Rizsdara

Nézet:
Sorrend:

Barbara gluténmentes rizsdara 500 g

A gluténmentes rizsdara helyettesítheti gluténérzékenyek számára is a búzadarát.

Fogyaszthatjuk tejbegrízként vagy készíthetünk belőle krémeket süteményekbe pl. mézes krémesbe.

A hagyományos búzadara helyett főleg két alapanyag közül választhatnak a lisztérzékenyek: rizsdara vagy kukoricadara.

A rizsdara készítése során a rizsszemeket apró szemcsékké őrlik, így az értékes összetevők nem vesznek el, az íze is a megszokottal teljesen megegyező.

Jól használható tejbegríz, grízes tészta, túrógombóc, esetleg sütemények készítéséhez.

965 Ft

A bio rizskása felhasználható levesek, főzelékek és szószok sűrítésére, habarásra, süteményekbe, müzlibe vagy fogyasztható önállóan kásaként.

A bio rizskása felhasználható levesek, főzelékek és szószok sűrítésére, habarásra, süteményekbe, müzlibe vagy fogyasztható önállóan kásaként.

Nem tartalmaz, mesterséges színezéket vagy egyéb vegyi anyagokat. Glutén, tej és szójamentes.

Egyszerűen és gyorsan elkészíthető: tegyen egy tálkába kívánt mennyiségű rizskását, majd engedje fel annyi forró vízzel vagy tejhelyettesítővel, hogy 1 cm vastagon ellepje. 2-3 percig hagyja állni. Ízlés szerint adhat hozzá szárított vagy friss gyümölcsöt, lekvárt és édesítőszereket.

535 Ft

Vegabond Rizsdara 500 g

  • Rizsdara
  • Kása, tejbegríz, krémek, töltelékek készítéséhez
  • Gluténmentes
A Vegabond rizsdara a búzadara helyettesítésére gluténmentes ételekben. A rizsdara készítése során a fehér rizsszemeket apró szemcsékké őrlik. A rizsdarából készíthető kása, tejbegríz, grízes tészta, édes töltelékek, süteménykrémek vagy belefőzhető pudingba. A termék tárolása és csomagolása gluténmentes minősítéssel rendelkező üzemben történik.
Száraz és hűvös helyen tárolandó!
820 Ft
Nézet:
Sorrend: