Testápoló vaj

Nézet:
Sorrend:
-10%

NetbioHónap 2024.04.28-ig 10% kedvezménnyel

Ez az olvadó állagú testvaj, mely tele van bio altaji homoktövisolajjal, szibériai törpefenyő kivonattal és vadon gyűjtött szibériai berkenyével, csodásan hidratálja és lággyá, selymessé teszi a száraz, nedvességre szomjazó bőrt.

Az altaji homoktövist évszázadok óta használják a haj és a bőr megszépítésére. Ez a szibériai bogyó a béta-karotin, a jótékony hatású és ritka omega 3-6-7-9 zsírsavak, valamint az értékes flavonoidok leggazdagabb természetes forrása.

Vadon gyűjtött szibériai gyógynövényeket és tiszta szibériai növényolajokat tartalmaz.

Nem tartalmaz: parabéneket, polietilén-glikolt (PEG), ásványi olajokat.

2 825 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
2 540 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.04.01 - Vége: 2024.04.28
Akcióból hátralévő idő:
Extra száraz bőrre

A cosnature Testvaj tonkababbal és shea vajjal kifejezetten a nagyon száraz bőr igényeire lett kifejlesztve. Shea vajat és kakaóvajat tartalmaz, hosszantartó védelmet nyújt a bőr kiszáradása ellen. A tonkabab-kivonat és a mandulaolaj intenzíven hidratál, kényeztet és nyugtatja a bőrt.
Könnyen felszívódik, nem kelt zsíros hatást.

Használat: Fürdés vagy zuhanyzás után körkörös mozdulatokkal gyengéden masszírozza a bőrébe. 

Fő hatóanyag: Ezt a kivonatot a Dél-Amerikában sok helyen megtalálható tonkafa babterméséből állítják elő. A tonkababot a helyiek már régóta használják gyógyításra, és afrodiziákus hatása miatt is népszerű. Bőrbarát tulajdonságainak köszönhetően tökéletes alkotóeleme a bőrápoló kozmetikumoknak.

1 895 Ft

A fermentált mocsári hamvas szeder erős antioxidáns, amely omega-3 és
omega-6 zsírsavakban gazdag, és segít megelőzni a szárazságot és a fakó bőrt.

A sheavaj kiváló hidratáló, amely megnyugtatja a száraz bőrt és
javítja annak rugalmasságát.

A növényi alapú formula puhítja a bőrt és tökéletes illatot biztosít. Intenzíven táplálja és tonizálja a bőrt. Könnyű érzést kelt, mégis rengeteg nedvességet biztosít.

2 540 Ft

Intenzív, 24 órán keresztüli hidratálás és védelem bio aloe veraval és bio sheavajjal. Hűsíti a bőrt és gyorsan beszívódik.

NaTrue által ellenőrzött natúrkozmetikum, vegán. 100%-ban természetes illattal és aromával.

100%-ban mentes szintetikus tartósítószertől, parabénektől, szilikontól, paraffintól, kőolaj származéktól. Külsőleg alkalmazandó.

4 255 Ft

Illat- és színezőanyagot, szintetikus tartósítószert NEM tartalmaz.

Neurodermitiszben szenvedők részére is ajánlott. Intenzív hidratálást biztosít az érzékeny bőr számára, enyhíti a bőr feszülését.

  • NaTrue minősítéssel, vegán termék, 100%-ban ellenőrzött natúrkozmetikum.

 

5 955 Ft

Bármely bőrfelületre alkalmazható, különösen enyhe, gyengéd, nyugtató hatású krém az érzékeny baba- és gyermekbőr ápolására.

Ehhez járul még a kiváló nedvességtaszító képessége, mely a pelenkázásnál használatos védő krémként fejti ki leginkább jótékony hatását.

A körömvirág kivonat segítségével megnyugtatja az érzékeny bőrt.

 

 

6 500 Ft

A páratlanul tápláló 100%-os finomítatlan organikus shea vaj
- egy mindent felülmúló természetes hidratáló az ajkaknak, a könyöknek, a lábnak, az egész testnek, de még a hajnak is.

Egyetlen shea vaj a táskádban és helyettesítheted a testápolót, kézkrémet, szájápolót és arckrémet is, így biztosítva, hogy bőröd mindig tökéletesen védett és táplált legyen.

A MediNatura l00%-os finomítatlan organikus ghánai shea vaj tradicionális módszerekkel kézzel készült, amihez semmit nem adtunk hozzá, és semmit nem vettünk el. Így nem tartalmaz mesterséges összetevőket, semmiféle vegyi anyagot, színezéket, ezért akár a legérzékenyebb bababőr ápolására is kitűnő választás.

A MediNatural ghánai shea vaj összetétele sokban hasonlít az emberi bőrt védő természetes emulzió összetételére. Sztearin-és olajsav mellett esszenciális zsírsavakat, E-vitamin, béta karotin és allantoint, valamint gyulladáscsökkentő triterpénalkoholokat tartalmaz. A bőrben felszívódva hosszan tartó hidratáló hatást fejt ki, serkenti a bőr öngyógyító képességét.

Mire ajánljuk?

? minden bőrtípusra, különösképpen a száraz típusra
? ráncosodás és öregedés jelei ellen
? ajkakra és az arc érzékeny területeire
? irritált bőrfelületre (pelenkától kipirosodott, borotválkozás után, szőrtelenítés után)
? sérült, megkeményedett vagy töredezett bőrre
? bőrkiütésekre, ekcémákra, bőrgyulladásokra
? pikkelysömörös bőrre
? napégette vagy enyhén sérült bőrre
? száraz fejbőrre
? száraz, töredezett, festett hajra

 

Hogyan használd a shea vajat?

Az optimális hatás elérése érdekében lehetőleg közvetlenül zuhanyzás, fürdés után használd, a még nedves bőrön, hogy így vizet is juttass a bőrödbe. Ha a shea vajat vizes bőrfelületre viszed fel, akkor egy olyan anyag képződik, aminél keresve sem találhatnál jobb hidratálót!
A shea vaj sűrű, hatóanyagokban gazdag arc- és testápoló, ezért egyszerre kis mennyiség is elég belőle, így hihetetlen gazdaságos és kényelmes a használata.

Csak a bőröd határozza meg, hogy naponta hányszor használd a shea vajat!

3 240 Ft

Ez a könnyű krém organikus licsi és öt gazdag olaj avokádó, borágó, búzacsíra, bio kakaóvaj és shea vaj segítségével vitaminokkal tölti fel a bőrt, táplálja, puhábbá és selymessé teszi azt.

Itt az ideje, hogy a konyhából a szépségápolásba is becsempésszük napjaink kedvencét, amitől minden nap különlegesnek érezhetjük magunkat.

1 575 Ft

Bőröd vitamintartalma nem megfelelő? Nos, itt a tökéletes megoldás! A krémes testvaj hihetetlen tápláló tulajdonságainak köszönhetően bőröd puhává, selymessé válik. Bio banánkivonat sok B- és C-vitamint tartalmaz, mely segítségével mélyen táplálja a bőrt, puhává, selymessé teszi. Bio acai kivonat és bio kókuszolaj tökéletesen hidratálnak, bőröd ragyogó és sima lesz. Bio kakaóvaj gondoskodik a bőr puhaságáról és rugalmasságáról.
Az összetevők 95%-a természetes. Vegán.

1 955 Ft

A kisbabák érzékeny bőre igazán igényli a védelmet és a nedvességet.

Éppen ezért ezt a könnyed testápolót tápláló növényi olajokkal és shea vajjal töltöttük fel.

Könnyen beszívódik és puhaságot és hidratáltságot kölcsönöz a babák bőrének. Egyaránt használható a babák arc és testáplására is, sőt ami a babáknak az akár Neked is jó lehet!

4 210 Ft

Erőteljes és lehengerlő illat, mely melegen körbeölel a csípősen friss hideg időben.

Bőröd extrán hidratált és hálás lesz a hozzáadott shea és kakaóvajért, az olajak közül a makadámia és olíva gondoskodik a puhaságért. Fűszeres Vanília Testvajunk elcsábít krémesen lágy textúrájával, és egy csodálatosan ragyogó és sokoldalú illatba burkol.

1 810 Ft

Ziaja narancsvaj testápoló pumpás 400ml

Intenzíven hidratálja és védi a bőrt a kiszáradástól. Enyhülést nyújt a túlzottan kiszáradt bőrnek. Narancshéjból nyert narancsvajat tartalmaz. Természetes narancs illata segítségével a bőr ellazul, a test felfrissül.

Használata: Gyengéden masszírozza bőrébe és hagyja beszívódni.

2 600 Ft
Nézet:
Sorrend: