Bőrgyulladás

Nézet:
Sorrend:
-30%

NetbioHónap 2024.07.29-ig 30% kedvezménnyel

"Olyan tiszta és hatékony, mintha egyenesen a frissen szelt aloe vera levélből préselték volna..."

Száraz, leégett, heges, irritált bőr és terhességi csíkok kezelésére. A bioaktív Aloe vera gél használata során a növény jótékony hatású poliszacharid tartalma maximálisan érvényesül. Az uborka, a varázsmogyoró és a körömvirág mélyen hidratálják, megnyugtatják és felfrissítik a bőrt.

Alkalmazás: igény szerinti gyakorisággal használható az egész test felületén.

Az összetevők természetes eredete miatt a készítmény színe és állaga változhat, ami nincs hatással a termék minőségére.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert.

2 685 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 875 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.06.30 - Vége: 2024.07.29
Akcióból hátralévő idő:

A biotermesztésből származó argánfa termésének pörköletlen magjából hidegsajtolással nyert argánolaj különösen ajánlott a környezeti ártalmaknak (szél, erős napfény, füstös környezet, vegyi anyagok) kitett bőr, haj, köröm ápolására. Segít pótolni az elvesztett nedvességet, visszaadja a bőr és a haj egészséges fényét, intenzív ápolást biztosít. Vitaminokban és esszenciális zsírsavban (omega-6) gazdag. Kiegyensúlyozó hatása a fejbőrre is jótékony hatású, csökkenti a viszketést és a kiszáradást. Gyorsan beszívódik, így sem a bőrön, sem a hajon nem kelt olajos érzetet.

3 525 Ft

A csipkebogyó magjából hidegsajtolással előállított, esszenciális zsírsavakban (omega-3 és omega-6) gazdag, finomítatlan (szűz) olaj intenzív ápolást biztosít a száraz, hámló, repedezett, élettelen bőrnek. Halványítja a szem- és szájkörnyéken megjelenő korai ráncokat. Táplálja a bőrt és védi a környezeti tényezők káros hatásától, visszaállítja a bőr nedvesség-egyensúlyát, tonizáló, bőrnyugtató hatású. Használatával a bőr visszanyeri fényét és egészséges megjelenését. A bőrön jól eloszlik és gyorsan beszívódik.

3 525 Ft

A Bőrnyugtató pakolás erősíti az érzékeny, kivörösödésre, gyulladásokra hajlamos bőrt, és segíti folyadékainak megőrzésében. Bőrünk kipihent, egyenletes lesz, védekező képessége fokozódik. 

Bőrállapot: érzékeny bőrűeknek, gyulladásoknál, kivörösödéseknél


A palástfüvet, borágót és ökörfarkkórót tartalmazó kompozíció megnyugtatja és erősíti a bőrt. Friss birsmagkivonat és varázsmogyoró-víz segítik a bőrt nedvességének megőrzésében. A nyúlszapuka kiegyenlítően hat az irritált, kivörösödött bőrre. A karitévajból, makadámia- és kókuszdióból nyert értékes növényi olajok intenzíven ápolnak, a vörös foltok, gyulladások lecsengenek 

Sajátosság: Bármit is teszünk, bőrünk beburkol és véd minket. Egy hosszú nap vagy egy kimerítő hét után éppen az érzékeny bőr szolgál rá egy kis pihenésre.

13 500 Ft

?Az ellentétek vonzzák egymást? ? mondja a közmondás. A valóságban azonban gyakran nehéz összeegyeztetni a különbségeket. Az egyik ilyen ellentmondás, amely sok ember számára gondot okoz: az olajosan fénylő és a száraz foltok együttes jelenléte az arc bőrén. Míg egyfelől a T-vonal mentén zsírosan fénylő és gyulladt a bőr, másfelől, egyéb területeken szárazsággal és bőrpírral küzd. Az ilyen bőrállapotra fejlesztették ki a Dr. Hauschka Citromfű nappali ápoló krémet. Egy közvetítőre van szükség az olajos és száraz, érzékeny bőrfelületek közötti harmonikus egyensúly helyreállításához. A készítmény legfontosabb összetevője a középkor óta ismert citromfű, mely egyensúlyt teremt az egymást akadályozó, szembenálló erők közt. A Dr. Hauschka Citromfű krém a bőrfunkciók ösztönzésével segíti az érzékeny, kevert bőrt, hogy visszanyerje természetes egyensúlyát. A citromfű, más összetevőkkel együtt, mint pl. a nyúlszapuka és sárgarépa, megnyugtatja az irritált, kivörösödött bőrt. Az olajos zónák letisztulnak és mattá válnak, míg a száraz területek nedvességmegtartó képessége fokozódik. A kiegyenlítő Citromfű krémben lévő varázsmogyoró kivonat erősítő és revitalizáló, míg a százszorszép kivonat finomítja a bőrt. Az eredmény lágy bőr és egyenletes arcszín. A Mélytisztító, Arctonik és Citromfű krém együttes használata biztosítja az érzékeny, vegyes bőr harmonizáló nappali ápolását. 

Ajánlása: Érzékeny, vegyes bőrű nők és férfiak részére. A szárazságra, olajos, fénylő felületre és kivörösödésre hajlamos bőrnek, melynél kevés tisztátalanság és gyulladás is fellép.

Sajátosság: Harmonizálja a bőr zsír? és nedvesség háztartásását. Megnyugtatja a bőrt, csökkenti a kivörösödéseket. Egyenletes, hamvas bőrképet biztosít.

 

1 995 Ft

Elősegíti a bőr regenerációját, tisztít, finomítja a pórusokat, ideges, foltos bőrre nyugtatóan hat. Oldja a bőr megkeményedéseit, hegeit, feszültségmentesíti és aktiválja a nedvességfolyamatokat, a kötőszövet turgorát és tónusát fokozza, hatására a bőr simává, finoman elevenné válik.

Bőrállapot: Fiatal, heges bőr, mely idő előtti megkeményedésekre hajlamos (aknés hegeknél is), sápadt, tisztátalan, tág pórusú és mitesszerképződésre hajlamos bőr, kivörösödött, érzékeny és vízhiányos bőr.

Sajátosság: A napfény által igénybevett bőr napozás utáni ápolására is ideális. Borotválkozás után nappali ápolásként férfiaknak is kiváló.
Érzékeny, tisztátlan bőrnél arcolajjal keverve nappali ápolásra is használható. 

Ajánlása: A Dr.Hauschka arcápolás egyik legsokoldalúbb készítménye. Alkalmas mind a regenerációra szoruló, mind pedig a tág pórusú bőr intenzív ápolására. Normalizálja a bőr funkcióit, rugalmasabbá, finomabbá teszi a pórusokat. Ösztönzi a száraz bőr saját aktivitását, tisztítja, megeleveníti a tisztátalan, elszarusodott, sápadt bőrt, nyugtatja az érzékeny, kivörösödésre, allergiás reakciókra hajlamos bőrt, és karbantartja a normál bőr nedvességháztartását. 

13 500 Ft

Több mint 40 éve a Dr. Hauschka kozmetika klasszikusa! A mai korban a bőr könnyen elveszíti természetes egyensúlyát, ami érzékeny reakciókban, kiszáradásban, idő előtti ráncképződésben nyilvánulhat meg. A Rózsakrém támogatja a bőr regenerálódó képességét, erősíti ellenálló erejét. Egyik új összetevője a pálmaviasz, ami több védelmet, jobb - krémes és sűrűbb - állagot, de ugyanúgy finom, selymes bőrfelületet idéz elő. A rózsa sokoldalúságára építve magas a krém rózsatartalma: csipekbogyó kivonat, rózsaszirom és rózsaviasz keveredik rózsavízzel és damaszkuszi rózsaolajjal. Míg a kitűnő minőségű nemes rózsaszirom és csipkebogyó kivonat harmonizálja és erősíti az arcbőrt, addig a karitévaj, rózsaszirom viasz és avokádóolaj védenek a kiszáradástól. A Rózsakrém segíti a bőrt a megfelelő nedvesség-zsiradék egyensúly fenntartásában, valamint a rózsa erejét és lágyságát ötvözve jótékony ápolásban részesíti. Erőt, finom védelmet ad a száraz bőrnek, lágyságot biztosít, segíti az érzékeny, kivörösödésre hajlamos bőrt nedvességfolyamatai harmonizálásában.

Bőrállapot: normál - érzékeny, kivörösödésre hajlamos hajszálértágulatos bőr - száraz, hámló, az időjárás által igénybevett bőr 

Hatása:  Védő, kiegyenlítő-simító nappali ápolás, támogatja a felhám regenerációját, bársonyossá, finommá teszi a bőrt. 

Sajátosság: Speciális hatása, kellemes konzisztenciája kiválóan alkalmassá teszi csecsemőápolásra is!

11 400 Ft

Az arctisztító gél különösen a zsíros bőrre, az akne és más dermatológiai problémára hajlamos bőr rendszeres ápolására ajánlott. Szappan helyett használjuk. A készítmény növényi eredetű összetevőinek finom keveréke tisztítja a bőr pórusait, megszünteti a bőr zsírosodását és eltávolítja a make up-ot anélkül, hogy a bőrt kiszárítaná. Az ausztrál teafaolaj antiszeptikus hatásának köszönhetően szabaddá teszi a bőr pórusait, elpusztítja az aknét okozó baktériumokat, nyugtatja a bőrt és megakadályozza a további gyulladások kialakulását.

Alkalmazás: A benedvesített bőrfelületen képezzen a gélből finom habot, hagyja rajta 5 percig. Majd utána alaposan öblitse le. Legjobb eredmény a teafaolaj arctisztító gél és arckrém együttes használatával érhető el.

2 995 Ft

"Olyan tiszta és hatékony, mintha egyenesen a frissen szelt aloe vera levélből préselték volna"

Száraz bőrre, napégésre, terhességi csíkokra, sérülésekre, irritált bőrre, csípésekre. a 100%-os tisztaságú, kíméletes eljárással, kézzel filézett aloe verából származó, bioaktív Aloe vera gél használata során a növény jótékony hatású poliszacharid tartalma maximálisan érvényesül. Megnyugtatja a bőrt, segít a sejtek állapotának helyreállításában.

A test teljes körű ápolására alkalmas, azonnal hűsíti és nyugtatja a bőrfelületet. Hatékony segítséget nyújt bőrirritáció, napégés, rovarcsípés esetén valamint a kiszáradt bőr kezelésére is hatásos. A bőrfelületen védőréteget képezve, segíti a nedvesség megtartását, támogatja a gyógyulási folyamatokat, finommá és simává teszi a bőrt.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert

2 975 Ft

"Olyan tiszta és hatékony, mintha egyenesen a frissen szelt aloe vera levélből préselték volna..."

Száraz, leégett, heges, irritált bőr és terhességi csíkok kezelésére. A bioaktív Aloe vera gél használata során a növény jótékony hatású poliszacharid tartalma maximálisan érvényesül. A teafa olaj antiszeptikus hatásával kíméletesen tisztít, nyugtat és helyreállítja a bőr állapotát.

Alkalmazás: igény szerinti gyakorisággal használható az egész test felületén.

Az összetevők természetes eredete miatt a készítmény színe és állaga változhat, ami nincs hatással a termék minőségére.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert

2 685 Ft

"Bioaktív áttörés az organikus bőrápolás területén-100%-ban természetes, 100%-ban hatékony."

Manuka méz komplex hatóanyagaival garantált a tápláló, bőrfiatalító és regeneráló hatás, ami ebben az egyedülállóan gazdag krémben hiánytalanul meg is található. Száraz , napégette, érzékeny, irritált és allergiás bőrre is javasolt. Az összetevők természetes eredete miatt a szín és az állag változhat, ez nem befolyásolja a termék minőségét.

Bár valamennyi méz rendelkezik antibakteriális hatással, ez a méz fajta kiemelkedően hatékony természetes antibakteriális szer. Azonosították az úgynevezett manuka faktort, ami egy aktív hatóanyag és csak a legjobb minőség_ manuka mézben található meg. Ennek gyógyító tulajdonsága olyan erős, hogy egyes vélemények szerint meghaladja a hagyományos modern medicinákét.

Hatékonyságának köszönhetően egyre több bőrápoló termékben is szerepel. Természetes antioxidáns hatása miatt védi a bőrt a napsugarak okozta károsodástól. Hidratáló, frissítő, tápláló hatásával gyógyítja az irritált, sérült bőrt.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert.

3 995 Ft

Száraz, érzékeny bőrre, valamint a mindennapos testápoláshoz.

A pórusokból eltávolítja a szennyeződéseket, ezért az aknés bőr tisztítására is alkalmas. Tápanyagokkal, amino savakkal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és az egészséges kötőszövethez nélkülözhetetlen cukrokkal látja el a bőrt. Támogatja a kollagén és elasztin rostok kialakulását, így csökkenti a ráncképződést, és tónusossá teszi a bőrt. Gyulladás gátló hatással rendelkezik, mérsékeli a duzzanatok kialakulását.

Bár valamennyi méz rendelkezik antibakteriális hatással, ez a méz fajta kiemelkedően hatékony természetes antibakteriális szer. Azonosították az úgynevezett manuka faktort, ami egy aktív hatóanyag és csak a legjobb minőség_ manuka mézben található meg. Ennek gyógyító tulajdonsága olyan erős, hogy egyes vélemények szerint meghaladja a hagyományos modern medicinákét.

Hatékonyságának köszönhetően egyre több bőrápoló termékben is szerepel. Természetes antioxidáns hatása miatt védi a bőrt a napsugarak okozta károsodástól. Hidratáló, frissítő, tápláló hatásával gyógyítja az irritált, sérült bőrt.

3 995 Ft

Teafa olaj és aloe vera kombinációjából készült antiszeptikus krém, mely nyugtat és segíti a regenerációs folyamatokat. Nagyobb kiterjedésű bőrfelületen fejti ki a teafa gyógyító hatását.

Ideális horzsolások, vagy kiterjedt bőrproblémák, napégés kezelésére. Megkönnyebbülést nyújt a gyulladt bőr számára. Hűsít.

Nem tartalmaz: parabenekt, SLS-t, mesterséges színezéket, -illatanyagot, tartósítószert.

2 795 Ft

Ez a gyengéd, ugyanakkor mélyen tisztító arclemosó bioaktív natúr hatóanyagaival, tiszta bio teafa olajjal, mandarin olajjal, citromolajjal és varázsmogyoróval kényezteti a bőrt. Antiszeptikus, antibakteriális
hatásával frissíti és kiegyensúlyozza a bőrt.

Alkalmazás: gyengéden masszírozzuk be a benedvesített arcbőrbe, majd öblítsük le hideg vízzel.

Az összetevők természetes eredete miatt a készítmény színe és állaga változhat, ami nincs hatással a termék minőségére.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert.

 

2 815 Ft

"Hatékonyságáról már az első alkalommal meggyőződhet."

Praktikus kiszerelésű szer, mely mélyen behatol a bőrbe, regenerálja a pattanásos, aknés bőrfelületet. Tiszta, áttetsző gél, mely felvitel után láthatatlan, azonnal felszívódik a mélyebb rétegekbe és megkönnyebbülést ad.

Az ausztrál őslakosok több ezer éves tapasztalata alapján, a teafa a leghatékonyabb természetes fertőzés elleni készítmény, mely azonnali védelmet nyújt a bőrproblémákra. Érzékeny bőr esetén végezzünk próbát. Irritáció esetén ne használjuk tovább. Terhesség, vagy egészségügyi problémák esetén kérjük szakember véleményét. Csak külsőleg használható. Kerüljük a szemmel való érintkezést. Kisgyermektől elzárva, száraz, hűvös helyen tartandó. Az összetevők természetes eredete miatt a szín és az állag változhat, ez nem  befolyásolja a termék minőségét.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert.

2 365 Ft

Antibakteriális és fertőzés gátló tulajdonságát a bőrbe mélyen behatolva fejti ki. Antiszeptikus hatásával gondoskodik a bőr higiéniájáról, miközben fenntartja a természetes egyensúlyt.

Sérülések, vágások, horzsolások, harapások, csípések, égések, napégés esetén. Fogínyvérzésre. Nem okoz égő érzést.

2 695 Ft

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény melynek hatását szakirodalmi adatok igazolják.

  • Mi a készítmény hatóanyaga? O,4O g Calendulae off. flos.extr. [Körömvirág (Ringelblumen) kivonat] 1OO g kenőcsben (kivonószer: széndioxid).
  • Mit tartalmaz még a készítmény? Segédanyagok: kukoricacsíraolaj, sertészsír, aszkorbil-palmitát (E3O4), alfa-tokoferol (E3O7), citromsav, zsírsav-mono-digliceridészter (E471).
  • Mikor ajánlott a készítmény alkalmazása? A körömvirág tartalmú kenőcs gyulladáscsökkentő, sebgyógyulást elősegítő hatású. Alkalmazható: sebgyógyulást elősegítésre; nehezen gyógyuló sebek, kisfokú (I. fokú) égési sérülések, és hosszantartó ágyhoz kötöttség során kialakuló felfekvések, kisebb bőrgyulladás, zúzódás, kelések kezelésére, valamint kiszáradt, repedezett bőr ápolására.
  • Mikor nem szabad a készítményt alkalmazni? Fészkes virágzatúakkal szembeni egyéni túlérzékenységben (allergia) és nyílt, vérző sebfelületen ne alkalmazza készítményt!
  • Alkalmazhatják-e a készítményt gyermekek is? A készítmény gyerekek kezelésére is alkalmazható.Gyermekek elől elzárva tartandó.
  • Alkalmazható-e a készítmény más gyógyszerekkel? A kenőcs külsőleges használata nem befolyásolja más készítmény hatását.
  • Mit kell megfontolni a terhesség és szoptatás ideje alatt? Nem áll rendelkezésre olyan adat, amely ezen élethelyzetekben óvintézkedést javasolna a készítmény alkalmazásával kapcsolatban.
  • Hogyan és mikor kell a készítményt alkalmazni? Naponta többször, de legfeljebb ötször alkalmazható.
  • Mi az ajánlott adag? A kenőcsöt kenje vastagon a kezelendő bőrfelületre, és fedje be mullpólyával.
  • Milyen nem kívánt hatást válthat ki a készítmény? A készítmény mellékhatása ez idáig nem ismert. Ha az alkalmazása során mellékhatást észlel, hagyja abba a kenőcs alkalmazását, és tájékoztassa kezelőorvasát.
  • Mire kell még ügyelnie a készítmény alkalmazása során? A dobozon feltüntetett lejárati idő után a kenőcs gyógyászati célra nem használható! A készítmény alapanyaga hőmérsékletváltozás hatására meglágyul (25CO fölött), majd szobahőmérsékleten csomós kiválás (ikrásodás) áll elő, amely a készítmény minőségét befolyásolja.
  • Mennyi ideig alkalmazható a készítmény? A kenőcsöt kúraszerűen, panaszai megszűnéséig alkalmazhatja. A tünetek ismételt megjelenésekor a kezelés folytatható. Ha a panaszai két hét alatt nem csökkennek ill. nem szűnnek meg, hagyja abba a készítmény alkalmazását.
  • Hogyan kell tárolni a készítményt? 15-25CO alatt tartandó! Felbontás után hűtőszekrényben kell tartani!

 

1 385 Ft
 
Nézet:
Sorrend: