Rovarcsípés

Nézet:
Sorrend:
-10%

NetbioHónap 2024.03.27-ig 10% kedvezménnyel

Antibakteriális és fertőzés gátló tulajdonságát a bőrbe mélyen behatolva fejti ki. Antiszeptikus hatásával gondoskodik a bőr higiéniájáról, miközben fenntartja a természetes egyensúlyt.

Sérülések, vágások, horzsolások, harapások, csípések, égések, napégés esetén. Fogínyvérzésre. Nem okoz égő érzést.

2 695 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
2 425 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.01 - Vége: 2024.03.27
Akcióból hátralévő idő:

Az arctisztító gél különösen a zsíros bőrre, az akne és más dermatológiai problémára hajlamos bőr rendszeres ápolására ajánlott. Szappan helyett használjuk. A készítmény növényi eredetű összetevőinek finom keveréke tisztítja a bőr pórusait, megszünteti a bőr zsírosodását és eltávolítja a make up-ot anélkül, hogy a bőrt kiszárítaná. Az ausztrál teafaolaj antiszeptikus hatásának köszönhetően szabaddá teszi a bőr pórusait, elpusztítja az aknét okozó baktériumokat, nyugtatja a bőrt és megakadályozza a további gyulladások kialakulását.

Alkalmazás: A benedvesített bőrfelületen képezzen a gélből finom habot, hagyja rajta 5 percig. Majd utána alaposan öblitse le. Legjobb eredmény a teafaolaj arctisztító gél és arckrém együttes használatával érhető el.

2 995 Ft

"Olyan tiszta és hatékony, mintha egyenesen a frissen szelt aloe vera levélből préselték volna"

Száraz bőrre, napégésre, terhességi csíkokra, sérülésekre, irritált bőrre, csípésekre. a 100%-os tisztaságú, kíméletes eljárással, kézzel filézett aloe verából származó, bioaktív Aloe vera gél használata során a növény jótékony hatású poliszacharid tartalma maximálisan érvényesül. Megnyugtatja a bőrt, segít a sejtek állapotának helyreállításában.

A test teljes körű ápolására alkalmas, azonnal hűsíti és nyugtatja a bőrfelületet. Hatékony segítséget nyújt bőrirritáció, napégés, rovarcsípés esetén valamint a kiszáradt bőr kezelésére is hatásos. A bőrfelületen védőréteget képezve, segíti a nedvesség megtartását, támogatja a gyógyulási folyamatokat, finommá és simává teszi a bőrt.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert

2 975 Ft
Nézet:
Sorrend: