Színes tészta

Nézet:
Sorrend:

A gyönyörű pillangó alakú név adja a Byodo Farfalle nevét és inspirálja fiatalokat és öregeket. A tésztát tekercselik és négyzetre vágják, majd közepén összepréselik. Így kapják meg az Emilia-Romagnából és Lombardia-ból származó Farfalle jellegzetes pillangó alakját.

A Byodo ínyenc tésztához az olaszországra vonatkozó számos kiválasztott durumbúzadara kerül felhasználásra. Ezeket tökéletesen összehangolt, jól karbantartott keverési arányba hozzák.

A Byodo csodálatos sárga tészta titka a gabona lassú őrlésében is keresendő. Ez azt jelenti, hogy a szokásosnál kevesebb hő befolyásolja a gabonaféléket, és megőrzi a csodálatos ízét, finom illatát. A Bronzmátrix alkalmazásával a tészta felülete kissé érdesedik, és a szósz különösen finom marad.

  • vegán
  • Hozzáadott cukor nélkül
1 665 Ft

A tészta szerelmeseinek ajánljuk ezt az olasz durumbúzából készült színes spiráltészta különlegességet.

Gyönyörű színeit a bio paradicsom és a spenót adják.

Paradicsomos, sonkás, húsos ételek készíthetők belőle, sajtos ízesítéssel. 


Durum tészta, tojás nélkül. A Byodo durum tészták megfelelnek mindenben, annak, ami egy minőségi tésztától elvárható: szép sárga színű, finom ízű, rugalmas állagú és formáját a főzés után is megtartja. Kulcsfontosságú hogy az elkészítéséhez különböző, minőségi olasz durum fajtákat használnak, mind pl a ?Kronos?, amitől lehet ?al dente?-nek is főzni.

 

1 665 Ft

A Byodo Tagliatelle a legfinomabb durumbúzából készült olasz tészta különlegesség. Zöld színét a benne lévő bio spenóttól kapja.

Tonhalas vagy borjú húsos étel készíthető belőle, izesíhetjük sóval, borssal, paradicsommal, fehérborral.


 A Byodo durum tészták megfelelnek mindenben annak, ami egy minőségi tésztától elvárható: szép zöld színű, finom ízű, rugalmas állagú és formáját a főzés után is megtartja.

 

1 665 Ft
Nézet:
Sorrend: