Fürdőkristály

Nézet:
Sorrend:

Kneipp fürdőkristály hát és deréklazító ördögcsáklya 60 g

Átmelegíti az izmokat, segít az ellazulásban, egy jóleső fürdő a hátnak, a vállaknak és a nyaknak. 

Könnyen oldódó kristályok természetes termálsóval. A készítmény az értékes ördögcsáklya kivonatát tartalmazza, amelyet a kozmetika a sporttevékenységek utáni lazító ápoláshoz használ és természetes éterikus kajeputfa-olajat tartalmaz. A Kneipp fürdőkristályok természetes tisztaságú termálsóját az Európában egyedülálló Saline Luisenhall ősi eredetű sókészletéből nyerik évszázados hagyományokat követve. Ez a só mentes kémiai adalékoktól, környezeti behatásoktól és természetes nyomelemeket tartalmaz.

A Kneipp fürdőkristályok természetes tisztaságú termálsóját az Európában egyedülálló Saline Luisenhall ősi eredetű sókészletéből nyerik évszázados hagyományokat követve. Ez a só mentes kémiai adalékoktól, környezeti behatásoktól és természetes nyomelemeket tartalmaz.
Növényi ápoló hatóanyagokkal, tartósítószerek nélkül (pl. parabének), színező anyagok nélkül, paraffin-, szilikon- és ásványi olajok nélkül, tapasztalt természetgyógyászok és bőrgyógyászok által kifejlesztve és ellenőrizve. Bőrbarát jellege egyetemi klinika által igazolva. A Kneipp környezetvédő- és újrahasznosítást támogató vállalati filozófiát követ és tagja a németországi „Emberek és állatok jogaiért" szervezetnek.

535 Ft

Kneipp Fürdőkristály Hát-Derék 500 g

Átmelegíti az izmokat, segít az ellazulásban,egy jóleső fürdő a hátnak, a vállaknak és a nyaknak. Értékes ördögcsáklya kivonatot tartalmaz,amelyet a megerőltető tevékenységek utáni lazító ápoláshoz ajánlunk.Kémiai adalékok-,színező anyagok-,tartósítószer-, paraffin-, szilikon-és ásványi olaj mentes.

2 325 Ft

A Kneipp Ízület- és izomlazító fürdőkristály értékes árnika kivonatot és természetes éterikus cabreuva fa olajat, rozmaringot és fenyőféléket tartalmaz. Átmelegíti az izmokat és egy jóleső újraaktiváló fürdő készíthető vele. Könnyen oldódó kristályok természetes termálsóval*.
A Kneipp fürdőkristályok természetes tisztaságú termálsóját az Európában egyedülálló Saline Luisenhall ősi eredetű sókészletéből nyerik évszázados hagyományokat követve.
Ez a só mentes kémiai adalékoktól, környezeti behatásoktól és természetes nyomelemeket tartalmaz. Növényi ápoló hatóanyagokkal, tartósítószerek nélkül (pl. parabének), színező anyagok nélkül, paraffin-, szilikon- és ásványi olajok nélkül, tapasztalt természetgyógyászok és bőrgyógyászok által kifejlesztve és ellenőrizve. Bőrbarát jellege egyetemi klinika által igazolva. A Kneipp környezetvédő- és újrahasznosítást támogató vállalati filozófiát követ és tagja a németországi ?Emberek és állatok jogaiért" szervezetnek.

Alkalmazás:
Önts 3 kupaknyi fürdőkristályt a 36-38 fokos fürdővízhez és várj, amíg feloldódik. Az optimális hatás eléréséhez 10-20 percnyi fürdőzés ajánlott. Kb. 8-10 fürdőhöz elegendő. A kristály ne kerüljön kapcsolatba érzékeny felületű tárgyakkal.

2 390 Ft

Kneipp fürdőkristály ízület és izomlazító árnika 60 g

A Kneipp Ízület- és izomlazító fürdősó értékes árnika kivonatot és természetes éterikus cabreuva fa olajat, rozmaringot és fenyőféléket tartalmaz. Átmelegíti az izmokat és egy jóleső újraaktiváló fürdő készíthető vele. Könnyen oldódó kristályok természetes termálsóval*.

A Kneipp fürdősók természetes tisztaságú termálsóját az Európában egyedülálló Saline Luisenhall ősi eredetű sókészletéből nyerik évszázados hagyományokat követve.

Alkalmazás:
A tasak feltépése után, öntsd a fürdőkristályt a 36-38 fokos fürdővízbe és várj, amíg feljesen feloldódik! Az optimális hatás eléréséhez 10-20 percnyi fürdőzés ajánlott. 1 fürdéshez elegendő. A kristály ne kerüljön kapcsolatba érzékeny felületű tárgyakkal!

535 Ft

Kneipp Fürdőkristály Izület-Izom 500 g

  • Fürdőkristály
  • Ízület- és izomlazító
  • Árnika kivonattal, természetes éterikus cabreuva fa olajjal
  • Rozmaringot és fenyőféléket tartalmaz
  • Átmelegíti az izmokat
A Kneipp Ízület- és izomlazító fürdőkristály értékes árnika kivonatot és természetes éterikus cabreuva fa olajat, rozmaringot és fenyőféléket tartalmaz. Átmelegíti az izmokat és egy jóleső újraaktiváló fürdő készíthető vele.
Használat: Önts ¾ kupaknyi fürdőkristályt a 36-38 fokos fürdővízhez és várj, amíg feloldódik! Az optimális hatás eléréséhez 10-20 percnyi fürdőzés ajánlott. Kb. 8-10 fürdőhöz elegendő. A kristály ne kerüljön kapcsolatba érzékeny felületű tárgyakkal!
2 840 Ft

Kneipp fürdőkristály naturkind álomutazó színes 40 g

    Segít álomba merülni és nyugodt éjszakát biztosít.

    Színvarázs: Kék+Piros=Lila fürdővíz. – hogy a fürdés játékos élmény legyen gyermeke számára!

    A Kneipp környezetvédő- és újrahasznosítást támogató vállalati filozófiát követ és tagja a németországi „Emberek és állatok jogaiért” szervezetnek.

    535 Ft

    Kneipp fürdőkristály naturkind sárkányharcos színes 40 g

    Színes fürdőkristály.

    Kezdődjön a fürdés Kneipp Naturkind Sárkányharcos varázsfürdővel! Természetes sárkánygyümölcs kivonatot tartalmaz, mely segít megidézni egy ázsiai sárkány erejét, értékes varázsmogyoró kivonata ápolja az érzékeny bőrt és természetes jojobaolaj tartalma véd a kiszáradástól. 

    Színvarázs: sárga+kék=zöld fürdővíz - hogy a fürdés játékos élmény legyen gyermeke számára!

    A Kneipp környezetvédő- és újrahasznosítást támogató vállalati filozófiát követ és tagja a németországi "Emberek és állatok jogaiért" szervezetnek. 

    535 Ft

    Segít megtalálni az elveszett harmóniát és elfelejteni minden gondot.

    A citromfű illóolajok és az orvosi citromfű kellemesen megnyugtatják a testet, felmelegítik a fájó izmokat és segítenek egy relaxációval teli nyugodt hangulat kialakításában.

    Élvezze a pihenést a citromfű illatával, és gyűjtsön erőt a következő napra.

    Nem tartalmaz semmiféle tartósítószert, paraffint vagy szilikont, kizárólag természetes kivonatokat és minőségi sókat, amelyeket egy németországi mélybányában bányásznak. 

    2 325 Ft

    A Kneipp Szabad légutak fürdőkristály eukaliptusz taralmának köszönhetően tisztítja a légutakat, átmelegíti a testet és egy jóleső fürdő készíthető vele. Könnyen oldódó kristályok természetes termálsóval*. Értékes éterikus eukaliptusz olajat tartalmaz. A Kneipp fürdőkristályok természetes tisztaságú termálsóját az Európában egyedülálló Saline Luisenhall ősi eredetű sókészletéből nyerik évszázados hagyományokat követve.
    Ez a só mentes kémiai adalékoktól, környezeti behatásoktól és természetes nyomelemeket tartalmaz. Növényi ápoló hatóanyagokkal, tartósítószerek nélkül (pl. parabének), színező anyagok nélkül, paraffin-, szilikon- és ásványi olajok nélkül, tapasztalt természetgyógyászok és bőrgyógyászok által kifejlesztve és ellenőrizve. Bőrbarát jellege egyetemi klinika által igazolva. A Kneipp környezetvédő- és újrahasznosítást támogató vállalati filozófiát követ és tagja a németországi ?Emberek és állatok jogaiért" szervezetnek.

    A termék előnyei:

    • Átmelegíti a testet
    • Könnyen oldódó kristályok
    • Természetes tisztaságú termálsó
    2 390 Ft
    Nézet:
    Sorrend: