Gyömbér

Nézet:
Sorrend:

A normál vércukorszint és az egészséges immunrendszer érdekében

 

  • A fahéj, a gyömbér és a króm segítenek megőrizni az egészséges vércukorszintet.
  • A gyömbér - hasonlóan a fahéjhoz - támogatja az emésztőrendszer egészségét, segít fenntartani az immunrendszer működését. A króm hozzájárul az egészséges vércukorszint fenntartásához, részt vesz a makrotápanyagok (szénhidrátok, fehérjék, zsírok) anyagcseréjében.

 

 

3 200 Ft

Aromazáró csomagolásban
A TCM kompatibilitás elve alapján összeállított receptúra. A fahéj és a gyömbér számos kutatásban hasznosnak bizonyult az egészséges vércukorszint fenntartásában.


A fahéj és a gyömbér segítenek megőrizni az egészséges vércukorszintet. A gyömbér támogatja az emésztőrendszer egészségét, segít fenntartani az immunrendszer, és hasonlóan a fahéjhoz, támogatja a légutak egészségét. A cékla jelentős mennyiségű sötétvörös flavonoid színanyagot tartalmaz, elsősorban a szív meridiánra van hatással.

 

 

1 460 Ft

Dr.Chen Gyömbértea Szelén Kapszula

A jó közérzet és a természetes védekezőképesség támogatásáért.

Összetevők: gyömbérgyökér (Zingiber officinale) 330 mg zselatin (BSE/TSE mentes) 100 mg szelénnel dúsított élesztő szelén: 27,5 ?g 13,75 mg magnézium-szilikát (csomósodást gátló) 3,47 mg

Adagolás (felhasználás): naponta maximum 2 kapszula elfogyasztása javasolt.

3 200 Ft

A gyömbér tradicionálisan használt fűszer- és gyógynövény, az emésztésre gyakorolt kedvező hatása révén segíti az émelygéses állapotok elkerülését akár kismamák esetén, akár utazások alkalmával. Antioxidánsként támogatja a sejteket a káros szabad gyökökkel szembeni védelemben, támogatja az immunrendszer megfelelő működését, segít fenntartani a légúti rendszer egészségét.

 

 

 

2 050 Ft

A légzőrendszer és a felső légutak védelmére

9 féle gyógynövény kombinációjával támogatja a tüdő, és a felső légutak védelmét.

  • A bíbor kasvirág (Echinacea purpurea) segíti a felső légutak egészségének megőrzését, az immunrendszer megfelelő működését.
  • A nagy bojtorján támogatja a szervezet ellenálló képességét, gyökere inulint (akár 45%-ban), nyálkát, keserűanyagot (szeszkviterpén laktonokat) és szerves savakat tartalmaz.
  • A gyömbér segít fenntartani a légúti rendszer egészségét. Gyógynövényként keleten mindennapos a használata, a távol-keleti konyha elképzelhetetlen a gyömbérrel való fűszerezés nélkül.
  • A gyermekláncfű és a medvehagyma antioxidánsként támogatja sejtjeinket, ezzel szervezetünket a káros hatásokkal szemben.
  • A kínai csillagánizs (Illicium verum) kedvezően nyugtatja a torkot, a felső légutakat, míg a borsmenta támogatólag hat az immunrendszerre.
  • A fokhagyma hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének fenntartásához.

 

 

 

2 350 Ft

Ezerjófű gyömbér kivonat 50 ml

A gyömbér az egyik legsokoldalúbb növényi serkentő, anyagcsere fokozó szer. Igen jó hatással van a gyomorra, a belekre és a keringésre. Jó emésztési zavarokra, görcsökre, hányingerre. Kiváló orvosság meghűlésre, gége- és hangszálgyulladásra, influenzára és serkentő izzasztószerként is hat. Növelheti az erőnléti állapotot. (forrás: Rácz Gábor, Rácz-Kotilla Erzsébet, Szabó László Gy.: Gyógynövények ismerete, A fitoterápia és az alternatív medicina alapjai / Galenus Kiadó, Budapest, 2012., Michael Tierra: Gyógyfüveskönyv / Hunga-Print Nyomda és Kiadó, Budapest, 1991.)
Alkalmazás: 3×20-40 csepp naponta étkezések előtt fél órával. Táplálkozásunkban sokrétűen felhasználható.
Tárolás: száraz, hűvös, sötét helyen, felbontás után hűtőben tárolandó.
A Gyömbér kivonat az Ezerjófű énkezű gyógyműves alkoholmentes terméke.
Alkoholmentes kivonat
3 730 Ft

36 féle gondosan válogatott növény kivonatát tartalmazó keserűs izű készítmény.

Ezerjófű,tárnics gyökér és orvosi pemetefű keserű ízű gyógynövények, melyek segítik az
emésztőrendszer működését és étvágyjavítók.


Benekedfű és gyömbér emésztést serkentők.

 

 

2 055 Ft

A szervezet és az erek védelméért!


A fokhagyma hozzájárulhat a bélcsatorna mikrobiológiai egyensúlyának fenntartásához, valamint a káros mikroorganizmusokkal (gombákkal, baktériumokkal) szembeni ellenálló képességhez. Már napi 3-5 mg allicin fogyasztása előnyösen befolyásolhatja a vér összkoleszterin, LDL-koleszterin, triglicerid és vérlipid (vérzsír) szintjét.

 

 

 

 

1 960 Ft

Klorofillt és a népgyógyászatból jól ismert 12 gyógynövény kivonatot tartalmazó folyékony, vegán étrend-kiegészítő a szervezet sav-bázis egyensúlyának fenntartásához és a szervezet salaktalanító munkájának fokozásához. A termék hatóanyagai között kizárólag csak természetes gyógynövények szerepelnek (köztük több standardizált kivonattal), melyek közül az articsóka kivonat hozzájárul a szervezet méregtelenítéséhez, és a bélkomfort támogatásához1.

  • Vegán, folyékony formula
  • a szervezet méregtelenítéséhez és a bélkomfort támogatásához
  • gyógynövényekkel és standardizált kivonatokkal
  • 12 féle természetes és komplex gyógynövénnyel koncentrált formában
  • nem tartamaz hozzáadott aromát


Kinek és mikor ajánljuk a natur tanya® puridren koncentrátumot?

Ha reggelente gyűröttnek és fáradtnak érezzük magunkat
Ha csökkent a fizikai és szellemi energiánk
Fogyókúrázóknak, és hízásra hajlamos személyeknek
Ha támogatni szeretnénk a szervezet méregtelenítő folyamatait és a bélkomfortot

Hogyan készítsünk méregtelenítő és zsírégető koktélt, 3 lépésben!

Mivel az összetevők koncentráltak, naponta csak 25 ml-nyi mennyiségre van szükség, amit adjunk tetszőleges mennyiségű vízhez. (Mi 1,5 liter szénsavmentes ásványvizet javaslunk a hígításhoz)
Rázzuk össze és igyuk egész nap, egyenlő arányban elosztva!
Dúsítsuk nyugodtan koktél elemekkel is, mint narancs-, citrom-, lime- és uborkakarikák, illetve mentalevél, citromfűlevél.

6 750 Ft

Ájurvédikus gyógynövények keveréke a könnyed anyagcsere és az optimális emésztés támogatására. Összetevők: haritaki kivonat, triphala por, gyömbér por, édeskömény por, kurkuma por

Nekes ajánljuk, ha...
puffadás, hasi fájdalom, teltségérzet, fokozott bélgázképződés, székrekedés, lelassult anyagcsere vagy más hasonlóan kellemetlen emésztési problémával küzdesz.

  • A Haritaki (indiai cserzőgubacs) béltisztító hatásával segíti az optimális emésztést, segít lebontani a zsír lerakódásokat és a felhalmozódott méreganyagokat a belekben, és szabályozza az anyagcserét. A haritaki segíti a tápanyagok, vitaminok felszívódását és beépülését.
  • A Triphala 3 őshonos indiai növény gyógynövényes kombinációja. ezek: az amalaki (indiai egres), bibhitaki és a haritaki (indiai cserzőgubacs). Ez a keverék segíti a belső tisztítást és támogatja az immunrendszert. Jótékony hatással van az idegrendszerre, a szív- és érrendszerre és a húgyúti rendszerre. Javítja a bélmozgást, és a haritakihoz hasonlóan segíti a tápanyagok, vitaminok felszívódását és beépülését.
  • A Gyömbér segít az olyan emésztési panaszoknál, mint a kellemetlen érzés a gyomorban egy zsírosabb étel után vagy reflux esetén, amikor a gyomor savas tartalma visszaáramlik a nyelőcsőbe.
  • Az Édeskömény támogatja az egészséges emésztést, friss leheletet biztosít étkezések után.
  • A Kurkuma segít a test méregtelenítésben és csökkentheti a derékméretet.
5 245 Ft

Étrend-kiegészítő articsóka kivonattal és további keserűanyag-tartalmú gyógynövényekkel


Az articsóka kivonat hozzájárul a bélrendszer egészséges működéséhez, az emésztéshez.

Az articsóka egy zöldségféle, melyet főleg a Földközi-tenger környékén termelnek, s onnan jut el a világ többi országába. A 16. század óta ismerik, s értékelik a leveleiben lévő keserű anyagokat.

A Ga-Lexír az articsóka gondosan válogatott leveleiből készül, melyhez további keserű növények, s fruktóz kerül.

Íze kellemes, kesernyés aromájú. Kémiailag nem tartósított.

Cukorbetegek is fogyaszthatják. 20-40 ml 0,36-0,72 BE-nek felel meg.

 

5 580 Ft
Nézet:
Sorrend: