Galagonya

Nézet:
Sorrend:

A galagonya a szív csodaszere


Galagonya

  • A galagonya erősíti és szabályozza a szívműködést (lassítja a szívünket, ha túl gyorsan dobog, viszont gyorsítja, ha elégtelen a működése), csökkenti a szívritmuszavarok kialakulásának esélyét.
  • Javítja a szívizomzat vérellátását, ezáltal növeli a szívizomzat erejét, csökkenti a fáradékonyságot. Jótékony hatással van a szívelégtelenségre és az idegi alapú szívproblémákra. A klinikai vizsgálatok alatt javult az alanyok fizikai terhelhetősége, csökkent a magas vérnyomásban szenvedők vérnyomása.


Fokhagyma

  • Segít az érelmeszesedés megelőzésében.
  • Enyhén vérnyomáscsökkentő.
  • Gátolja a ?rossz? LDL koleszterin képződését, de nem csökkenti a ?jó? HDL koleszterint
  • Csökkenti a trombózis-veszélyt.
  • Epebetegségek tüneteit csökkentheti.
  • Segít az agyvérzés megelőzésében.
  • Csökkenti a zsírmájat (túlzott zsír-, illetve alkoholfogyasztás miatt kialakuló rendellenesség)
  • Érelmeszesedés megelőzésére, magas vérnyomás és szívpanaszok kezelésére, a gyógyszeres terápia kiegészítőjeként.

 


Csak tabletta, drazsé, vagy kapszula formában szabad használni. A minél kedvezőbb hatás kialakulásáért 6 héten át kell szedni.

 

6 995 Ft

Bioextra Galagonya Cseppek 50 ml

A galagonya hatóanyagai:

  • segítik a szív és a keringési rendszert
  • rugalmasan tartják az ereket
  • javítják a vérkeringést
  • kedvezően befolyásolják az emésztőrendszer működését

Fő hatóanyagai hozzájárulnak a szív- és érrendszer normál működéséhez.

3 185 Ft

Szagmentes FOKHAGYMA - GALAGONYA - MEDVEHAGYMA kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula.

Alkalmazása: 

fokhagyma előnyösen befolyásolja a vérzsír- és a koleszterinszintet. Amedvehagyma és a fokhagyma támogatja a szív- és érrendszer egészséges működését. A galagonya hozzájárul a megfelelő szívműködéshez és véráramláshoz.

A medvehagyma és a fokhagyma tradicionálisan használt közkedvelt gyógy- és fűszernövény. A galagonya tradicionálisan használt gyógynövény.

A termékben található medvehagyma- és fokhagyma-kivonat ellenőrzött mennyiségben tartalmazza a hatásban szerepet játszó allicin és alliin nevű vegyületeket

3 350 Ft

Bionit Fokhagyma-Galagonya Fagyöngy 150 db

A fagyöngy vérnyomás-csökkentő, vérnyomásszabályzó hatással rendelkezik, a Fokhagyma A fokhagyma tágítja az ereket, csökkenti a vér káros LDL-koleszterin-szintjét, antioxidánsként serkenti az immunrendszert, a Galagonya rendkívül jó szíverősítő és szívnyugtató. Serkenti a szívizom vérellátását, értágító és vérnyomáscsökkentő hatású, fogyasztása javallt koszorúér-betegségek esetén.

Segít a vérkeringési problémák enyhítésében, visszaszorítja az érelmeszesedés kialakulását. Öregkori szívpanaszokra, illetve a szívizmok degenerációs megbetegedéseire is ajánlott. A megelőzés szempontjából fontos tartós, folyamatos fogyasztása. Huzamosabb ideig tartó alkalmazása során is teljesen veszélytelen, nem alakul ki hozzászokás, hatóanyaga nem toxikus, s nem halmozódik fel a szervezetben.

2 025 Ft

A fagyöngy, galagonya és a fokhagyma együttesen jótékony hatást gyakorol a vérkeringésre, serkenti a szívműködést, csökkenti a vér koleszterinszintjét, elősegíti a vérnyomás csökkenését, lassítja az érelmeszesedést.

A fagyöngy egyes fehérjéi az érrendszerre hatnak, vérnyomás-csökkentő, vérnyomás-szabályozó hatással rendelkeznek, míg mások az immunrendszer aktivitását fokozzák. 

A galagonya természetesen előforduló antioxidánsokat tartalmaz, melyek segítenek a szabad gyökök ellen való védekezésben. Ezek a szabad gyökök károsítják a sejteket és a szöveteket, valamint felelősek az oxidációs eredetű öregedési folyamatokért. Hatékony az emésztés segítésére, kitágítja a véredényeket, így csökkenti a vérnyomást, szétoszlatja a koleszterint, ami a véredények falán lerakódik. Érszűkület, vérkeringési zavarok, túlzott hús- és zsírfogyasztás esetén is javasolt.

A fokhagyma káliumot, foszfort, B-C vitaminokat, fehérjét tartalmaz, a magyar népi orvoslás legkedveltebb gyógyszere. Értágító, vérnyomáscsökkentő, nyugtató, fertőtlenítő, jó féregűző hatású. Értágító hatása főleg a perifériás (szívtől távoleső) ereken érvényesül. Különösen jó gyógyszere az érelmeszesedésnek. Puffadásgátló, csökkenti a vér koleszterinszintjét. Javítja a szívizom vérellátottságát, lassítja a szapora szívműködést, oldja a koszorúerek görcsét.

 

Tartósítószert nem tartalmaz!

1 600 Ft

Bionit galagonya tabletta 150 db

A galagonya rendkívül jó szíverősítő és szívnyugtató. Jótékony hatással van a fáradt, túlterhelt, stresszben élő szívre, rugalmasan tartja a szívizomsejteket, az érfalakat. Serkenti a szívizom vérellátását, értágító és vérnyomáscsökkentő hatású,  javallt koszorúér-betegségek esetén.

Gyengült szívműködés esetén erősíti a szívet, különösen ideális szer a galagonya idősebb emberek szív- és vérkeringési panaszai esetén. A galagonya kivonat javítja a szívizom funkcióját, csökkenti a szubjektív panaszokat, a légszomjat és a szívdobogás-érzést. A galagonya a szívelégtelenségben szenvedő betegek számára is hasznos, mivel növeli a terhelhetőséget, csökkenti a nyugalmi szívfrekvenciát és a vérnyomást.

Koszorúér betegség megelőzésére, illetve kiegészítő kezelésére is alkalmazható, mivel csökkenti a vér koleszterin szintjét, különösen az ártó LDL koleszterint. A koszorúér szűkületben szenvedő betegeknél javítja a koronáriákban a véráramlást. Idősebb korúaknál magas lázzal járó betegségek, influenza, tüdőgyulladás következtében kialakuló szövődményes szívbetegségek megelőzésére feltétlenül ajánlott.

 

160mg/tabletta

150 tabletta/doboz

2 215 Ft

Megfelelő vérkeringés, jó emésztőrendszer


A galagonya (Crataegus pinnatifida) Kínában már évszázadok óta a mindennapi étkezés része. A karotinban, vitaminokban, flavonoidokban, szacharidokban, glikozidokban, proteinben gazdag galagonyát a távol-keleti népgyógyászatban a lép energiájának a növelésére, így az emésztés normalizálásának a segítésére használják, főként a sok húst fogyasztók. Továbbá a galagonya támogatja a szív és keringési rendszer egészségét, a tudatos szívbarát életmód elérését.

1 235 Ft

A megfelelő agyi tevékenység, a memória de végtagjaink hőmérséklete, vagy a tápanyagok felszívódása is összefügg keringési rendszerünk állapotával.
A ginkgo flavonoidok hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a sejtek és szövetek megfelelő vér- és oxigén ellátásához, mely összefüggésbe hozható a szellemi teljesítménnyel, a memóriával. A galagonya hatóanyagai hozzájárulhatnak a vérkeringés és a vérnyomás normál állapotának fenntartásához, támogathatják a szív egészséges működését, valamint segíthetik az egészséges emésztést. A C-vitamin támogatja az immunrendszer egészséges működését, hozzájárul az oxidatív stresszel szembeni védelemhez. Hozzájárul a normál kollagén képződéshez, ezen keresztül az erek normál állapotának, működésének fenntartásához. A kapszula C-vitamin tartalma fedezi a napi ajánlott mennyiséget.

 

 

3 845 Ft

Holisztikus szemlélettel a megfelelő emésztéshez

A Dr. Chen Gyomor Meridian kapszula articsóka, pirított kínai galagonya gyümölcs, pirított árpa mag, kamilla, édeskömény és szelénes élesztő holisztikus szemléletű kombinációjaként hozzájárul az emésztés egészségének fenntartásához, az emésztőrendszer komfortérzetének megőrzéséhez. Az articsóka segíti a bélrendszer megfelelő működését és a normál komfortérzet fenntartását, a kamillavirág hozzájárulhat a normális emésztés fenntartásához. A kínai galagonya gyümölcse az emésztés megfelelő működésében játszik támogató szerepet. Az édeskömény segíti a gasztrointesztinális jó közérzet fenntartását, az enyhe emésztési panaszok, mint a teltségérzet, a puffadás elkerülését. A szelén elősegíti az immunrendszer egészséges működését.

 

2 350 Ft

Az emésztés támogatására, a jó közérzetért.

A gyomormeridián szereti a meleget, a folyékony ételeket és a rendszeres étkezést. A teakeverék tartalmaz pirított árpát, galagonya gyümölcsöt, papayát és zöld teát.

A Hagyományos Kínai Orvoslás (TCM) 5 elem tanítása szerint a sárgára pirított árpa főleg a gyomormeridiánra hat. A kellemes, aromás meleg ital elősegíti az emésztést. A galagonya és a papaya hatóanyagai hozzájárulnak a gyomor meridián komfortjához.

Különösen javasolt nehéz, zsíros ételek fogyasztását követően.

Felhasználás: egy teafiltert öntsön le 2,5-3 dl (csészényi) forrásban levő vízzel, hagyja állni 15-20 percig. Naponta 2-3 csésze tea elfogyasztása javasolt.

1 600 Ft

A Máj Meridián kapszula a TCM (Hagyományos Kínai Orvoslás) kompatibilitás elve alapján készült holisztikus szemlélettel.

 A máriatövis gyümölcse (hatóanyaga: szilimarin) (Császár) segíti a megfelelő májfunkció fenntartását, ezzel a szervezet számára toxikus anyagok eltávolítását. Hozzájárul a máj és az epe egészségének megőrzéséhez, a májszövet és a májsejtek regenerálódásához.

A schizandra (Miniszter) öt ízű gyümölcsét Kínában igen nagyra becsülik a hagyományos orvoslásban, értékes hatóanyagtartalma miatt mára az európai szakemberek is felfigyeltek rá. Májvédő hatása miatt régóta használatos a méregtelenítő folyamatok támogatásához. Máriatövissel való kombinációja igen elterjedt.

Az articsóka levél (Harmonizáló) támogatja a bélrendszer megfelelő működését, hozzájárul az emésztőrendszer komfortérzetéhez.

A mungó bab (Meridián irányító) Kínában régóta használt méregtelenítő gyógynövény és étek, mely a méregtelenítő étrendek szerves részét képezi.

 

 

2 350 Ft

A szív és a keringési rendszer egészségének megőrzéséhez

A galagonya gyümölcs kivonat támogatja a szív és a keringési rendszer egészségének fenntartását. A rózsagyökér tibeti gyógynövény, hozzájárul a keringési rendszer normális működéséhez, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához, a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához, valamint antioxidánsként védi a sejteket a káros oxidatív folyamatokkal szemben. A fokhagyma fogyasztása kedvező hatást gyakorol a keringési rendszerre. Előnyösen befolyásolhatja a vérzsír, az összkoleszterin szintet. Hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének fenntartásához, illetve a bélcsatorna mikrobiológiai egyensúlyának támogatásához. A szelén antioxidánsként segíti az immunrendszer egészséges működését.

 

 

2 350 Ft

Fokhagyma- galagonya- és olajfalevél kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula.

A fokhagyma az egyik legrégebb óta használt gyógynövény, nemcsak az emésztés javítására, hanem megfázásos betegségek, bőrproblémák gyógyítására is ajánlották.

A fokhagyma vérnyomáscsökkentő, baktérium- vírus- és gombaellenes, emésztést elősegítő, bélfertőtlenítő, bélféregűző, epe- és májműködést elősegítő hatású lehet.

A galagonya a szív- és érrendszer legjobb barátja, mely segítheti egészségesen tartani annak működését, a benne lévő flavonoidoknak köszönhetően fokozza a szívizom teherbírását, jótékonyan hathat az elmeszesedő vérerekre.

Olajfalevél kivonat antioxidáns hatással rendelkezhet.

TÁROLÁS: szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

4 235 Ft

ErbaVita Mikronizált Galagonya/Szíverő tabletta - Szívnyugtató, vérnyomás, érelmeszesedés, keringési zavarok 

A hatóanyagot tartalmazó növény részt, a milliméter EZREDrészére darabolják fel. Ezáltal nagyobb felületet kapnak, a cél ugyanis az, hogy a nagyobb felületen több biokémiai reakciót érjenek el.

Ezzel nagymértékben megnövekedik a hatóanyag felszívódása és természetesen a termékek hatékonysága is. Sőt ez a technológia 95% fitovegyületet eredményez és mindössze 5%-ra csökkenti a segédanyagok jelenlétét, szemben az egyéb étrend-kiegészítőkkel, ahol ez a szám 35%-ot is elér.

Így tesszük képessé a szervezetet arra, hogy öngyógyító tevékenységének maximumát érje el.

A formula a galagonya fő hatóanyagára, a vitexinre standardizált. Így minden egyes tablettában ugyanazt a hatásért felelős hatóanyag mennyiséget találjuk meg.


Tudtad?

A galagonya az egyik legbiztonságosabb gyógynövény. Még egyéb betegségre felírt gyógyszerrel együtt is szedhető, csak arra vigyázz, hogy a galagonya rendszeres alkalmazásával azok szükséges mennyisége egy idő után módosul (csökken). Azok azonban, akik az előírt gyógymód mellett a galagonyát is szeretnék kipróbálni, feltétlenül konzultáljanak orvosukkal, és beleegyezése nélkül soha ne hagyják abba az általa felírt gyógyszerek szedését (de még a szedett adagon se változtassanak)!

A galagonya hosszú távon és késleltetve hat, akár hónapok is eltelhetnek, míg jótékony hatását megérzed.

 

5 085 Ft
Nézet:
Sorrend: