Tészta

Nézet:
Sorrend:

A Byodo Penne gluténmentes bio rízsből, kukoricából és csicseriborsóból készül.

Fehérjékben és rostokban igen gazdag, enyhén mogyorós ízű. Sokféle tésztaételt készíthetünk belőle, akár gyümölcsös vagy krémes mártással. Főzési idő: 9-10 perc.


Bio tészta gluténmentes rövid Penne (rizs-kukorica-csicseriborsó). Rostokban gazdag tészta ? olasz minőség.

 

1 510 Ft

Olasz durumtésztából, ellenőrzött ökotermék.

A "semola" kifejezéssel olaszországban azokat a tésztákat illetik melyek előállításánál a magfehérje és a csíra is felhasználásra kerül.A csíra zsírokban (csíraolaj), vitaminokban különösen B-vitaminban gazdag. A Byodo Pasta Superiore egy tipikus olasz semola tészta.

A különleges keverék olasz durumgrízből a Byodo "Pasta Superiore" kivételes ízvilágának titka. A durumbúza ökológiai termelését az olasz termelők szövetsége ellenőrzi az EU-Bio-Rendeletek alapján.



510 Ft

A semola kifejezéssel olaszországban azokat a tésztákat illetik melyek előállításánál a magfehérje és a csíra is felhasználásra kerül. A csíra zsírokban (csíraolaj), vitaminokban különösen B-vitaminban gazdag.

A Byodo Pasta Superiore egy tipikus olasz semola tészta.A különleges keverék olasz durumgrízből a Byodo Pasta Superiore kivételes ízvilágának titka.

A durumbúza ökológiai termelését az olasz termelők szövetsége ellenőrzi az EU-Bio-Rendeletek alapján.


790 Ft

Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék. Tojást nem tartamaz.

A semola kifejezéssel olaszországban azokat a tésztákat illetik melyek előállításánál a magfehérje és a csíra is felhasználásra kerül. A csíra zsírokban (csíraolaj), vitaminokban különösen B-vitaminban gazdag. A Byodo Pasta Superiore egy tipikus olasz semola tészta.A különleges keverék olasz durumgrízből a Byodo Pasta Superiore kivételes ízvilágának titka.

A durumbúza ökológiai termelését az olasz termelők szövetsége ellenőrzi az EU-Bio-Rendeletek alapján.


790 Ft

Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék. Tojást nem tartamaz.

A semola kifejezéssel olaszországban azokat a tésztákat illetik melyek előállításánál a magfehérje és a csíra is felhasználásra kerül. A csíra zsírokban (csíraolaj), vitaminokban különösen B-vitaminban gazdag. A Byodo Pasta Superiore egy tipikus olasz semola tészta.A különleges keverék olasz durumgrízből a Byodo Pasta Superiore kivételes ízvilágának titka.

A durumbúza ökológiai termelését az olasz termelők szövetsége ellenőrzi az EU-Bio-Rendeletek alapján.


790 Ft

Egy igazi "repülő csészealj".

A semola kifejezéssel olaszországban azokat a tésztákat illetik melyek előállításánál a magfehérje és a csíra is felhasználásra kerül. A csíra zsírokban (csíraolaj), vitaminokban különösen B-vitaminban gazdag. A Byodo Pasta Superiore egy tipikus olasz semola tészta.

  • 100%-ban bio durumbúzadarával
  • ideális tészta salátákhoz
  • optimális keveréke az olasz durum búzafajtáknak
  • "Al dente" mód
  • magas sikértartalmú tészta
1 470 Ft

A Byodo Pesto Rosso intenzív gyümölcsösízét a szárított paradicsomtól, a fűszeres kemény sajttól és az extraszűz olívaolajtól kapja.

A finom paszta tökéletes választás frissen főtt tészták, hús- és halételek valamint mártások ízesítéséhez, de nagyszerű kenyérre kenve is.

  • Gluténmentes.


Kiváló szószként tésztához, kenyérre kenve, vagy hús és halételekhez.

1 510 Ft
Nézet:
Sorrend: