Pudingpor

Nézet:
Sorrend:
-5%
Raktárkészlet:
2 db

A DABUR Rózsavíz különleges, kézzel szedett rózsaszirmok olajából készült igen finom esszencia. Széleskörűen alkalmazzák illatosító és lemosó szerként a kényes részek, pl. a szem környéke lemosására, de ételek ízesítésére is alkalmas, különösen a keleti konyha használja erre a célra.
Görcsök, gyomorpanaszok esetén, máj- és epebántalmak csillapítására is használják. Külsőleg borogatásként alkalmazzák mellmirigy-gyulladás csillapítására, bőr- és ajakberepedés ellen. Illata görcsoldó hatással is bír. Hatására a tónusos izmok elernyednek, az alvászavarok kedvezően befolyásolhatók és a depressziósok hangulata is javul. A rózsavizet használják pakolásokhoz, borogatásokhoz, szív- és idegrendszeri panaszok enyhítésére is. 

1 855 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 760 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2022.07.25 - A készlet erejéig!

Bauckhof gluténmentes bio búzadara puding, egy kettős - 2 x 1 / 2 tej. A pudingot el lehet készíteni szójatejjel, zab tejjel vagy rizs tejjel is. A Bauckhof puding könnyedén 5 perc alatt elkészíthető.

A csomagban találhatók különböző ötleteket, recepteket, és tálalási tippek. Nagyon fnom és mutatós piros bogyós kompótokkal vagy gyümölcslével, vagy meggyel.


960 Ft

Elkészítési javaslat:
1. A 0,5 l tejből 6 evk.-lal levenni és azzal a pudingport és 2 evk. cukrot/nádcukrot (ca.40g) vagy 2 evk. mézet (ca.50g) jól összekeverni. Legalkalmasabb a közömbös ízű méz.
2. A maradék tejet felforralni.
3. A tejet levenni a tűzről, hozzáadni a kikevert pudding-port majd folyamatos kever-getés mellett mégegyszer felfőzni.
4. A kész puddingot egy hideg
vízzel kiöblített tálba vagy formába önteni és hidegre tenni, hogy megkeményedjen.
5. Néhány óra múlva a puddingot boríthatjuk és fogyasztható.

Figyelmeztetés: A mézet ne keverje a kész puddingba mert akkor az nem keményedik meg.

770 Ft

Egyszerűen elkészíthető nagyon ízletes krémes puding ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.

Elkészítés:
1. A 0,5 l tejből 6 evk.-lal levenni és azzal a pudingport és 2 evk. cukrot/nádcukrot (ca.40g) vagy 2 evk. mézet (ca.50g) jól összekeverni. Legalkalmasabb a közömbös ízű méz.
2. A maradék tejet felforralni.
3. A tejet levenni a tűzről, hozzáadni a kikevert pudding-port majd folyamatos kever-getés mellett mégegyszer felfőzni.
4. A kész puddingot egy hideg
vízzel kiöblített tálba vagy formába önteni és hidegre tenni, hogy megkeményedjen.
5. Néhány óra múlva a puddingot boríthatjuk és fogyasztható.

910 Ft

Dia-Wellness csökkentett szénhidráttartalmú puncs ízű, főzés nélkül elkészíthető hidegpudingpor eritritollal és sztíviával.

A termék az elkészítéséhez szükséges folyadék kivételével minden összetevőt, édesítőszert tartalmaz!

Egy tasak Dia-Wellness Vanilia Ízű Hidegpuding 2 adag desszert elkészítéséhez elegendő.

 

505 Ft
Nincs raktáron

Tápióka gyöngy

 

A manióka vagy tápióka Közép- és Dél-Amerikából származó növény, de ma már Ázsiában és Afrikában is nagy területeken termesztik. Elsősorban a növény gumóját használják fel, amely a rizs és a kukorica után a világ legjelentősebb szénhidrátforrása.

A tápióka gumója nyersen nem alkalmas emberi fogyasztásra, de feldolgozás után, a boltokban kapható termékek nem okoznak problémát. Leginkább gyöngy és por formájában használják, de készítenek belőle állati takarmányt és magas keményítőtartalma miatt a textil- és papíripar alapanyaga is lehet. Érdekesség, hogy ragasztót és alkoholt is készítenek belőle, illetve a bioüzemanyag gyártásban is kiemelkedő szerepe van.

Néhány országban a növény levelét is fogyasztják, amely a tápanyagok jóval szélesebb skáláját tartalmazza, mint a gumó.

A tápiókagyöngy a tápióka gumóból készül, adalékanyagok hozzáadása nélkül. Dél-Kelet Ázsiában kedvelt alapanyag, főleg desszertek és olyan különlegességekhez használják, mint a bubble tea.

1 015 Ft

Rapunzel pudingpor tonka Bio 40 g

Csodálatosan krémes puding a tonka bab egyedülálló illatával.

Elkészíthető teljes tejjel és szójatejjel egyaránt.

Egy csomaghoz fél liter tej szükséges.

Elkészítési javaslat: Hat evőkanálnyi tejet vegyünk ki fél literből, és keverjük el a pudingporral. Tegyünk hozzá két evőkanál Rapadura nádcukrot vagy Cristallino nádcukrot. Forraljuk fel a fennmaradó tejet, húzzuk le a tűzhelyről, és adjuk hozzá a pudingpor, a tej és a cukor keverékét. Forraljuk fel még egyszer, majd hagyjuk kihűlni.

400 Ft
Nézet:
Sorrend: