Ginzeng

Nézet:
Sorrend:

Bioextra ginseng hajcsepp 50 ml

Eredeti kínai ginseng-kivonatot és vitaminokat tartalmazó hajápoló szer, mely élénkíti a fejbőr vérkeringését, ezáltal segít csökkenteni a hajhullás mértékét.

A ginszeng a hagyományos kínai orvoslás egyik legfontosabb gyógynövénye: a már több ezer éve ismert és alkalmazott ázsiai ginszeng Kínában és Koreában őshonos, évelő növény, amelynek a gyökereit hasznosítjuk.

Ginseng-kivonatot és vitaminokat tartalmazó hajápoló szer.

 

  • élénkíti a vérkeringést
  • megelőzi a hajhullást
  • véd a korpásodástól

 

Alkalmazás: A hajszeszt minden hajmosás után 10-30 cseppet masszírozzunk a fejbőrbe, majd legalább 5 perc elteltével bő vízzel öblítsük le.

2 290 Ft

Igényes, érett bőrre.

A ginzeng arcvíz élénkítő, vitalizáló hatású és friss megjelenést kölcsönöz. Használjuk a reggeli és esti tisztítás után.

Reggel a Tonikot követően a Ginseng Arctejet, vagy a Ginseng arckrémet ajánljuk.

Alternatív használat: A teljes testre használható, ha a bőr regenerálásra szorul.

7 435 Ft

A krémben lévő vitaminok és tápláló összetevők a bőrnek egészséges és vitális kinézetet kölcsönöznek és növelik rugalmasságát. Ezenkívül a karotinolaj segít megelőzni az öregségi foltok kialakulását és természetes napvédő hatással is rendelkezik.

Alternatív alkalmazás: A ginzeng krém kiválóan alkalmazható pakolásként ráncos és öregségi foltokra hajlamos kezekre. Éjszakára vastagon kenjük be és húzzunk rá gézkesztyűt.

10 765 Ft
Nézet:
Sorrend: