejtek oxigén-ellátásához

Jellemzők (fő hatóanyagok): Panax ginseng, Ginkgo biloba, rózsagyökér

 

A Ginkgo biloba és a rózsagyökér támogatják a megfelelő vérkeringést, beleértve az agyi és a perifériás (végtagok) keringést is.

A standardizált kivonatból származó ginkgo flavonoidok hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, ezáltal a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához. Keringésre gyakorolt hatásának köszönhetően támogatja az időskori agyműködés megfelelő szinten tartását.

A rózsagyökér tibeti gyógynövény, hozzájárul a keringési rendszer normál működéséhez, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához, a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához, valamint antioxidánsként védi a sejteket a káros oxidatív folyamatokkal szemben.

A ginseng hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét és a természetes védekező rendszer fenntartásához. Támogatja a vérkeringést, ezáltal az agyi aktivitást. Segít fáradtság és stressz esetén, valamint lábadozás időszakában.

Kiszerelés: 30 darab 400 mg-s kapszula

2 775 Ft

Grapefruit cseppek Ginseng gyökér kivonattal

 

Jellemzők (fő hatóanyagok): grapefruitmag-kivonat, Panax ginseng gyökér

 

A grapefruitmag-kivonat hozzájárulhat a szervezet mikrobiológiai egyensúlyának megőrzéséhez. A ginseng segíti a megfelelő fizikai és szellemi erőnlét fenntartását, támogatja a szervezet természetes védekező rendszerét, antioxidánsként védi a sejteket a káros szabad gyökökkel szemben. Segít a fáradtság enyhítésében, stressz esetén és lábadozási időszakban. Támogatólag hat a vérkeringésre, ezáltal serkenti az agyi teljesítményt, a memóriát, a szellemi és fizikai aktivitást, valamint a vitalitást. Az oldat-forma segíti a könnyebb bevitelt és a felszívódást.

1 880 Ft

A szellemi és fizikai frissesség megőrzéséért


A ginseng gyökeret 5000 éve használják a Távol-Keleten. A ginseng gyökérből és méhpempőből készült készítmény hasznos segítség modern, rohanó világunkban. A ginseng támogatja az immunrendszert, hozzájárul a szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához. Segíti a test vitalitását, az agyi folyamatok zökkenőmentes működését. Támogatja a normális vérkeringést, ami összefüggésbe hozható a szellemi teljesítőképességgel és a mentális aktivitással. (Védjegy lajstromszám: 164 258)

 

2 670 Ft

Ginseng és zöld tea, A szellemi felfrissülésért

A ginsenggyökér legalább 5 éven át szívja magába és raktározza el a Föld energiáját, hogy majd fogyasztójának átadja azt. A távol-keleti gyógyászat szerint 30 éves kor után fokozatosan gyengül szervezetünk. Ennek ellensúlyozására jó szolgálatot tesz a természet végtelen patikájából a ginseng. Kínában már évszázadok óta használják a ginseng gyökér és a zöld tea felhasználásával készült teakeveréket, mely szervezetünk számára szükséges revitalizáló hatóanyagokat tartalmaz. A ginseng támogatja a normális vérkeringést, mely összefüggésbe hozható a szellemi teljesítőképességgel és az agyi aktivitással, valamint energiával tölt fel, hogy megfeleljünk a kihívásoknak. Erősíti, élénkíti az idősödő szervezetet. Támogatja az immunrendszert, a gyakori fáradtság és kimerültség kiváló ellenszere.

 

 

1 320 Ft

A prosztata egészséges működésének megőrzéséhez.

Természetes alapanyagokból, korszerű kutatási eredmények felhasználásával előállított készítmény, kifejezetten az urak számára hasznos összetevőkkel.

A Maca a perui hegyvidékeken honos gyógynövény, előnyösen hathat a reproduktív rendszer működésére.
A Goji piros bogyója (lícium gyümölcs) gazdag béta-karotinban és egyéb növényi flavonoidokban.
A Rózsagyökér tibeti gyógynövény, segíti a keringési rendszer normál működését, a sejtek oxigénhez és tápanyaghoz való jutását, valamint a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartását.
A Törpepálma kivonat hozzájárul a prosztata egészséges működésének fenntartásához.
A Ginkgo flavonoidok hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, így a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához.

 

2 605 Ft

Az érrendszer egészségéért rózsagyökérrel és zsályával

 

  • A gránátalma gazdag flavonoid tartalmának köszönheti élénk rubinvörös színét. Kivonata nagy koncentrációban és a szervezet számára könnyen hasznosítható formában tartalmazza az értékes polifenolokat.
  • A rózsagyökér tibeti gyógynövény, a magaslati helyeken élők rendszeresen fogyasztják, s vendégeiket is kínálják, ugyanis hozzájárul a keringési rendszer normális működéséhez, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához, a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához, valamint antioxidánsként védi a sejteket a káros oxidatív folyamatokkal szemben.
  • A vörösgyökerű zsálya hozzájárul az érrendszer egészségének fenntartásához, és támogatja a megfelelő vérnyomás kialakulását.

Egy kapszulában található gránátalma gyümölcs kivonat megfelel 5400 mg gránátalma őrleménynek.

 

3 265 Ft

 

Természetes védekezés értékes gombákkal


A kínai hernyógombát (Cordyceps sinensis) Tibet csodálatos gombájaként ismerik Kínában, ahol a legdrágább és legkülönlegesebb ajándékok között tartják számon. A készítmény hatóanyagai hozzájárulnak a szervezet természetes védekező rendszerének fenntartásához. A hagyományos kínai orvoslásban régóta használt pecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum) gazdag poliszacharid tartalma miatt támogatja az immunrendszer és a keringési rendszer egészségét. A C-vitamin segíti az immunrendszer megfelelő működését, valamint a szív és a keringési rendszer egészséges működését. A B1-vitamin részt vesz a sejtszintű anyagcsere-folyamatokban, szükséges az idegrendszer megfelelő működéséhez.
Javasolt mindazoknak, akik törekednek immunrendszerük karbantartására, valamint radikális kezelést követően kiegészítőként.

 

 

 

 

3 525 Ft

A memória erősítéséért


Ha hiszünk a bölcseknek, úgy hinnünk kell a ginkgófa gyógyerejében. A páfrányfenyő ősi magvas fafaj.

A ginkgo hatóanyagai, a flavonoidok hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez (agyi és perifériás ? végtagi ? keringés), a megfelelő véráramláshoz, ezáltal a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához. Keringésre gyakorolt hatásának köszönhetően támogatja az időskori agyműködés megfelelő szinten tartását, javasolt szellemi munkát végzők számára és tanulási időszakban.

 

2 090 Ft

Granulált frissesség a szellemi és fizikai aktivitás érdekében


Kínában az idős korhoz közeledve szinte mindenki rendszeresen fogyaszt ginsenget.

Támogatja a szervezet természetes védekező rendszerét, antioxidánsként védi a sejteket a káros szabad gyökökkel szemben. Segít a fáradtság enyhítésében, stressz esetén és lábadozási időszakban. Hatóanyagainak köszönhetően támogatólag hat a vérkeringésre, ezáltal serkenti az agyi teljesítményt, a memóriát, a szellemi és fizikai aktivitást, valamint a vitalitást. Az egészséges életmód részeként jó hatással lehet a normál vércukor szint fenntartásában.

 

 

2 090 Ft

A gyömbér tradicionálisan használt fűszer- és gyógynövény, az emésztésre gyakorolt kedvező hatása révén segíti az émelygéses állapotok elkerülését akár kismamák esetén, akár utazások alkalmával. Antioxidánsként támogatja a sejteket a káros szabad gyökökkel szembeni védelemben, támogatja az immunrendszer megfelelő működését, segít fenntartani a légúti rendszer egészségét.

 

 

 

2 050 Ft

Az európai területeken leginkább ismert pecsétviaszgomba (Reishi, Ganoderma lucidum) az immunrendszer egészségét támogatja. Hozzájárul a keringés egészségéhez, a koleszterinszint normál értéken tartásához, valamint a szervezet természetes védekezésének fenntartásához. A cink hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az immunrendszer normál működéséhez. A kurkuma antioxidánsként támogatja az immunrendszert, hozzájárul a máj egészségének fenntartásához és a vérkeringés megfelelő működéséhez.

3 180 Ft

A nők komfortérzetének és aktivitásának megőrzéséért
Immunrendszer támogatása, keringés egészségének támogatása

A recept holisztikus szemlélet alapján került összeállításra a hölgyek számára kedvező hatású gyógynövények és szója-izoflavonoid felhasználásával. Az Angelica sinensis gyökér hatóanyagai támogatják az urogenitális rendszer egészségét, a vér megfelelő oxigénszállítását, az immunrendszer és a keringési rendszer egészségét. Antioxidánsként támogatja a szervezetet a káros szabad gyökökkel szembeni védekezésben. A csüdfű-gyökér (Astragalus) segíti a keringési rendszer egészségét, a normál vérnyomás és az egészséges vércukorszint megőrzését. Támogatja a szellemi és fizikai kiegyensúlyozottságot, és a vese kiválasztó funkcióját.



2 305 Ft

Termékünk fő hatóanyagát a Mandzsúria hegyeiben vadon termő Oenothera odorata gyógynövény magjából, annak olajtartalma kisajtolásával nyerik.

Keleten a hölgyek olajának tartják a ligetszépe olajat, melynek megnevezése is utal a szépséggel való kapcsolatára. A ligetszépe-olaj értékes esszenciális zsírsavat, gamma-linolénsavat tartalmaz, mely a keringési rendszerre kedvező hatással lévő többszörösen telítetlen zsírsavak csoportjába tartozik.

 

2 670 Ft

Magas hatóanyag tartalommal rendelkező készítmény, mely kapszulánként 1200 mg mélytengeri halolajat tartalmaz.

A többszörösen telítetlen zsírsavak (EPA, DHA omega-3 zsírsavak) hozzájárulnak a keringési rendszer (szív- és érrendszer) egészséges működéséhez, a normál vérnyomás és triglicerid szint fenntartásához.

Az E-vitamin természetes, zsírban oldódó antioxidáns tulajdonságú vitamin. Védi a sejteket és a szöveteket a káros szabad gyökökkel szemben, melyek roncsolják a sejtfal szerkezetét, illetve a sejtek alkotórészeit, valamint felelősek az oxidációs eredetű öregedési folyamatokért.

 

 

3 095 Ft

Prosztata egészségének megőrzéséért

Ez a modern tudományos eredmények alapján, a prosztata egészsége számára hasznos 6-féle hatóanyaggal összeállított készítmény a hagyományos Prostayol kapszula továbbfejlesztett változata tökmagolajjal, kisvirágú füzikével, törpepálma-kivonattal és paradicsomból kivont likopinnal a prosztata védelméért, nagy csalán gyökerével az alsó húgyutak erősítéséért, és háromszoros mennyiségű halolajjal a hatóanyagok jobb felszívódásáért.

A tökmagolaj és a törpepálma-gyümölcs segíti a prosztata egészséges működésének fenntartását. A halolaj kedvező arányban tartalmaz többszörösen telítetlen, úgynevezett omega-3 zsírsavakat (EPA, DHA), amelyek hozzájárulhatnak a prosztata körül elhelyezkedő szervek keringésének egészségéhez. A hatóanyagok optimális felszívódásához szükséges a megfelelő keringés. A fent említetteken kívül a nagy csalán gyökere erősíti a vese meridiánját és hozzájárulhat a prosztatagondok megelőzéséhez és enyhítéséhez. 

3 670 Ft

A prosztata egészségének támogatáshoz

Európában minden férfi tudja, mire jó a tökmagolaj. Az olajat a lehántolt maghéj eltávolítása után kíméletes módon, hidegen sajtolják. Hatóanyagai hozzájárulnak a prosztata normál működéséhez, segítenek fenntartani a megfelelő vizeletáramlást. Az Omega-3 többszörösen telítetlen zsírsavak hozzájárulnak a szív és a keringési rendszer egészséges működéséhez, amely elősegíti a hatóanyagok optimális felszívódását. A tökmagolaj rendszeres fogyasztása ajánlott mindenkinek, elsősorban férfiaknak 30 éves kor után.

 

3 310 Ft

100 mg aktív Q10 kapszulánként, hatékony felszívódás


Nagy mennyiségű, kapszulánként 100 mg aktív koenzim Q10-et ? a szervezet számára közvetlenül hasznosítható forma (ubiquinol QH), mely így hatékonyabban fejti ki hatását ? és halolajat tartalmazó készítmény.

A Q10 koenzim elektron hordozóként játszik szerepet az ATP termelésben (az ATP a sejtek központi energiaforrása). Rendszeres bevitele ajánlható fokozott fizikai és szellemi igénybevétel esetén is.

Az E-vitamin védi a sejteket és a szöveteket a káros szabad gyökökkel szemben

A halolajban található többszörösen telítetlen zsírsavak (EPA, DHA) hozzájárulnak a keringési rendszer (szív- és érrendszer) egészséges működéséhez.

 

 

 

4 870 Ft

Amikor a napi tevékenység fárasztó és a hazaút kaptatója meredekebb


A koenzim Q10 az ubikinonok közé tartozó zsíroldékony, vitaminszerű vegyület. Elektron hordozóként játszik szerepet az ATP termelésben (az ATP a sejtek központi energiaforrása). Rendszeres bevitele ajánlható fokozott fizikai és szellemi igénybevétel esetén is.

A halolaj többszörösen telítetlen zsírsavak forrása, melyek hozzájárulnak a keringési rendszer egészséges működéséhez. A többszörösen telítetlen zsírsavakon belül az omega-3 zsírsavak közé tartozó EPA és a DHA zsírsavak segítenek a vérnyomás és a triglicerid szint normál értékének fenntartásában.

 

 



3 310 Ft

A szép haj, köröm és bőr megőrzéséhez szükséges hatóanyagokat tartalmazó komplex készítmény jelentős hatóanyag tartalommal.

 A Szépség Komplex kapszulában található aminosavak (metionin, cisztin) a fehérjék építőkövei, a jó minőségű fehérjék a szép bőr, a dús és fényes haj és az erős köröm esszenciális alkotóelemei

  • A biotin, a cink segítik a haj, bőr, köröm egészséges szerkezetének megtartását.
  • A cink, B1- és B6-vitamin, C-vitamin szükségesek az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez.
  • A ginseng az élet gyökere, az energiaáramlásra és a keringésre gyakorolt hatása révén segíti a hatóanyagok felszívódását, valamint segít fenntartani a vitalitást, a szellemi és fizikai frissességet. 

 

2 270 Ft

A szív és a keringési rendszer egészségének megőrzéséhez

A galagonya gyümölcs kivonat támogatja a szív és a keringési rendszer egészségének fenntartását. A rózsagyökér tibeti gyógynövény, hozzájárul a keringési rendszer normális működéséhez, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához, a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához, valamint antioxidánsként védi a sejteket a káros oxidatív folyamatokkal szemben. A fokhagyma fogyasztása kedvező hatást gyakorol a keringési rendszerre. Előnyösen befolyásolhatja a vérzsír, az összkoleszterin szintet. Hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének fenntartásához, illetve a bélcsatorna mikrobiológiai egyensúlyának támogatásához. A szelén antioxidánsként segíti az immunrendszer egészséges működését.

 

 

2 350 Ft
 
Nézet:
Sorrend: