Xantán

Nézet:
Sorrend:

Elősegíti a bőr regenerációját, tisztít, finomítja a pórusokat, ideges, foltos bőrre nyugtatóan hat. Oldja a bőr megkeményedéseit, hegeit, feszültségmentesíti és aktiválja a nedvességfolyamatokat, a kötőszövet turgorát és tónusát fokozza, hatására a bőr simává, finoman elevenné válik.

Bőrállapot: Fiatal, heges bőr, mely idő előtti megkeményedésekre hajlamos (aknés hegeknél is), sápadt, tisztátalan, tág pórusú és mitesszerképződésre hajlamos bőr, kivörösödött, érzékeny és vízhiányos bőr.

Sajátosság: A napfény által igénybevett bőr napozás utáni ápolására is ideális. Borotválkozás után nappali ápolásként férfiaknak is kiváló.
Érzékeny, tisztátlan bőrnél arcolajjal keverve nappali ápolásra is használható. 

Ajánlása: A Dr.Hauschka arcápolás egyik legsokoldalúbb készítménye. Alkalmas mind a regenerációra szoruló, mind pedig a tág pórusú bőr intenzív ápolására. Normalizálja a bőr funkcióit, rugalmasabbá, finomabbá teszi a pórusokat. Ösztönzi a száraz bőr saját aktivitását, tisztítja, megeleveníti a tisztátalan, elszarusodott, sápadt bőrt, nyugtatja az érzékeny, kivörösödésre, allergiás reakciókra hajlamos bőrt, és karbantartja a normál bőr nedvességháztartását. 

2 350 Ft

Feszült helyzetekben védelmet keres az ember és gyengéd gondoskodásra vágyik. A balzsamos Dr. Hauschka Rózsa dezodor megbízhatóan hatékony és szelíden bánik a bőrrel. Ha a mindennapok kihívásaival könnyed mosollyal tudunk szembenézni, az higgadt, feszültségmentes állapotot eredményez. A krémes állagú Rózsa dezodor receptúrájában finoman egymásra hangolt, dezodoráló ás ápoló hatású alkotórészek párosulnak. A rózsavíz például elegáns, finom illatot ajándékoz, míg a palástfű kivonata segíti a nedvességfolyamatok kíméletes szabályozását. Az értékes jojobaolaj éterikus rózsaolajjal társulva a bőr igazán különleges ápolását teszi lehetővé.

  • Bőrállapot: Normál és érzékeny bőrre egyaránt ajánlott
  • Hatása: Az alkoholban szegény golyós dezodor nagyon jó a normál és az érzékeny bőrállapotúak számára is. Harmonizáló hatású, nem tartalmaz pórus összehúzó alumínium sókat, és nem hagy foltot a ruházaton.


A Dr. Hauschka Rózsa dezodor kitűnően harmonizál a Rózsa testápoló balzsammal, ami meleget és védettséget ajándékoz.


Minőség:

  • 100%-ban természetes illetve bio kozmetikum, NaTrue és BDIH minősítéssel
  • nem tartalmaz szintetikus illat-, szín- és konzerváló adalékokat
  • nem tartalmaz kőolajszármazékot, parabént, szilikont és PEG-et
  • mentes az oldható alumínium sóktól
  • vegán készítmény
  • dermatológiailag, érzékeny bőrön is tesztelt termék
  • a nyersanyagok ellenőrzött biológiai vagy Demeter termesztésből származnak

 



5 950 Ft

Bőrállapot: minden bőr számára alkalmas, különösen az érzékeny és száraz bőrűeknek

Célcsoport: minden életkorban: nők, férfiak és gyerekek részére

Hatása: Harmonizál és véd. Szabályozza a bőr nedvesség és zsiradék háztartását. Védő, beburkoló, átmelegítő és harmonizáló hatású. Csökkenti a bőr irritációját.

Ajánlása: A Rózsa testápoló balzsam a rózsa és a szantálfa illatával kiegyensúlyozó hatást biztosít. A krémes, tartalmas balzsam erősíti a bőrt és természetes védelmező funkcióját, így a védettség olyan érzete keletkezik, amire nap mint nap szükségünk van. A rózsaviasz, az éterikus rózsaolaj, a csipkebogyó és rózsaszirom kivonatok harmonizálják a bőrt. A mandula- és jojobaolaj, a Burkina Faso-ból, vadon gyűjtésből származó bio karitévajjal intenzív ápolást biztosít, a bőr selymes és rugalmas lesz. A Rózsa testápoló balzsam fenntartja és szabályozza a bőr nedvességtartalmát, és tökéletes a gyermekek érzékeny bőrének ápolásához is. A mandulaolajban készült csipkebogyó és rózsaszirom kivonatok védő, harmonizáló hatásúak, erősítik az ember hőburkát. Csecsemőápoláshoz is kiváló.


Sajátosság: Csökkenti az érzékeny bőr ingerelhetőségét, segít neurodermitis-re való hajlam esetén.

8 950 Ft

Kíméletesen távolítja el a bőrről a por-, make-up részecskéket, sebumot anélkül, hogy megzavarná vagy szárítaná a bőr hidrolipid köpenyét. Enyhén visszazsírozó hatású. Csak a felületet tisztítja.
Bőrállapot: Smink eltávolítására bármely bőrállapotnál használható. Esti tisztításra az érzékeny, száraz és normál bőrállapot esetén javasolt. 

Sajátosság: A tisztátalan, zsíros, tág pórusú és vegyes bőr tisztítására önmagában nem elégséges! 

Ajánlása: A száraz, érzékeny bőrnek különösen kíméletes tisztításra van szüksége. Az ápoló hatású jojóba- és mandulaolajjal, az erősítő nyúlszapuka kivonattal és a speciális gabonakivonatokkal készült tisztító tej segít a bőr zsiradékszintjének helyreállításában, így megakadályozza a bőr kiszáradását.  

A bőrsejteket értékes nedvességgel és védő zsiradékkal ellátó hidro-lipid réteg az alkalmazásával nem sérül! Ugyanakkor természetes rugalmasságának megőrzéséhez értékes segítséget kap a bőr. A krémes állagú tej magába veszi a smink, make-up maradványokat és egyéb szennyeződéseket, és kíméletesen távolítja el azokat. Használata után a bőr selymes tapintásúvá válik, szabadon tud lélegezni és már a tisztítással finom ápolást kap.

Fontos alkotórészek: nyúlszapuka, fermentált gabonakivonatok (búza, rozs, zab), mandulaolaj, jojobaolaj sárgabarackmag-olaj

1 050 Ft

A vitalizáló arctej felélénkíti a fáradt bőrt, és ragyogóvá teszi a bőrszínt. A finoman folyó textúra nedvességaktiváló hatású, és egész nap védelmet nyújt a bőrnek. A kiváló minőségű növényi kivonatokból és olajokból készült kompozíció serkenti a bőr természetes zsír és nedvesség termelését.

A sárgabarackból, répából és orbáncfűből álló értékes gyógynövénykivonatok a sápadt bőrt rózsássá és finommá varázsolják.


Az arctej tömény, könnyen eloszlatható, és ideális smink alap.


Minőség

  • 100% natúr-, ill. biokozmetikum, NATRUE-tanúsítvánnyal
  • nem tartalmaz szintetikus illatanyagot, színezéket és tartósítószert
  • nem tartalmaz ásványi kőolajat, parabént,szilikont, valamint PEG-et
  • nem tesztelték állatokon
  • valamint lehetőség szerint ellenőrzött ökológiai vagy biodinamikus gazdálkodásból származó, a méltányos kereskedelem elveinek megfelelő körülmények között termesztett nyersanyagokat tartalmaz.


Tippek: 
A nappal és éjszaka élénk ritmusában a bőrállapot ragyogóvá válik. A nappali krém mellett a Dr. Hauschka éjszakai ápolási termékei a szép arcbőr fontos alapjai.?

Ha az ember kiegyensúlyozott, akkor a bőrállapot is teljesen egyensúlyba kerül. Ezért a testápolást az élénk, rózsás bőrszín hatékony támogatásaként javasoljuk. Miért ne lehetne a reggeli vagy esti ápolási rutint kézmeleg testápoló olajjal zárni? Különösen alkalmas a Rózsa ápoló olaj és a Tőzeg-levendula ápoló olaj. Olyan védett burkot teremtenek, amelybe a hétköznapi tevékenységek nem jutnak be, és kikapcsolható – ez az áldásos hatás újra ragyogóvá teszi a bőrt.

10 250 Ft
Nézet:
Sorrend: