Mandula

Nézet:
Sorrend:
-5%
Raktárkészlet:
1 db

Védő hatású alapápolás 

Ápolja és védi az ajkak bőrét, enyhe napvédelmet biztosít (ff 3), megelőzi az ajkak kiszáradását, berepedezését.


Minden bőrállapotnál alkalmazható, mindenek előtt a védelemre szoruló, szárazságra hajlamos bőrnél.

Ajánlása: Ideális védelem a szárazságra hajlamos, érzékeny ajkaknak. Nemes növényi viaszokkal, értékes növényi olajokkal véd, ápol. Külön fényvédő adalék nélkül, összetétele következtében hatékony fényvédelmet biztosít. (ff 3).

3 950 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
3 750 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2023.12.30 - A készlet erejéig!

Amikor különösen zaklatottan folynak a minket érintő események, bőrünk gyakran túlságosan érzékenyen reagál - vörös foltokkal az arcon, nyakon, dekoltázson. Ilyen esetben segít az Intenzív kúra érzékeny bőrre, hogy megerősítsük határainkat: erősíti, megnyugtatja a bőrt.

A válogatott összetevőknek köszönhetően az Intenzív kúra érzékeny bőrre ellenállóbbá teszi a túlérzékeny bőrt, gyorsítja a stressz okozta tisztátalanságok tisztulását, nyugtatja és erősíti a nyugtalan, kivörösödött és érzékeny bőrt. Ezen túlmenően feszültségmentes, harmonikus bőrérzést biztosít.

Bőrállapot: A túlérzékeny bőr saját aktivitását ösztönzi például a csak nagyon ritkán előforduló, harmonizáló hatású drágakő, a fekete turmalin. Olyan gyógynövények, mint a kristályos jégvirág, a nyúlszapuka és az elevenszülő, stabilizáló, kiegyenlítő hatással rendelkeznek, míg a természetes sóvíz Bad Bentheimből segíti a bőrt a folyadék megtartásában, a rózsavíz pedig harmonizál. 

 

  • Bőrállapot: érzékeny
  • Életkor: 12 év felett
  • Kinek ajánljuk: uniszex
  • NATRUE Naturkosmetik
  • Ovo-lacto vegetáriánus igen
  • Vegán igen
21 400 Ft
Nézet:
Sorrend: