Goji bogyó

Nézet:
Sorrend:

A goji bogyó (más néven farkasbogyó) a kínai Ningxia tartományban termesztett 1-3 méter magas növények bogyós gyümölcse. A világ egyik leggazdagabb antioxidáns forrásaként tartják számon. Rendszeres fogyasztásával javulhat anyagcserénk, közérzetünk, energikusabbnak érezhetjük magunkat. Egészen sajátos íze elsőre mazsolára emlékeztet. Utóíze intenzív, sütőtökre emlékeztető. Fogyasztható a nap bármely szakaszában. Nagyszerű energia, -tápanyag -és vitaminforrás.

Javasolt napi mennyiség: 5-10g

A termék dióféléket feldolgozó üzemben készült.

Származási hely: Kína

2 610 Ft

A goji bogyó (más néven farkasbogyó) a kínai Ningxia tartományban termesztett 1-3 méter magas növények bogyós gyümölcse. A világ egyik leggazdagabb antioxidáns forrásaként tartják számon. Rendszeres fogyasztásával javulhat anyagcserénk, közérzetünk, energikusabbnak érezhetjük magunkat. Egészen sajátos íze elsőre mazsolára emlékeztet. Utóíze intenzív, sütőtökre emlékeztető. Fogyasztható a nap bármely szakaszában. Nagyszerű energia, -tápanyag -és vitaminforrás.

Javasolt napi mennyiség: 5-10g

A termék dióféléket feldolgozó üzemben készült.

Származási hely: Kína

930 Ft

A szárított goji bogyó növényi fehérjék forrása és élelmi rostokban gazdag. Dúsíthatjuk vele a kásánkat, pudingunkat, kiváló feltét lehet a reggeli zabkásának is, de sütemények tésztájába is keverhetjük, így gazdagítva azokat.

A goji bogyó ? vagy más néven farkasbogyó ? az ördögcérna nemzetségébe tartozó növény ehető termése, melyet szárítanak, majd így kerül forgalomba. Eredeti hazája Ázsia, azonban az egészségtudatos táplálkozás hívei által ma már az egész világon közkedvelt alapanyag lett.

Ez a pici, piros, szárított bogyó enyhén savanykás ízével igen sokféle módon felhasználható a konyhánkban. Szórhatjuk müzlibe, joghurtba, a reggeli kásánkba vagy pudingra is. Emellett turmixokat is készíthetünk vele és sütemények tésztájába is keverhetjük.

A goji bogyó hozzáadott cukrot nem tartalmaz, természetes gyümölcscukor-tartalma adja az édességét. Növényi fehérjék forrása, és igen gazdag élelmi rostokban is, így a kiegyensúlyozott táplálkozás méltó részét képezheti.





970 Ft

Az ördögcérnaként és farkasbogyóként is ismert goji bogyót Kínában, Tibetben és Mongóliában évszázadok óta ismerik, és a hagyományos népi gyógyászatban előszeretettel alkalmazzák.

A goji bogyó az egyik olyan gyümölcs, amely a legnagyobb mennyiségben tartalmaz C-vitamint.

A goji fogyasztható nyersen, teaként, valamint levesekbe, befőttekbe főzve.

 

585 Ft
Nézet:
Sorrend: