Fűszersó

Nézet:
Sorrend:

Összetétele:

paprika, fekete bors, fokhagyma, majoránna, gyömbér, mustármag, rozmaring

Olajos pác:

A fűszereket és a sót elkeverjük, majd a szeleteket belemártogatjuk, hogy mindenhol egyenletesen fedje és finom mozdulatokkal beleklopfoljuk. A fűszerezés után leöntjük olívaolajjal vagy finom étolajjal, hogy teljesen ellepje. Hűtőben 1-2 napig érleljük.

Száraz, fűszeres pác:

Közvetlen sütés előtt a húsra szórjuk a fűszerkeveréket, azt jól beledörzsöljük, fóliába csomagoljuk, majd rövid pihentetés után elkészítjük.

215 Ft


Ez a fűszersó nem hozzáadott jódot tartalmaz, hanem a megfelelő mennyiségű alga hozzáadásával természetes módon jut szervezetünkbe a jód.

 - Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó fűszerkeverék.
 - Hozzáadott ízfokozót, szórást segítő anyagot nem tartalmaz! 
 - A jódot a kívánt mennyiségben a bennelévő alga biztosítja.
 

995 Ft
Nézet:
Sorrend: