Gyerekeknek

Nézet:
Sorrend:

Mit kell tudnunk az E.P.I.D. FLU JUNIOR szirupról?

Az E.P.I.D.® Flu Junior szirup kifejezetten 3 éves kor feletti gyermekek számára ajánlott szirup, amely komplex összetétellel, gondosan válogatott természetes növényi kivonatokkal rendelkezik.

**Az acerola forrásból származó szerves C-vitamin hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez
*a keskenylevelű kasvirág hozzájárul a felső légúti traktus egészséges működéséhez (nyugtató hatással van a torokra)


A terméket a lehető legjobb hatás érdekében eukaliptusz mézzel, acerolával és citrom esszenciális olajjal egészítettük ki. A folyékony formulának köszönhetően könnyen és egyszerűen adható a gyermekeknek, nem kell rágási, nyelési nehézségekkel szembe nézni, mint más formulák esetében. Ráadásul finom, fekete cseresznye ízvilágot biztosít, amit a gyerekek szívesen fogyasztanak.


Hosszú távon keresztüli alkalmazás esetén is biztonságos. Szabadalmaztatott kivonási technológiával, egészséges embereken tesztelt polifenol biohasznosulással rendelkező, hipoallergén EPID® propolisz kivonattal, glicerin hozzáadása nélkül! Ha érdekel a teljes, angol nyelvű cikk az EPID® propolisz biohasznosulásával kapcsolatban, kattints ide!


Mikor ajánljuk?

  • az immunrendszer rövid és hosszú távú támogatására
  • fáradtság, kimerültség érzése esetén
  • betegség utáni lábadozás esetén
  • hideg, hűvös, átmeneti időszakokban
  • az étrend megfelelő kiegészítésére
  • Laborvizsgálattal igazolt, garantált polifenol tartalom!

Mi is az a propolisz?

a növények - főleg nyárfafélék – rügyeiből, egyéb növényi nedvekből származik, melyet a méhek fertőtlenítő, ragasztó, tartósító céllal gyűjtenek, és használnak.
komplex összetétellel rendelkezik; több, mint 300 komponens azonosítható belőle, amelyből sok biológiailag aktív anyag.


5 310 Ft

Gumicukor gyermekek részére, az ellenálló képesség növeléséhez és torokfájás esetén.

  • Állati zselatin és hozzáadott cukor nélkül!
  • Laktóz- és gluténmentesen!


Isteni finom ízzel, amit imádnak a gyerekek!

A gumicukor szabadalommal védett E.P.I.D.® propolisz** kivonatot tartalmaz, ami az általános fertőzések (baktérium, vírus, penész és gomba) elleni széles spektrumú mikrobaölő hatásáról ismert.

Ezt egészíti ki csipkebogyó koncentrátum, retek koncentrátum, alma koncentrátum, és fekete ribizli koncentrátum, mely kivonatok hozzájárulnak az ellenálló képesség növeléséhez.

A zselés állag citrus pektineken és természetes gumiarábikumon alapszik, melyeknek fontos prebiotikus hatása van, és amit a nemzetközi tudományos irodalom is elismer. A kiemelkedően kellemes ízt a narancs, eper, citrom, szeder és bodza dzsúszoknak köszönhetjük (FRUTTAMIX).

E.P.I.D.® propolisz**
Az E.P.I.D.® mozaikszó egy új propolisz kivonási technikát jelöl, melynek segítségével megőrizhető a propolisz 300 féle, egymással szinergiában álló szerves vegyülete a végtermékben, pont úgy, ahogy azt a természet is kínálja.

A technológia teljes értékű, stabil, kolloidális méretű, és sejtszinten felszívódó propolisz hatóanyagokat biztosít a gumicukorban, ami exponenciálisan növeli meg az élettani hatást.

Ezt a kivonási technológiát szabadalom védi, ami biztosíték arra, hogy a termék a hatásért felelős hatóanyagokat a legnagyobb elérhető mennyiségben tartalmazza, tökéletes felszívódással.

4 775 Ft

A bőr pigmentációjához, egészséges állapotának fenntartásához2 és asejtek védelméhez.

A 13 komplex összetevőt koncentráló Natur TanyaŽ SOLAR VITAMIN-t mindazok számára ajánljuk, akik napozás nélkül szeretnék bőrüket sötétebb és egészségesebb pigmentációhoz juttatni, vagy szoláriumozás és napozás mellett, tartós barna bőrszínt elérni. Az összetevők fokozzák a bőr és szemek védelmét és támogatják a bőr és szemek egészségét a károsító UV sugarak ellen.

  • Szabadalommal és világszabadalommal védett összetevők
  • Természetes forrásból származó karotinoid színanyagok
  • Növényi kivonatok, fermentált l-tirozin + mikrotápnyagok
  • Napozáshoz és szoláriumozáshoz (ezáltal a tartós barna bőrhöz)
  • Különösen ajánlott érzékeny és világos bőrű vagy a napot kerülni kényszerülő embereknek
  • Vegán termék, laktózmentes és gluténmentes formula
  • Színezékmentes növényi kapszulatok
  • Kényelmes dozírozás, könnyű adagolás


13 féle célzott összetevő a solar vitaminban

Termékünk 13 komplex összetevőt koncentrál, köztük standardizált növényi kivonatokat; 2 féle nagyvirágú bársonyvirág kivonatot, melyből luteint és zeaxanthint nyerünk, továbbá magas, 70%-os EGCG tartalomra standardizált zöld tea kivonatot (adagonként 40 mg EGCG), paradicsom gyümölcslé port (adagonként 50 mg), kukoricából fermentált L-tirozin aminosavat (adagonként 200 mg), amelyet vitaminokkal [(antioxidáns E-, és gyomorkímélő C-vitaminnal), biotinnal, A-vitaminnal (béta-karotinból származó!)], valamint kizárólag szerves ásványi anyagokkal (főként aminosav kelát formában) dúsítottunk.

Mindazok számára ajánljuk, akik napoznak vagy szoláriumba járnak, és ezáltal tartós barna bőrt szeretnének elérni


Antioxidáns mikrotápanyagokkal - a sejtek védelméhez

A szerves réz hozzájárul a bőr normál pigmentációjához. 2Az A-vitamin, a biotin, a cink hozzájárul a bőr egészséges állapotának fenntartásához. 3A C-, és E-vitamin, a szerves cink, a réz és a szelén antioxidáns hatásuk révén hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, amelyet a szoláriumok által kibocsátott uv-a sugárzás, és a napból származó uv-b sugárzás okozhat, amely a bőr különböző részeit károsíthatják.


Kizárólag 100%-ban szerves ásványi anyagokkal és vitaminokkal

Termékünk az ásványi anyagokat, kizárólag szerves formából, főként aminosav kelát formában tartalmazza. A szerves cink-biszglicinát, szignifikánsan bizonyítottan jobban emeli a cink biohasznosulását, más szerves cink formákkal (pl.: cink-glükonát) összehasonlítva. (forrás: Gandia P, Bour D, Maurette JM, Donazzolo Y, Duchene P, Béjot M, Houin G. A bioavailability study comparing two oral formulations containing zinc (Zn bis-glycinate vs. Zn gluconate) after a single administration to twelve healthy female volunteers. Int J Vitam Nutr Res. 2007 Jul;77(4):243-8.)

A maximálisan megengedhető mennyiségű aktív réz hatóanyagtartalom (5 mg) szintén biszglicinát formából származik, ahogyan a mangán is, amelyet regisztrált védjegyű L-szelenometioninból (Selenium SeLECTŽ) származó szerves szelén egészít ki, amely bizonyítottan jobban hasznosul, mint a szervetlen szelén formák (pl.: nátrium-szelenit, nátrium-szelenát). Számos antioxidáns hatású vitamin mellett (E-, gyomorkímélő C-vitamin), a formula A-vitamint is tartalmaz, amely 100%-ban béta-karotinból származik.

SOLAR VITAMIN kizárólag 100%-ban szerves ásványi anyagokkal és vitaminokkal

3 995 Ft
Nézet:
Sorrend: