Ördögnyelv

Nézet:
Sorrend:
Az ördögnyelv kivonat hatóanyaga, a glukomannán hozzájárul a vér normál koleszterin szintjének fenntartásához (napi 4 g bevitel esetén). A csökkentett energiatartalmú étrend keretein belül hozzájárul a testtömeg csökkentéshez (legalább napi 3 g bevitel esetén). A bevitt természetes rostok nedvesség hatására duzzadni kezdenek, így teltségérzet alakul ki. A rostok rendkívüli duzzadó képessége miatt javasolt további bőséges folyadék fogyasztása a készítmény használata során. 
A Garcinia cambogia elősegíti a zsírok energiává alakulását, így hozzájárulhat a testtömeg csökkentő étrend eredményességéhez. 

Koncentrált ? kapszulázott ? formában kombináltuk Önnek a káposzta, brokkoli és árpafű kivonatot egy étrend-kiegészítőben értékes glükomannán rostokkal 

3 510 Ft

Az ördögnyelvből kinyert konjak gumi, vagy glükomannán a csökkentett energiatartalmú étrend keretein belül hozzájárul a testtömeg csökkenéshez (3 g napi bevitel esetén)

A Króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva, szobahőmérsékleten tárolja! Fogyasztása gyermekek és terhes nők számára nem ajánlott! Ha a fogyasztónak nyelési nehézségei vannak valamint elégtelen folyadékbevitel esetén fulladásveszély merülhet fel.

OETI Notifikációs szám: 14661/2014

TÁROLÁS: szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: napi 2 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

3 645 Ft

Zöld tea és zöld kávé kivonatokat valamint hozzáadott krómot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény az ideális testsúlyért és koleszterinszintért.

A glükomannán csökkentett energiatartalmú étrend keretein belül hozzájárul a testtömeg csökkentéséhez.

Kedvező hatása napi 3 gramm glükomannán bevitelével érhető e, adagonként 1 gramm glükomannán elfogyasztása mellett.


A glükomannán ugyancsak hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához.


A zöld tea kivonatban lévő epigallocatechin gallate (EGCG) hozzájárul a testzsír redukciójához, segít növelni a zsír oxidációját és csökkenti a testzsírt.


A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében.

 

3 615 Ft
Nézet:
Sorrend: