Makrobiotikus étkezés

Nézet:
Sorrend:

Különleges eljárással készült barnarizs ecet, melyet organikusan termelt rizsből nyernek, Japán egyik déi szigetén, Kyusyu-n.

Ebből a régióból származó barnarizs ecetet tartják, az egyik legjobb minőségűnek Japánban. Frissítő és finom, testes, enyhén édes, kemény savasság nélkül, ami gyakran megtalálható a többi márka termékeiben.

 

 

2 080 Ft

Az Atlanti Óceánból gyűjtött Palmaria palmata (vörös pálmamoszat).

  • Mossuk meg és 1-2 percig áztassuk, majd felszeletelve adjuk salátákhoz, levesekhez vagy wok ételekhez.
  • Kitűnő ételízesítőt kapunk, ha szárazon megpirítjuk, összetörjük és pirított magokkal keverjük majd megszórjuk kész ételeinket vele.
  • Bő olajban megsütve ropogós zöldség chipset kapunk.
3 650 Ft

Az Édes Fehér Miso-t a történelem során, csak a gazdagok és a királyok számára volt eléhető, mert annyira drága volt. Napjainkban azonban, mindenki számára elérhető.

Csodálatos krémes, gazdag és enyhén sós édesség, hagyományosan kis kiszerelésben, hogy megőrizze a különleges minőségét. A világos szín idővel elsötétülhet, de ez természetes öregedés, az íze nem vááltozik.

Próbálja ki burgonyapüréhez tej helyett, vagy krém levesekhez, tejszín helyett. Tökéletes párosítás snack ételekhez, vagy mártásokhoz és salátaöntetekhez.

 

4 545 Ft

A Clearspring Organic Kuzu (más néven Kudzu) egy kiváló minőségű keményítő sima textúrával és semleges ízzel.Japán egyik legnagyobb, hegyi növényeinek erőteljes gyökereiből vonjuk ki.

A Kuzu évszázadok óta értékes keményítő, amely nyugtató hatásu, és könnyen emészthető.

 

 

6 025 Ft

Clearspring bio miso árpából üveges 300 g

A miszó egy élő termék és folyamatos erjedés alatt van aminek következtében az üveg tetejét a keletkező gázok felpúposithatják. Ettől még fogyasztásra alkalmas. Ártalmatlan fehér élesztő réteg képződhet levegő hatására rajta. Egyszerűen kaparjuk le róla.

 

5 255 Ft

Clearspring Bio Miso Barnarizsből Üveges 300 g

A miszó egy élő termék és folyamatos erjedés alatt van aminek következtében az üveg tetejét a keletkező gázok felpúposithatják. Ettől még fogyasztásra alkalmas. Ártalmatlan fehér élesztő réteg képződhet levegő hatására rajta. Egyszerűen kaparjuk le róla. 
 
Ezt a sötétebb, sűrűbb misot, a japán Genmai Misot azért fejlesztették ki, hogy a tápértéke maximális legyen. Amióta szójabab és barna rizs keverékének felhasználásával készítik, azóta rendkívül egészséges táplálkozási előnyökkel rendelkezik. 
 
Természetesen attól a régiótól és éghajlattól függően, ahol a miso készül, a főzőmester a szaktudása és a tapasztalata alapján megítéli, hogy a miso elérte-e az optimális érettséget. Ez az érlelési idő változhat forró nyári időszakokban a 6 hónaptól, bizonyos megyék hidegebb régióiban a 18 hónapig. Élvezze ezt a kiadós misot egész évben, mártásokban, kenhető krémekben, sült ételekben, levesekben és ragukban. 

4 270 Ft

Clearspring bio miso hatcho 300 g

A miszó egy élő termék és folyamatos erjedés alatt van aminek következtében a keletkező gázok felpúposithatják a terméket. Ettől még fogyasztásra alkalmas. Ártalmatlan fehér élesztő réteg képződhet levegő hatására rajta, amit egyszerűen kaparjuk le róla. 

A Hatcho miso Japánban évszázadokon át nagyra becsült fűszernek számított. Több mint 100 éven keresztül a Japán Császár  kitüntetett fűszerei közé tartozott. Ez a tiszta szója miso a koncntrált tápértékek tárháza, kétszer annyi fehérjetartalommal, mint akár a barna rizs- vagy az árpa miso.  500 éves szakmai tapasztalat birtokában lévö mester, óriási tölgyfahordókban, 3 éves érési folyamatot biztosítva készíti. Mint ahogy a gyártási folyamat, az eredmény is csodálatra méltó.

Sötét színű, igen gazdag, sajátos ízvilágú termék, ami különleges, új ízt ad a mindennapi ételeinknek, különösen a leveseknek, szószoknak, fűszereknek. 

4 895 Ft

A szusi elkészítéséhez nélkülözhetetlen a jó tekerő, ez az eredeti Clearspring által készített bambusz tekercselő igen kiváló minőségű. Használhatjuk az ételek lefedésére is, természetes szellőzést biztosítva az ételnek.

1 620 Ft
Nézet:
Sorrend: