Xantán

Nézet:
Sorrend:
-21%
Raktárkészlet:
1 db

A Könnyű Rózsakrém rendelkezik híres elődje ápoló tulajdonságaival, mégis könnyebben beszívódik és kevesebb zsírtartalmának köszönhetően nagyon könnyen elosztható a bőrön.

A harmonizáló és vitalizáló rózsa sokrétű feldolgozásával rózsavíz, értékes éterikus rózsa olaj, rózsaszirom-viasz, ritmizált kivonatok rózsasziromból és csipkebogyóból a bőr nedvességfolyamatait szabályozó, regenerációját támogató nappali ápoló készítmény született. Az erősítő kompozíció stabilizálja a bőr természetes ritmusait. A benne lévő avokádó, mályvagyökér, szezám-, mandula- és búzacsíraolaj támogatja a bőrt, hogy meg tudja őrizni a nedvességtartalmát. A kiegyenlítő hatású nyúlszapuka kivonat megnyugtatja az irritált, kivörösödött bőrt, a rózsaviasz és méhviasz védik a külső hatásoktól. Az eredmény: eleven, finom, kiegyenlített bőrszín. 

Alkalmazása: Reggelente a Mélytisztítóval vagy Tisztító tejjel végzett tisztítás, majd az Arctonik alkalmazása után egyenletesen, nagyon vékonyan vigyük fel az arcra, nyakra.

Ajánlása: A könnyű, gyorsan beszívódó krémet elsősorban a száraz, vízhiányos és érzékeny bőr ápolására ajánljuk. 

Sajátosság: Bizonyos esetekben, például nagyon hideg időjárás esetén, a bőrnek az ápolás mellett, fokozott védelemre van szüksége, ilyenkor inkább a Rózsakrém alkalmazását javasoljuk.

11 400 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
8 995 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2023.12.27 - A készlet erejéig!

Intenzív védelmet, finom ápolást biztosít a zsíros-tisztátalan kivételével minden bőrnek. Ideális védelem a külvilág terhelő hatásai (levegőszennyeződés stb) ellen. Könnyű konzisztenciája következtében ideálisan elosztható, jól beszívódik, finom, bársonyos marad utána a bőr. Az egyensúlytalanságok szabályozására nem alkalmas! 

Bőrállapot: normál bőrre. 

Sajátosság: Arcápoló tej alkalmazásánál télen kiegészítő védelmet nyújt a hideg ellen, Rózsakrémet használók nyáron helyettesítő krémként is alkalmazhatják.

Ajánlása: A természet a szépség legtisztább forrása, amitől azonban a mindennapjainkban gyakran nagyon távolra kerülünk. A környezeti hatások  (szmog, ózon) már a fiatal bőrt is megterhelik, ellenálló erejét csökkentik. 

A Dr.Hauschka Birskrém hatásának előképe maga a természet. Az értékes birsviasz védelmezően veszi körül a bőrünket anélkül, hogy zavarná a bőr légzési folyamatait. Ugyanakkor a birsmagból és gyógynövényekből készült kivonatok frissítő nedvességet ajándékoznak a bőrnek. 
Védi és frissíti a bőrt, ösztönzi saját erőit, ami így megőrzi természetes frisseségét, egyenletességét és finomságát. 
Üde illata miatt férfiak számára is ajánlható! 

10 500 Ft

A Birs nappali krém frissítő és védő tulajdonságokkal rendelkezik. Megóvja a bőrt a környezeti hatásoktól, és biztosítja a bőr vízháztartásának egyensúlyát. Normál, problémamentes bőr esetén a Birs nappali krém értékes társ a mindennapokban.

A védő, ugyanakkor áteresztő birsviasz gyengéden veszi körül a bőrt, és megóvja annak víztartalmát. A birsből, jojobából, sárgabarackból és avokádóból álló összetétel erősíti a bőrt. A Birs nappali krémben a válogatott olajok, viaszok és gyógynövényi esszenciák kiegészítik egymást és a természet mintáját követve kiegyensúlyozott összetételt alkotnak.


Bőrállapot

  • Normál bőrre

 

Minőség

  • 100% natúr-, ill. biokozmetikum, NATRUE-tanúsítvánnyal
  • nem tartalmaz szintetikus illatanyagot, színezéket és tartósítószert
  • nem tartalmaz ásványi kőolajat, parabént,szilikont, valamint PEG-et
  • nem tesztelték állatokon -> további információ
  • valamint lehetőség szerint ellenőrzött ökológiai vagy biodinamikus gazdálkodásból származó, a méltányos kereskedelem elveinek megfelelő körülmények között termesztett nyersanyagokat tartalmaz.


Tippek

  • Télen kiegészítő ápolásként a gazdag Rózsa nappali krém használatát javasoljuk.
  • Kipirosodott és irritált bőr esetén intenzív bőrápolásként javasoljuk a Bőrnyugtató pakolás vagy az egyensúlyteremtő Revitalizáló pakolás alkalmazását.

 

 

1 850 Ft

A Bőrnyugtató pakolás erősíti az érzékeny, kivörösödésre, gyulladásokra hajlamos bőrt, és segíti folyadékainak megőrzésében. Bőrünk kipihent, egyenletes lesz, védekező képessége fokozódik. 

Bőrállapot: érzékeny bőrűeknek, gyulladásoknál, kivörösödéseknél


A palástfüvet, borágót és ökörfarkkórót tartalmazó kompozíció megnyugtatja és erősíti a bőrt. Friss birsmagkivonat és varázsmogyoró-víz segítik a bőrt nedvességének megőrzésében. A nyúlszapuka kiegyenlítően hat az irritált, kivörösödött bőrre. A karitévajból, makadámia- és kókuszdióból nyert értékes növényi olajok intenzíven ápolnak, a vörös foltok, gyulladások lecsengenek 

Sajátosság: Bármit is teszünk, bőrünk beburkol és véd minket. Egy hosszú nap vagy egy kimerítő hét után éppen az érzékeny bőr szolgál rá egy kis pihenésre.

13 500 Ft

A Bőrnyugtató pakolás erősíti az érzékeny, kivörösödésre, gyulladásokra hajlamos bőrt, és segíti folyadékainak megőrzésében. Bőrünk kipihent, egyenletes lesz, védekező képessége fokozódik. 

Bőrállapot: érzékeny bőrűeknek, gyulladásoknál, kivörösödéseknél 

A palástfüvet, borágót és ökörfarkkórót tartalmazó kompozíció megnyugtatja és erősíti a bőrt. Friss birsmagkivonat és varázsmogyoró-víz segítik a bőrt nedvességének megőrzésében. A nyúlszapuka kiegyenlítően hat az irritált, kivörösödött bőrre. A karitévajból, makadámia- és kókuszdióból nyert értékes növényi olajok intenzíven ápolnak, a vörös foltok, gyulladások lecsengenek 

Sajátosság: Bármit is teszünk, bőrünk beburkol és véd minket. Egy hosszú nap vagy egy kimerítő hét után éppen az érzékeny bőr szolgál rá egy kis pihenésre.


Alkalmazása: Érzékeny, kivörösödött bőrnél heti 1-2 alkalommal használjuk. Mélytisztító és Arctonik után a pakolást nagyvonalúan vigyük fel az arcra, nyakra, dekoltázsra, a szemkörnyéket sem kell kihagyni. Kb. 20 perc hatóidő után a be nem szívódott maradékot nedves, meleg borogatókendővel távolítsuk el. Makacs problémák esetén kúraként 4-6 héten keresztül, egészen vékonyan a nappali kozmetikum alá fölkenve is alkalmazhatjuk.

2 350 Ft

?Az ellentétek vonzzák egymást? ? mondja a közmondás. A valóságban azonban gyakran nehéz összeegyeztetni a különbségeket. Az egyik ilyen ellentmondás, amely sok ember számára gondot okoz: az olajosan fénylő és a száraz foltok együttes jelenléte az arc bőrén. Míg egyfelől a T-vonal mentén zsírosan fénylő és gyulladt a bőr, másfelől, egyéb területeken szárazsággal és bőrpírral küzd. Az ilyen bőrállapotra fejlesztették ki a Dr. Hauschka Citromfű nappali ápoló krémet. Egy közvetítőre van szükség az olajos és száraz, érzékeny bőrfelületek közötti harmonikus egyensúly helyreállításához. A készítmény legfontosabb összetevője a középkor óta ismert citromfű, mely egyensúlyt teremt az egymást akadályozó, szembenálló erők közt. A Dr. Hauschka Citromfű krém a bőrfunkciók ösztönzésével segíti az érzékeny, kevert bőrt, hogy visszanyerje természetes egyensúlyát. A citromfű, más összetevőkkel együtt, mint pl. a nyúlszapuka és sárgarépa, megnyugtatja az irritált, kivörösödött bőrt. Az olajos zónák letisztulnak és mattá válnak, míg a száraz területek nedvességmegtartó képessége fokozódik. A kiegyenlítő Citromfű krémben lévő varázsmogyoró kivonat erősítő és revitalizáló, míg a százszorszép kivonat finomítja a bőrt. Az eredmény lágy bőr és egyenletes arcszín. A Mélytisztító, Arctonik és Citromfű krém együttes használata biztosítja az érzékeny, vegyes bőr harmonizáló nappali ápolását. 

Ajánlása: Érzékeny, vegyes bőrű nők és férfiak részére. A szárazságra, olajos, fénylő felületre és kivörösödésre hajlamos bőrnek, melynél kevés tisztátalanság és gyulladás is fellép.

Sajátosság: Harmonizálja a bőr zsír? és nedvesség háztartásását. Megnyugtatja a bőrt, csökkenti a kivörösödéseket. Egyenletes, hamvas bőrképet biztosít.

 

2 000 Ft

Feltűnő megjelenést nyújtó szemek. Ez a szempillaspirál lendületesen megnöveli a szempillák terjedelmét, és dúsabbá teszi pillantását. A szempillaspirál, amely ásványi pigmenteket és gyógynövénykivonatokat (mindenekelőtt birsmagot), valamint selymet és kandelillaviaszt tartalmaz, minden egyes szempillát bevon.

 

Minőség

  • 100% natúr-, ill. biokozmetikum, NATRUE-tanúsítvánnyal
  • nem tartalmaz szintetikus illatanyagot és tartósítószert
  • nem tartalmaz ásványi kőolajat, szilikont, valamint PEG-et
  • nem tesztelték állatokon
  • valamint lehetőség szerint ellenőrzött ökológiai vagy biodinamikus gazdálkodásból származó, a méltányos kereskedelem elveinek megfelelő körülmények között termesztett nyersanyagokat tartalmaz.
8 950 Ft

Dúsító hatású, ápoló szempillafesték, amelyet az érzékeny szem is jól tolerál.

A készítmény finoman bevon és erősít minden egyes pillát az ásványi pigmenteknek, és a gyógynövény kivonat összetevőinek köszönhetően. Tartalmaz birs mag kivonatot, prémium minőségű Kandelilla viaszt, méhviaszt és rózsaviaszt.

A selyem és a fekete tea kivonatok, a Neem és a Szemvidítófű ápolják az érzékeny szemkörnyéket.

Alkalmas kontaktlencsét hordók számára is. Szem gyógyászatilag tesztelt. Nyugodt bőrt eredményez.

 

 

8 950 Ft

Ajánlott:  a lábak erősebb igénybevétele esetén (álló foglalkozásnál, sportolásnál, vagy utazásnál, autózásnál elégtelen mozgás következtében) frissíti a fáradt lábakat.

Bőrállapot: bármely bőrállapotnál, 

Sajátosság: ápoló olajtartalma következtében nem szárítja a bőrt

6 650 Ft

Igénybevett bőr számára; vitalizálja a bőrt, szabályozza az epidermisz nedvesség- és zsírtartalmát, serkenti a bőr életfolyamatait, a vérellátását és átmelegítését.

Hatása:

  • igénybevett bőr számára 
  • vitalizálja a bőrt, szabályozza az epidermisz nedvesség- és zsírtartalmát, serkenti a bőr életfolyamatait, a vérellátását és átmelegítését 
  • érzékeny, sérült bőr -> ekcémára való hajlamnál nyugtat, segíti a gyógyulást


Célcsoport: bármely foglalkozást űzők: orvosok, betegápolók, háziasszonyok, kézművesek, irodai dolgozók

Bőrállapot: minden bőrre alkalmazható, elsősorban száraz, érdes és túlérzékeny bőrre

Sajátosság: - testápolás: ekcémás vagy arra hajlamos bőrfelületek, érdes, elszarusodott helyek (könyök, felkar, comb) ápolására

  • gyorsan beszívódik, nem marad zsíros a bőr 
  • finom védelmet biztosít.
5 500 Ft

Igénybevett bőr számára; vitalizálja a bőrt, szabályozza az epidermisz nedvesség- és zsírtartalmát, serkenti a bőr életfolyamatait, a vérellátását és átmelegítését.

Hatása:

  • igénybevett bőr számára 
  • vitalizálja a bőrt, szabályozza az epidermisz nedvesség- és zsírtartalmát, serkenti a bőr életfolyamatait, a vérellátását és átmelegítését 
  • érzékeny, sérült bőr -> ekcémára való hajlamnál nyugtat, segíti a gyógyulást


Célcsoport: bármely foglalkozást űzők: orvosok, betegápolók, háziasszonyok, kézművesek, irodai dolgozók

Bőrállapot: minden bőrre alkalmazható, elsősorban száraz, érdes és túlérzékeny bőrre

Sajátosság: - testápolás: ekcémás vagy arra hajlamos bőrfelületek, érdes, elszarusodott helyek (könyök, felkar, comb) ápolására

  • gyorsan beszívódik, nem marad zsíros a bőr 
  • finom védelmet biztosít.
1 150 Ft

A kiegyenlítő arctej egyensúlyba hozza a zsíros, kevert bőrt, amely a T-vonalon zsírosodásra és az orcák területén szárazságra hajlamos. A bársonyosan lágy textúra szabályozza a tisztátalan bőrt, és hosszan tartó nedvességgel látja el.

A kiváló minőségű növényi kivonatokból és olajokból készült kompozíció szabályozza az újra-zsírosodó bőrterületeket, nyugtatja a pattanásokat, és enyhíti a feszülő bőrérzetet. A nyúlszapukából, zsurlóból és nagy sarkantyúkából álló értékes kivonatok tisztább struktúrát és tisztább bőrállapotot ajándékoznak a bőrnek.

Minőség

  • 100% natúr-, ill. biokozmetikum, NATRUE-tanúsítvánnyal
  • nem tartalmaz szintetikus illatanyagot, színezéket és tartósítószert
  • nem tartalmaz ásványi kőolajat, parabént,szilikont, valamint PEG-et
  • nem tesztelték állatokon
  • valamint lehetőség szerint ellenőrzött ökológiai vagy biodinamikus gazdálkodásból származó, a méltányos kereskedelem elveinek megfelelő körülmények között termesztett nyersanyagokat tartalmaz.


Tippek

A nappal és éjszaka élénk ritmusában a bőrállapot ragyogóvá válik. A nappali krém mellett a Dr. Hauschka éjszakai ápolási termékei a szép arcbőr fontos alapjai.

?

Ha az ember kiegyensúlyozott, akkor a bőrállapot is teljesen egyensúlyba kerül. Ezért a testápolást a tisztább bőrszín hatékony támogatásaként javasoljuk. Az ápolási rituálé kiegészítéseként: Láb- vagy egész fürdő Zsálya fürdő esszenciával, testhőmérséklet-melegen, segít a testnek jobban ellazulni – az arcbőr tisztábbnak és kiegyensúlyozottabbnak tűnik. Majd a könnyű, friss Birs testápoló tej lágyan és kellemesen ápolja a bőrt.

11 200 Ft

A Könnyű Rózsakrém rendelkezik híres elődje ápoló tulajdonságaival, mégis könnyebben beszívódik és ? kevesebb zsírtartalmának köszönhetően ? nagyon könnyen elosztható a bőrön.

A harmonizáló és vitalizáló rózsa sokrétű feldolgozásával ? rózsavíz, értékes éterikus rózsa olaj, rózsaszirom-viasz, ritmizált kivonatok rózsasziromból és csipkebogyóból ? a bőr nedvességfolyamatait szabályozó, regenerációját támogató nappali ápoló készítmény született. Az erősítő kompozíció stabilizálja a bőr természetes ritmusait. A benne lévő avokádó, mályvagyökér, szezám-, mandula- és búzacsíraolaj támogatja a bőrt, hogy meg tudja őrizni a nedvességtartalmát. A kiegyenlítő hatású nyúlszapuka kivonat megnyugtatja az irritált, kivörösödött bőrt, a rózsaviasz és méhviasz védik a külső hatásoktól. Az eredmény: eleven, finom, kiegyenlített bőrszín. 

Ajánlása: A könnyű, gyorsan beszívódó krémet elsősorban a száraz, vízhiányos és érzékeny bőr ápolására ajánljuk. 

Sajátosság: Bizonyos esetekben, például nagyon hideg időjárás esetén, a bőrnek az ápolás mellett, fokozott védelemre van szüksége, ilyenkor inkább a Rózsakrém alkalmazását javasoljuk.

2 000 Ft

Szelíd ápolás az érzékeny fogak részére

Borsmenta és mentol nélkül készül, ezért homeopátiás kezelések alatt is használható!

Az érzékeny fogak a szabaddá vált, érzékeny fognyakakkal különösen gondos ápolást igényelnek. A tisztításnak szelídnek, egyidejűleg alaposnak is kell lennie, hogy a további károsodást elkerülhessük, ám a fogazat mégis egészséges maradjon. A plakk képződés (bakteriális foglepedék) és az ennek következtében fellépő fogkő és szuvasodás elleni legjobb védelmet az ápolt, tiszta fogak, a stabil szájflóra és a megerősített szájnyálkahártya jelentik. A Dr.Hauschka Med Sóvizes fogkrém kíméletes, de alapos tisztítást tesz lehetővé, szabaddá vált, érzékeny fognyakak esetén is.

  • tapasztalt fogorvosokkal közösen kifejlesztett termék
  • nem tartalmaz kémiai-szintetikus színező-, illat- és konzerválóanyagokat
  • hozzáadott fluoridoktól és tenzidektől mentes
2 350 Ft

Kíméletes, alapos tisztítás hosszan tartó ápoló hatással. A készítmény alapja: biológiai termesztésű édesmandulából készített őrlemény, növénykivonatokkal (körömvirág, varázsmogyoró, orbáncfű, nyúlszapuka stb.)

A készítmény harmonizálóan hat minden egyensúlytalanság (gyulladt, pattanásos, ekcémára hajlamos, idegesen foltos stb.) esetén. A bőr hidrolipid köpenye megtartja egyensúlyát, a bőr öntisztító képessége ösztönzést kap - a pórusok finomabbá válnak, a bőr tisztább lesz, csökken a mitesszerképződés. 

Bőrállapot: minden bőr számára alkalmas kivéve a szinte sebesen érzékeny vörös bőrt. 

Sajátosság: A Dr. Hauschka mélytisztító krém nem peeling, bőrradírozásra nem alkalmas! 

Fontos alkotórészek: mandula, acerolaliszt, körömvirág, orbáncfű.

Ajánlása: A mélytisztító krém nélkülözhetetlen az arcbőr mindennapos tisztításához. Az alapos esti és reggeli arctisztítás minden eredményes bőrápolás alapfeltétele. 

6 200 Ft

Kíméletes, alapos tisztítás hosszan tartó ápoló hatással. A készítmény alapja: biológiai termesztésű édesmandulából készített örlemény, növénykivonatokkal (körömvirág, varázsmogyoró, orbáncfű, nyúlszapuka stb.)
A készítmény harmonizálóan hat minden egyensúlytalanság (gyulladt, pattanásos, ekcémára hajlamos, idegesen foltos stb.) esetén. A bőr hidrolipid köpenye megtartja egyensúlyát, a bőr öntisztító képessége ösztönzést kap - a pórusok finomabbá válnak, a bőr tisztább lesz, csökken a mitesszerképződés. 

Bőrállapot: minden bőr számára alkalmas, kivéve a szinte sebesen érzékeny vörös bőrt. 

Ajánlása: A mélytisztító krém nélkülözhetetlen az arcbőr mindennapos tisztításához. Az alapos esti és reggeli arctisztítás minden eredményes bőrápolás alapfeltétele. 

Sajátosság: A Dr. Hauschka mélytisztító krém nem peeling, bőrradírozásra nem alkalmas!

1 350 Ft

A nyugtató arctej megnyugtatja az érzékeny, kipirosodott bőrt. A látható értágulatokra hajlamos (rosaceás) bőr is kevésbé irritáltnak hat. A finoman folyó textúra egész nap hosszan tartó védelmet nyújt a bőrnek. A kiváló minőségű növényi kivonatokból és olajokból készült kompozíció serkenti a bőr természetes zsír és nedvesség termelését, és enyhíti a feszülő bőrérzetet.

A rózsából, borágóból és palástfűből készült értékes kivonatok erősítik az érzékeny bőrt, és egyenletes bőrállapotról gondoskodnak.


Minőség

  • 100% natúr-, ill. biokozmetikum, NATRUE-tanúsítvánnyal
  • nem tartalmaz szintetikus illatanyagot és tartósítószert
  • nem tartalmaz ásványi kőolajat, szilikont, valamint PEG-et
  • vegán
  • nem tesztelték állatokon
  • valamint lehetőség szerint ellenőrzött ökológiai vagy biodinamikus gazdálkodásból származó, a méltányos kereskedelem elveinek megfelelő körülmények között termesztett nyersanyagokat tartalmaz.


Tippek

A nappal és éjszaka élénk ritmusában a bőrállapot ragyogóvá válik. A nappali krém mellett a Dr. Hauschka éjszakai ápolási termékei a szép arcbőr fontos alapjai.


Ha az ember kiegyensúlyozott, akkor a bőrállapot is teljesen egyensúlyba kerül. Ezért a testápolást a egyenletes bőrszín hatékony támogatásaként javasoljuk. Az ápolási rituálé kiegészítéseként: Láb- vagy egész fürdő zsálya fürdő esszenciával, testhőmérséklet-melegen, segít a testnek jobban ellazulni – az arcbőr kiegyensúlyozottnak és kevésbé irritáltnak tűnik. A hatást a lábfejek, a lábak és a comb Rozmaring revitalizáló kar- és lábápoló vízzel való erősítő masszírozása erősíti.

11 850 Ft

Hatás: A szemkörnyék érzékeny bőre legkésőbb a 40. életévtől különleges ápolást igényel. A ráncokat csökkentő és feszesítő Dr.Hauschka Regeneráló szemhéjkrém segíti a bőr saját aktivitását és támogatást nyújt a regenerációban.

Dr.Hauschka Regeneráló szemhéjkrém:

  • Csökkenti a szárazság okozta szarkalábakat
  • Csökkenti a ráncok mélységét
  • Érezhetően feszesíti a szemkörnyéket
  • Kisimítja, finomítja a bőr szerkezetét
  • Támogatja a bőr nedvességmegkötő-képességét
  • Szemorvosok által tesztelt és "nagyon jól" tolerálható
  • Gyorsan beszívódik és a smink alá is felhelyezhető


A Regeneráló szemhéjkrém magas minőségű borágómag olajjal, a kova tartalmú mezei zsúrló levelével, az izoflavonokban gazdag vörösherével és a frissítő nyírfalevél kivonatával szabályozza a bőr nedvességtartalmát - a szemkörnyék kisimul és finomodik. A készítmény az érett bőr nappali ápolásának optimális kiegészítése.


23 650 Ft

Bőrállapot: Kisimító, felépítő testápolás az igényes, érett bőr számára

Hatása: Korunk előrehaladtával bőrünk fokozatosan veszít nedvesség megtartó képességéből, tónusából és rugalmasságából. Egyénre szabott bőrápolásra van szükség, mely kielégíti a bőr megnövekedett igényeit. A Dr.Hauschka Regeneráló Testápoló balzsam mindennapos használatával a bőr érezhetően feszesebbé, simábbá és rugalmasabbá válik. A válogatott gyógynövény kivonatok ösztönzik a bőr természetes regenerációs erejét.

A gondosan válogatott gyógynövények védik és vitalizálják a bőrt. A szilíciumban gazdag mezei zsurló támogatja a bőr formaerejét, a mályva és nyírfalevél szabályozza a bőr nedvességtartalmát, a finom illóolajok fokozzák a bőr rugalmasságát, simaságát és feszességét, a virágzó rózsa és keserédes narancs illata körülöleli az érzékeket. A Dr.Hauschka Regeneráló testápoló balzsam a legkiválóbb védelmet nyújtja az érett bőr számára.


15 500 Ft

Elősegíti a bőr regenerációját, tisztít, finomítja a pórusokat, ideges, foltos bőrre nyugtatóan hat. Oldja a bőr megkeményedéseit, hegeit, feszültségmentesíti és aktiválja a nedvességfolyamatokat, a kötőszövet turgorát és tónusát fokozza, hatására a bőr simává, finoman elevenné válik.

Bőrállapot: Fiatal, heges bőr, mely idő előtti megkeményedésekre hajlamos (aknés hegeknél is), sápadt, tisztátalan, tág pórusú és mitesszerképződésre hajlamos bőr, kivörösödött, érzékeny és vízhiányos bőr.

Sajátosság: A napfény által igénybevett bőr napozás utáni ápolására is ideális. Borotválkozás után nappali ápolásként férfiaknak is kiváló.
Érzékeny, tisztátlan bőrnél arcolajjal keverve nappali ápolásra is használható. 

Ajánlása: A Dr.Hauschka arcápolás egyik legsokoldalúbb készítménye. Alkalmas mind a regenerációra szoruló, mind pedig a tág pórusú bőr intenzív ápolására. Normalizálja a bőr funkcióit, rugalmasabbá, finomabbá teszi a pórusokat. Ösztönzi a száraz bőr saját aktivitását, tisztítja, megeleveníti a tisztátalan, elszarusodott, sápadt bőrt, nyugtatja az érzékeny, kivörösödésre, allergiás reakciókra hajlamos bőrt, és karbantartja a normál bőr nedvességháztartását. 

13 500 Ft
 
Nézet:
Sorrend: