Zsíros hajra

Nézet:
Sorrend:
-10%

NetbioHónap 2024.03.27-ig 10% kedvezménnyel

A krémsampon rendszeres használata elősegítheti a fejbőr korpásodásának és a haj zsírosodásának mérséklődését. Jellegzetes kénes illata a kicsapott kén hatóanyagnak köszönhető, amely enyhe fertőtlenítő és antimikróbás hatású. A kén a bőr felső hámrétegében levő keratinnal reakcióba lépve szabályozza a fejbőr hámlását, a fejbőrhöz tapadt korpa eltávolításával javítja a hajas fejbőr állapotát

Korpás, zsíros haj ápolására.

2 265 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
2 035 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.01 - Vége: 2024.03.27
Akcióból hátralévő idő:

Szabályozza a fejbőr fagyútermelését.

  • Gyengéden tisztít.
  • Mérsékli a viszketettséget.
  • Kezeli a gyulladt fejbőrt.
  • Rendszeres használat után látványos a javulás!


Gyógyító összetételnek az alapja:

  • Bioaktív gyógynövénykivonatok: - körömvirág, tölgyfakéreg, vörösberkenyefa, rozmaring, mirtusz melyeknek gombaölő és fertőtlenítő hatásuk van.
  • Tejsav laktát és B5 vitamin - szabályozza a fejbőr faggyú termelését és nyugtatja azt. Kíméletes felületaktív tisztító összetevők és Kondicionáló balzsam, a dús fényes hajért.
  • Mentol - tonizálja a fejbőrt és elősegiti a bioaktiv anyagok hatékony felszívódását.

 

 

 

2 250 Ft

Minden hajtípusra

Dr. Konopka különleges, 28. számú növényi bio olajával és bio zsályakivonattal. Erősíti, táplálja és dússá teszi a hajat.

  • BDIH minősítésű natúrkozmetikum
  • Vegán


* A maximális hatás érdekében használja a Dr. Konopka Volumennövelő hajbalzsammal és szérummal együtt. 

 



2 245 Ft

Regenerál, hidratál, puhává varázsolja a hajat.

A marokkói bio argán olaj vitaminok, antioxidánsok és esszenciális zsírsavak fantasztikus forrása. E különleges, egyedülálló hatású olaj bio illóolajokkal és gyümölcskivonatokkal kombinálva tápláló sampont alkot, mely csodálatosan tisztítja és hidratálja a hajszálak rostjait, revitalizálttá és élettelivé teszi a hajkoronát.
 

Bioaktív, természetes, organikus összetevőkkel: argán olaj, aloe vera lé, narancshús kivonat, szegfűszeg olaj, geránium olaj, citromhéj olaj, pacsuli olaj, fahéj olaj, rózsafa olaj, vadmenta olaj, mandarinhéj olaj, vanília kivonat, fodormenta olaj, kigelia kivonat, hibiszkusz kivonat, baobab kivonat.

Nem tartalmaz:

  • Parabeneket
  • SLS-t 
  • Mesterséges színezéket
  • Mesterséges illatanyagot
  • Ártalmas tartósítószereket

 

 

2 995 Ft

Dúsít, véd, hidratál, táplál, regenerál.

Ez a tartalmas hidratáló sampon a tápláló kókuszolaj tulajdonságait bio esszenciális olajok és gyümölcs kivonatok keverékével egyesítve stimulálja a haj keratin rostjait, ezáltal dússá, ragyogóvá és láthatóan egészségessé teszi a hajat.

Bioaktív, természetes, organikus összetevőkkel: Kókusz kivonat, aloe vera lé, papaya kivonat, mangó kivonat, kakaóbab kivonat, mangosztán kivonat, füge kivonat, narancshús kivonat, bergamott olaj, citromhéj olaj, C vitamin.

Nem tartalmaz:

  • Parabeneket
  • SLS-t 
  • Mesterséges színezéket
  • Mesterséges illatanyagot
  • Ártalmas tartósítószereket

 

 

2 735 Ft

"Bioaktív hajterápia, mely véd és kondicionál. Az eredmény önmagáért beszél"

A bioaktív hatóanyagok komplex keverékét tartalmazó Manuka mézes sampon maximális mértékben regenerálja és erősíti a hajat. Mindez a gondosan válogatott növényi kivonatokkal, garantáltan gyógyhatásúvá teszi a mindennapos tisztálkodást. Stimulálva a haj szarulemezeit, láthatóan egészséges hajkoronát eredményez.

Kerüljük a szemmel való érintkezést.

Táplálja és revitalizálja a fejbőrt, és segít megőrizni az egészséges hajkoronát. Hidratáló, frissítő, tápláló hatásával gyógyítja az irritált, sérült bőrt, akárcsak a haj állapotát. Behatolva a hajszálak rostjai közé táplálja és regenerálja a haj szerkezetét.

A pórusokból eltávolítja a szennyeződéseket, ezért az aknés bőr tisztítására is alkalmas. Tápanyagokkal, amino savakkal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és az egészséges kötőszövethez nélkülözhetetlen cukrokkal látja el a bőrt. Támogatja a kollagén és elasztin rostok kialakulását, így csökkenti a ráncképződést, és tónusossá teszi a bőrt. Gyulladás gátló hatással rendelkezik, mérsékeli a duzzanatok kialakulását.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert.

2 735 Ft

"Bioaktív hajterápia, mely véd és kondicionál. Az eredmény önmagáért beszél"

A legtisztább bioaktív teafa sampon, melyben az antibakteriális összetevők garantáltan aktívan hatnak. Kombinálva az aloe vera jótékony hatásával, új életre kelti, revitalizálja és alaposan megtisztítja a hajat és a fejbőrt. A tökéletes eredmény érdekében használja a  teafa hajkondicionálóval. Kerüljük a szemmel való érintkezést. Az összetevők természetes eredete miatt, a szín és az állag változhat, ez nem befolyásolja a termék minőségét.

Bio teafa olajjal és aloe verával készült hatékony regeneráló sampon. Gyengéden tisztítja és revitalizálja a fejbőrt és a hajat, miközben frissít és hidratál is.

Alkalmas a normál és a zsíros fejbőr és haj kezelésére. Antiszeptikus és gombaölő hatásával javítja a kiegyensúlyozza a korpás fejbőr állapotát.

Számtalan jótékony hatását a bőrápolás és a kozmetika területén tapasztaljuk meg: tisztít és frissít, miközben gyógyítja és regenerálja a kötőszövetet. Miközben eltávolítja a szennyeződéseket és a méreg anyagokat, antibakteriális hatásával véd a fertőzésekkel szemben.

Gyorsan beszívódik a bőr mélyebb rétegeibe, így aknék, korpásodás, szeborea, sérülések, csípések és leégés esetében is hasznos. Felélénkíti és hidratálja a bőrt, miközben sugárzóvá és egészségessé teszi. Összehúzó hatása által a legtökéletesebb szer aknék kezelésére. Gyengéden élénkíti a fejbőrt, és szabályozza a faggyúmirigyek működését, ami kedvez zsíros haj esetén.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert.

2 830 Ft

A Dr. Organic Vitamin E Sampon védi a hajat az oxidatív károsodástól.

Védi és hidratálja a bőrt, csökkenti a ráncok kialakulását, lassítja a korai öregedés folyamatát.

Hidratáló hatásával visszaadja a bőrnek a rugalmasságot és tartósan fenntartja a fiatalos megjelenést.

2 735 Ft

Zsíros hajra

Az élénkítő csalán és az erősítő gránátalmakivonat kíméletesen szabályozza a faggyútermelést. A túlirritált fejbőr megnyugodhat és visszatalál természetes egyensúlyához.

 

  • Az összes összetevő 100 %-a természetes eredetű
  • Az összes összetevő 10,2 %-a ellenőrzött biológiai termesztésből származik
  • A növényi összetevők 97,6 %-a ellenőrzött biológiai termesztésből származik



3 445 Ft

Zsíros hajra

Az élénkítő csalán és az erősítő gránátalmakivonat kíméletesen szabályozza a faggyútermelést. A túlirritált fejbőr megnyugodhat és visszatalál természetes egyensúlyához.

 

  • Az összes összetevő 100 %-a természetes eredetű
  • Az összes összetevő 10,2 %-a ellenőrzött biológiai termesztésből származik
  • A növényi összetevők 97,6 %-a ellenőrzött biológiai termesztésből származik



6 965 Ft

Faith In Nature Sampon Teafa 400 ml

Hatékonyan ápolja a fejbőrt és segít megszüntetni a korpásodást.

A teafaolaj az egyik leghatásosabb természetes fertőtlenítő.

Erőteljes baktérium-, vírus- és gombaölő hatással rendelkezik.

Kivételesen jó hatással van a hajra illetve a fejbőrre, kiválóan tisztítja és ápolja a zsíros vagy töredezett hajat, segít megszüntetni a korpásodást, csökkenti a fejbőr viszketését, szabályozza a faggyútermelődést.

2 840 Ft

Termék leirás: A Herbária Bojtorján sampon növényi kivonatot is tartalmazó sampon, mely kitűnő eredménnyel használható zsíros haj kezelésére.Pantenol (B5 provitamin) és keratin tartalmának köszönhetően táplálja a hajszálakat és a fejbőrt, kondicionálja, hidratálja és szép fényt kölcsönöz a hajnak.

Nettó tömeg: 250 ml

Kiszerelés: 250 ml/ flakon

Figyelmeztetés: Kizárólag külsőleges használatra! Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó! Nyílt sebre, szembe, nyálkahártyára ne kerüljön!

2 345 Ft

lavera H sampon Freshness and Balance zsíros hajra VEGÁN 250ml

A bio matcha és bio quinoa kiegyensúlyozott összetétele teljesen megtisztítja a zsíros hajat és hosszútávú frissességet biztosít. Segít visszaállítani a fejbőr pH egyensúlyát.
Az új, innovatív formulának köszönhetően a haj sokkal könnyebben fésülhető.
Ecocert COSMOS ORGANIC által ellenőrzött, vegán termék.

Szilikonmentes.
99%-ban újrahasznosított csomagolás.
Klímasemleges gyártástechnológiával készült.

Fedezd fel a természetes hajápolás új dimenzióit szilikon nélkül.

2 705 Ft

Célzottan az irritált, gyorsan zsírosodó fejbőr különleges igényeinek megfelelően kifejlesztett sampon.

A gyengéd tisztító hatóanyagok és a növényi betainból, selyemproteinből, és búzakorpa kivonatból álló bőrnyugtató ápoló komplexum gyengéden megszabadítják a hajat és a fejbőrt a felesleges faggyútól, és kíméletesen helyreállítják a bőr természetes egyensúlyát.

A fitokozmetikai hatóanyag komplexum a citromfű és a búzakorpa természetes nedvességmegtartó hatásával széppé, ápolttá és illatossá varázsolják a hajat.

Mindennapos használatra.

BDIH? által ellenőrzött természetes kozmetikum. Ökológiai termesztésből származó olajok és gyógynövények felhasználásával. Ű

Nem tartalmaz: mesterséges tartósítószert, illatanyagot és színezőanyagot. 100%-ban természetes illatok, esszenciális olajok által. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

3 495 Ft

MediNatural Teafaolaj Sampon + Keratinnal- normál és zsíros hajra

helyreállítja a fejbőr természetes egyensúlyát
csökkenti a bakteriális eredetű korpásodást.
szabályozza a faggyútermelődést
+KERATIN a haj védelméért -regeneráló, újjáépítő és hidratáló hatásának köszönhetően visszaadja a haj egészségét és természetes csillogását.
A természetes teafa illóolaj fűszeresen kámforos, friss illatát a narancs illóolaj édes, gyümölcsös illatával lágyítottuk.

Tipp  ? MediNatural Teafaolaj Sampon(Keratin) + MediNatural Argán bőrápoló olaj
Minden hajmosásnál tegyél pár csepp argán olajat a tenyeredbe a Teafaolaj samponhoz! így együtt tökéletes megoldást nyújt számodra. Segít optimalizálni a fagyútermelést!

Száraz töredezett hajat hetente legalább egyszer kezeld MediNatural argán bőrápoló olajjal, hogy visszanyerje a rugalmasságát!

3 180 Ft

A sampon alapját Altajimenta-virágvíz adja. Mélyen tisztítja és hidratálja a hajat és a fejbőrt, segít megelőzni a korpásodást, fenntartani a fejbőr egyensúlyát, gazdag volument és hosszantartó frissességet adhat.

Bio Nyírkivonat hidratálja a fejbőrt, a hajat simává, selymessé teheti. Retinol az egyik leghasznosabb vitamin a zsírosságra hajlamos haj számára. Izlandi zuzmó fitoncidok, bio cickafark-kivonat, korpásodásellenes komplex+cink hidratálja és puhítja a hajat, megelőzheti a korpásodást.

  • Vegán termék.

 

3 065 Ft

A sampon mélyen tisztítja és tonizálja a zsíros fejbőrt. Hajtápláló és hidratáló hatásának köszönhetően a haj felfrissül és egészséges fényt kap.

A sampon altaji homoktövisolajjal, hidratáló hatású sarkvidéki vadmálnával és tisztító bio borsmentával gazdagított. Az altaji homoktövist évszázadok óta használják a haj és a bőr megszépítésére. Ez a szibériai bogyó a béta-karotin, a jótékony hatású és ritka omega 3-6- 7-9 zsírsavak, valamint az értékes flavonoidok leggazdagabb természetes forrása.

Vadon gyűjtött szibériai gyógynövényeket és tiszta szibériai növényolajokat tartalmaz.

Nem tartalmaz: parabéneket, SLS-t, SLES-t, PEG-t, glikolokat és ásványi olajokat.

2 505 Ft
 
Nézet:
Sorrend: