Elalváshoz

Nézet:
Sorrend:

Dr.chen pre-melatonin álombogyó kapszula 30 db

A könnyű elalvásért. Triptofánt és álombogyót tartalmazó étrend-kiegészítő.

Jellemzők

  • A minőségi alvás elengedhetetlen szervezetünk alapvető működéséhez, a bennünk zajló folyamatok kiegyensúlyozásához, a testi-lelki egészség támogatásához. Ehhez járul hozzá az álombogyó, ami az elalvás megkönnyítését célozza. 
  • A triptofán (pre-melatonin) esszenciális aminosav, mely a szervezetben számos vegyület termeléséhez elengedhetetlen. Többek között szerotonint szintetizál, melyből melatonint hoz létre, mely szükséges a természetes alváshoz.
  • Az álombogyó (Withania somnifera) támogatja az elalvást, hozzájárul a szervezet stressz- kezeléséhez. A rózsagyökér támogatja az érzelmi stresszhez és a fizikai erőfeszítésekhez való alkalmazkodást, az alvási nehézségek leküzdését.
2 350 Ft

Melatonint, Macskagyökér (valeriana) kivonatot, gyógynövényeket, B12-vitamint és jól hasznosuló szerves cinket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula 60 db / 40,8 g

Komplex étrend-kiegészítő felnőtteknek vitaminokkal, értékes növényi kivonatokkal jól hasznosuló szerves cinkkel és melatoninnal. A macskagyökér hatékony természetes nyugtatószer, feszültségoldó, szorongásgátló hatását elsősorban alvási zavarokra és idegi eredetű gyomorfájdalmakra ajánljuk. A melatonin segít csökkenteni az elalváshoz szükséges időt, amely hatás úgy érhető el, ha 1 mg melatonint fogyaszt a lefekvéshez közeli időben.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

3 990 Ft

A római kamilla kedves illatával nyugtatja az idegrendszert, segít a pihentető alvásban. Erőteljes gyulladáscsökkentő szer. Emellett antiallergén, görcsoldó, parazitaölő, antibakteriális és viszketéscsillapító hatásaiért is nagyon kedvelt. Ajánlott a nyugtalanság enyhítésére, szorongás oldására, álmatlanságra, depresszióra. Bőproblémáknál akne, ekcéma, bőrgyulladás esetén.

Rendkívül sokoldalú:

  • görcsoldó
  • lazító
  • szabályozza a menstruációt
  • félelemoldó
  • csökkenti az agresszió
  • segíti a pihentető alvást
  • nyugtató
  • vérömlenyeknél
  • reumatikus és ízületi fájdalmaknál
  • ficamoknál
  • gyengeség és idegkimerültség esetén is használ
  • bőrgyógyászatban allergiáknál, ekcémánál és idős emberek
  • bőrápolásánál kitűnő
4 965 Ft

Naturland Herbal Relax Tabletta 60 db

A valeriána, más néven macskagyökér ingerlékenység esetén hozzájárulhat a testi-lelki jólét helyreállításához és segíthet megbírkózni az elfoglalt életmód okozta stresszel. A valeriana és a komló hozzájárulnak az egészséges alváshoz, míg a jóféle sáfrány segít a pozitív hangulat megőrzésében és hozzájárul az érzelmi egyensúly eléréséhez. A B6-vitamin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez és a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

3 915 Ft

Organiqa Stresszoldás & Nyugodt Alvás Kapszula 60 db

A természet megnyugtató erejével a stressz és alvásproblémák ellen. A készítmény olyan értékes gyógynövények kivonatát tartalmazza, mint a valeriána, az ashwagandha, a golgotavirág és az orbáncfű.

A készítmény az európai és keleti hagyományos orvoslás régóta használt és jól bevált gyógynövényeinek kivonatát tartalmazza. Ezeket a növényeket kifejezetten a szorongás, idegeskedés enyhítésére vagy álmatlanság ellen szokták használni, hatékonyságukat a modern vizsgálatok is igazolják.

A valeriána (orvosi macskagyökér) a népi gyógyászatban az egyik legrégebben használt növény, amelyet alvásproblémákra és feszültség ellen is ajánlanak. A valeriána feszültségoldó hatása nemcsak mentális szinten érvényesül, sokszor izomfeszülésre, izomgörcsre is alkalmazzák.

Az ashwagandháról az ajurvédikus orvosok azt tartják, hogy páratlanul hatásos stressz ellen, mozgósítja a mentális energiákat, és segít az alvási problémákon is. Nem véletlen, hogy az ashwagandhát álombogyónak is hívják. A levendula, kamilla, golgotavirág és orbáncfű nyugtató vegyületei támogatják a valeriána és ashwagandha pozitív hatásait, a kurkuma pedig természetes gyulladásgátlóként járul hozzá a szervezet stressz-szintjének csökkentéséhez.

5 245 Ft

Valeriana Night Forte Kapszula 30 db

A macskagyökér, komló és golgotavirág gyógynövények hatóanyagai hozzájárulhatnak a nyugodt, pihentető, egészséges alváshoz.

Felhasználási javaslat:

Lefekvés előtt 1-2 kapszulát kevés folyadékkal bevenni. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

2 540 Ft

Valeriana Night Forte Kapszula 60 db

A macskagyökér, komló és golgotavirág gyógynövények hatóanyagai hozzájárulhatnak a nyugodt, pihentető, egészséges alváshoz.

Felhasználási javaslat:

Lefekvés előtt 1-2 kapszulát kevés folyadékkal bevenni. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

3 920 Ft
Nézet:
Sorrend: