Jelszó

Ügyfélszolgálatunk

elérhetősége az ünnep- és munkanapok áthelyezése miatt
az alábbiak szerint alakul
2018. április 30.
és
2018. május 1.
között személyes csomagátvételre nincs lehetőség és telefonos ügyfélszolgálatunk sem érhető el.

A rendeléseket folyamatosan feldolgozzuk, de az átrendezett munkanapok miatt a teljesítés ideje megnövekedhet, kérjük, ezt vegye figyelembe, amikor leadja rendelését!

Hírlevél

Fizetési megoldás

dr.organic

neobio

Khadi

Lavera

Szűrés

Cikkszám

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu

Keress minket a Facebookon

Akció

Házhozszállítás

Termékajánló

TOP termékek

5%-os állandó törzsvásárlói kedvezmény NetbioHónap kedvezmény 10%-40% kedvezmény
Vivani 92!
Újdonságok!
Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikum Dekorkozmetikum Dekorkozmetikumok

Pudingpor


Sorrend:

  Byodo Bio pudingpor, gluténmentes csokoládés pudingpor 40 g

Elkészítési javaslat:
1. A 0,5 l tejből 6 evk.-lal levenni és azzal a pudingport és 2 evk. cukrot/nádcukrot (ca.40g) vagy 2 evk. mézet (ca.50g) jól összekeverni. Legalkalmasabb a közömbös ízű méz.
2. A maradék tejet felforralni.
3. A tejet levenni a tűzről, hozzáadni a kikevert pudding-port majd folyamatos kever-getés mellett mégegyszer felfőzni.
4. A kész puddingot egy hideg
vízzel kiöblített tálba vagy formába önteni és hidegre tenni, hogy megkeményedjen.
5. Néhány óra múlva a puddingot boríthatjuk és fogyasztható.

Figyelmeztetés: A mézet ne keverje a kész puddingba mert akkor az nem keményedik meg.

 
375 Ft
Byodo Bio pudingpor, gluténmentes vaníliás pudingpor 40 g

Egyszerűen elkészíthető nagyon ízletes krémes puding ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.

Elkészítés:
1. A 0,5 l tejből 6 evk.-lal levenni és azzal a pudingport és 2 evk. cukrot/nádcukrot (ca.40g) vagy 2 evk. mézet (ca.50g) jól összekeverni. Legalkalmasabb a közömbös ízű méz.
2. A maradék tejet felforralni.
3. A tejet levenni a tűzről, hozzáadni a kikevert pudding-port majd folyamatos kever-getés mellett mégegyszer felfőzni.
4. A kész puddingot egy hideg
vízzel kiöblített tálba vagy formába önteni és hidegre tenni, hogy megkeményedjen.
5. Néhány óra múlva a puddingot boríthatjuk és fogyasztható.

 

 
375 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés