Ez az "egészséges" ecet polcának elengedhetetlen eleme. Az organikus citromfű mindig frissességet ad ételeknek, akár salátában, szószban vagy pácolt zöldségben.
- Friss citrom íz!
- 100% bio összetevők
- ökológiai almaecetből és almalé-koncentrátumból és citromlé-
- koncentrátumból készült
- természetes ecetes erjedés
Gyártási információk
Alapvetően az ökológiai Byodo-ecetet alkoholból nyerik, azaz a vörösborból, málnaborból, gabonaalkoholból, stb. Fajtájától függően. Az alkoholt nagy erjedési tartályokba öntik, majd ecet-baktériumok és oxigénellátás révén lassan ecetté erjesztik kb. 25 ° C fokon, kellemesen meleg hőmérsékleten.
A citromfű jellegzetes édes ízét az ökológiai almaecet és az alma-szirup, a citromlé-koncentrátum és a citromolaj speciális keverési arányával kapjuk meg. A Byodo szerves ecetet nem melegítik, hogy megőrizzék az értékes enzimeket és aromákat. Az alapanyagok 100% -ban biogazdálkodásból származnak.