A gyönyörű pillangó alakú név adja a Byodo Farfalle nevét és inspirálja fiatalokat és öregeket. A tésztát tekercselik és négyzetre vágják, majd közepén összepréselik. Így kapják meg az Emilia-Romagnából és Lombardia-ból származó Farfalle jellegzetes pillangó alakját.
A Byodo ínyenc tésztához az olaszországra vonatkozó számos kiválasztott durumbúzadara kerül felhasználásra. Ezeket tökéletesen összehangolt, jól karbantartott keverési arányba hozzák.
A Byodo csodálatos sárga tészta titka a gabona lassú őrlésében is keresendő. Ez azt jelenti, hogy a szokásosnál kevesebb hő befolyásolja a gabonaféléket, és megőrzi a csodálatos ízét, finom illatát. A Bronzmátrix alkalmazásával a tészta felülete kissé érdesedik, és a szósz különösen finom marad.
- vegán
- Hozzáadott cukor nélkül