Zab

Nézet:
Sorrend:

?Zabfű ? A zöldek zöldje?

A zabfű tavaszi friss hajtásait virágzás előtt aratjuk. Kíméletesen, testhőmérsékleten szárítjuk, szálasan tároljuk, és csomagolás előtt porítjuk. A zab támogatja a gyomor és a bélrendszer egészségét, karbantartja a belek működését.

Tiszta természet 100%-ban természetes anyagokat tartalmaz, mentes minden színezéktől, ízfokozótól, tartósítószertől.

Búzafüvet, rozskorpát, zabfüvet, zellergyökeret, mustármagot, spenótot, és zöldkagylót feldolgozó üzemben készült.

2 250 Ft

A Zöldvér green mix 18 zöld növényi keverék c-vitaminnal msm por hatásai lassítja az öregedési folyamatokat, lúgosító hatású, támogatja az immunrendszer normális működését, intenzív sportolás után segíti az izomtónusokat karban tartani, illetve növelni.

A terhes kismamáknak ajánlott, hogy az édesanya testében minden olyan anyag rendelkezésre álljon, ami egy egészséges gyerek megszüléséhez szükséges.

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez.

A C-vitamin fokozza a vas felszívódását, hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, a bőr, a fogak, a fogíny, a porcok és a csontok normál állapotának fenntartásához.

6 395 Ft
Nézet:
Sorrend: