Dr. Natur étkek, C-vitamin por. Gyógyszerkönyvi minőségű L-aszkorbinsav. Külsőleg, Belsőleg
A C-vitamin együtt kellene álljon a boltok polcain a cukorral és liszttel.”
Millió módon hasznosíthatod az étkezési aszkorbinsav port, például a háztartásodban sütéshez és főzéshez, vagy tartósíthatsz vele, hiszen az aszkorbinsav kiváló tartósítószer.
Frissen tartja a vágott zöldségeket és gyümölcsöket, megvédi őket a barnulástól, belsőleg pedig segít minél tovább megóvni azok természetes vitamin és ásványianyag-tartalmát, rostszerkezetét. De használhatod kozmetikai célokra is, hiszen az arckrémed is dúsíthatod vele, hogy javítsd a bőröd egészségét és textúráját.
Az aszkorbinsav
a C-vitamin latin neve, az L-betű pedig a legjobb felszívódást jelenti.
Egy szervetlen molekuláról van szó, amit, ha por alakban szeretnél fogyasztani, akkor egy fél mokkáskanálnyi mennyiség kb. 1000mg C-vitaminnak felel meg, azonban mivel csak kis része hasznosul, nem helyettesíti a C-vitamin tablettákat.