Balzsam

Nézet:
Sorrend:

Kényeztesse kezeit és lábait! Fiatalos, bársonyos, üde bőr minden nap. A természet ajándéka a megviselt,kiszáradt kéz bőrének és a fáradt lábak speciális ápolására.

Fitoterápiás összetevőkben és hatóanyagokban gazdag kéz-,és lábápoló kozmetikum család.

Aloe - vera tartalmának köszönhetően száraz és érzékeny bőrre is ajánlott bőrnyugtató hatású hintőpor. Ápolja és szárazon tartja a bőrt, a hajlatokban felszívja a felesleges nedvességet és segít megelőzni a bőr izzadását és kipirosodását. Frissíti, nyugtatja és védi a bőrt és kellemes száraz érzetet biztosít.

Antiallergén illatot tartalmaz.

 

1 105 Ft

Hidratáló ápolás száraz bőrre

A bio-argánolaj rendkívüli ápoló és regeneráló tulajdonságai miatt ismert és kedvelt. Kiválóan alkalmas az érzékeny bőr ápolására is. A bio-sheavajat is tartalmazó hidratáló ápolókrém könnyen beszívódik és csak egészen diszkrét illatot kapott, olyan bio-illóolajoknak köszönhetően, mint a vanília vagy a friss grapefruit.

Argania spinosa

A natív argánolaj Marokkóból magas telítetlen zsírsav- és antioxidáns tartalmának köszönhetően nagyon kedvelt. Kiváló a bőr mindennapos ápolására, véd a környezeti hatások ellen és elősegíti a bőr regenerációját.

5 585 Ft

Naturland Melliora Ápoló Krém 60 g

Véraláfutások felszívódásának elősegítésére, reumás fájdalmak és izomhúzódások esetén.

Különleges összetevői, az árnika-tinktúra, mely flavonoidokban és illóolajokban gazdag, továbbá a számos enzimet és fehérjét tartalmazó méhméreg, melynek fő komponense a mellitin, és a kámfor együttes hatásai fokozzák a mikrocirkulációt és helyi vérbőséget okoznak a bőrfelületen, ezzel segítik elviselni a reuma, izomhúzódás és ízületi gyulladások okozta helyi panaszokat. A készítmény hűsítő érzést biztosít köszvény vagy isiász esetén is a bőrfelület ápolásakor.

5 085 Ft

Különleges összetételű, bőrtápláló termék, melynek legfontosabb összetevője az illóolajokat, B1-, B2-, B6-, C- és E-vitaminokat, valamint aminosavakat és ásványi anyagokat tartalmazó propolisz. A balzsam gondosan kiválasztott, természetesen aktív hatóanyagok egyedi összetételével biztosítja a bőr optimális hidratálását, táplálását és védelmét.

2 855 Ft
Nézet:
Sorrend: