Regenerálás, táplálás

Nézet:
Sorrend:

A Schüssler Age Protection éjszakai natúr krém egy olyan ránctalanító hatású arckrém, amely kis molekulájú hyaluronsavat és különleges növényi őssejtet tartalmaz, így nagymértékben elősegíti a bőr regenerálódását az éjszaka során.

Ásványi sóval és növényi őssejttel gazdagított éjszakai ránctalanító natúr krém.

Az éjszakai arckrémben található Dr. Schüssler-féle Nr.1-es Calcium fluoratum ásványi só serkenti a bőr kollagéntermelését, ezzel csökkentve a ráncosodás jeleit. A Nr.8-as Natrium chloratum Schüssler só a szervezet vízháztartásáért felel és hosszan tartó hidratálást biztosít a bőrnek szöveti szinten. Az intenzív ránctalanító hatású arckrém további hasznos ásványi só össztevője a Nr. 5. Kalium phosphoricum is, mely az agy természetes energiaforrásaként ismert Schüssler-féle só: hiánytünete a fakó arcszín, így arcbőröd újra megtelhet vitalitással. Organikus shea vajat és argánolajat tartalmaz, melyek együttesen csodásan hidratálják és táplálják a bőrt az éjszaka során!

Egy további különleges hatóanyagot - Syn-Coll?-t - tartalmaz, amely egy szabadalmaztatott tripeptid, ami segíti a bőröregedési folyamat lassulását. A szervezet saját mechanizmusát utánozva serkenti a kollagéntermelést. Már egy hónapos használat után látványos eredmény érhető el a ráncok és a vonások csökkentése terén. A Syn?-Coll továbbá segít megemelni és formázni a bőr megjelenését, valamint finomítja a pórusokat a simább, fiatalosabb bőrért.

A körömvirágból és máriatövisből készült növényi őssejt kombináció szintén hatékonyan segít a szép, feszes, hidratált és egészséges bőr kialakításában.

Illata finom, elegáns és hipoallergén!

Extra Tipp: Használd éjszakára akár dekoltázsod ápolására! Jól masszírozd be lefekvés előtt a bőrödbe és hagyd, hogy kifejtse reggelig hatását.

9 110 Ft

Élvezd az organikus hatóanyagok, az őssejt és a Schüssler-féle ásványi sók jótékony hatásait minden nap, hiszen a bőröd a legjobbat érdemli!

Ez a Schüssler Age Protection szemránckrém speciálisan a szemkörnyék területre kifejlesztett natúr krém.

Különleges ásványi sókkal segít megszüntetni a reggeli szem körüli puffadást és a szemkörnyéki szarkalábakat. Könnyű állaga miatt gyorsan beszívódik és friss érzést hagy a bőrön. Mivel a szemkörnyék vékony bőre gyorsabban kiszárad, könnyebben megnyúlik, a szárazság okozta ráncok jobban láthatóvá válnak. Ez a terület kevesebb kollagént és elasztikus rostot tartalmaz, ami megőrizhetné a feszességet és a rugalmasságot.

A speciálisan szemkörnyéki területre kifejlesztett prémium krém Nr.10-es (Natrium sulfuricum) ásványi sót tartalmaz, ami természetes vízhajtóként segít a szem körüli puffadás és a reggeli szem alatti táskák megszüntetésében. A Nr.11-es (Silicea) ásványi sót a ?szépség sójaként? is szokták aposztrofálni, mert a bőr természetes kollagéntermelését serkenti és szöveti szinten hidratálja és feszesíti a bőrt.

Egy további különleges feszesítő hatóanyagot is tartalmaz, ami az EPS Seafill?. Ez egy tengeri alga kivonat, mely klinikailag igazoltan stimulálja a kollagén és elasztin termelést, ezáltal gyorsan és látványosan csökkenti a ráncok mélységét.


Elegáns, hipoallergén illattal!


Tipp:
Használd nyugodtan a szád környékén lévő pici mimikai ráncok halványítására is!

7 025 Ft

Ziaja arcmaszk regeneráló 7ml

Pótolja a szükséges táp­anya­gokat. Gyorsítja a bőr regenerálódását. Haté­ko­nyan kisimítja a finomabb ráncokat.

A barna agyag agyagásványokból származó természetes alapanyag. Mikrotápanyagok forrása: főként szilícium (kb. 50%), vas (kb. 6%), kálcium (kb. 4%), kálium (3%) és magnézium (2%).

A Repce olaj fitoszterolokban, tokoferolokban és zsírsavakban gazdag, tökéletesen táplálja és lágyítja az epidermiszt.

Az ECO-tanúsított Kókusz gliceridek Omega-3 és Omega-6 zsírsavakban gazdag esszenciális zsírsavak forrása, melyek a bőr megfelelő működéséhez szükségesek.

Az Édes mandula fehérjék egyszerű aminosavakból készült fehérjék, melyek simítják az epidermiszt, látható emelő hatást fejtenek ki. Megakadályozzák a bőr lazulását, erősítik a szerkezetét, gyorsítják a regenerációs folyamatokat.
Az E-vitamin semlegesíti a káros szabad gyököket, amelyek felgyorsíthatják a bőr öregedési folyamatát.

Pálma olaj mentes, vegán termék.

Használata: Vigye fel vastag rétegben megtisztított arcára és nyakára. Kerülje a szemkörnyéket és az ajkat. 10-15 perc elteltével a maradékot mossa le langyos vízzel. Használja heti 2-3 alkalommal.

460 Ft

Ziaja arcmaszk tisztító 7ml

Csökkenti a pó­ru­sok láthatóságát. Normalizálja a faggyúműködést. Véd a túlzott vízvesztés ellen. Ak­tívan hidratálja és regenerálja az irritált bőrt.
A szürke tisztító agyag agyagásványokból származó természetes alapanyag. Mikrotápanyagok forrása: főként szilíciumot, ként, magnéziumot, kálciumot és mangánt tartalmaz.

A fehérje-cink komplex egyesíti a cink és a nyugtató fehérjék antibakteriális tulajdonságait. Megakadályozza a bőrfelszínen a faggyú túlzott felhalmozódása által okozott irritációt. Szabályozza az epidermisz keratinizációjának folyamatát és védelmet nyújt a túlzott vízvesztés ellen.

A B5 provitamin aktívan hidratálja és hatékonyan regenerálja az irritált bőrt.
Az Allantoin az epidermisz kiváló nyugtató és védő tulajdonságú karbamid-származéka. Hatékonyan enyhíti az irritációt és csökkenti a kialakulására való hajlamot.

Pálma olaj mentes, vegán termék.

Használata: Vigye fel vastag rétegben megtisztított arcára és nyakára. Kerülje a szemkörnyéket és az ajkat. 10-15 perc elteltével a maradékot mossa le langyos vízzel. Használja heti 2-3 alkalommal.

460 Ft

ZIAJA BB krém normál, száraz, érzékeny bőrre - SPF15 50 ml

Mindenekelőtt női arcbőrhöz tervezték. Ha szeretnéd, hogy bőröd tökéletesen hidratált legyen, akkor ez a BB krém tetszeni fog. Gyönyörű bőrszínt biztosít, így egy lépésben gondoskodik a sminkünkről is.

A benne található SPF fényvédő faktor pedig nyáron megvédi az arcodat az UV sugárzástól. Normál bőrre kitűnő választás.

A ZIAJA BB krémje leginkább mindennapi használatra alkalmas.

Elfedi az arcbőr apróbb hibáit Hidratálja a bőröd

Egységesíti a bőr színárnyalatait

Bőrtípus: érzékeny, normál és száraz 15+ korosztály számára ajánlott

Használata: nappali

2 785 Ft

Ziaja Uborka Arckrém 50 ml

Intenzíven hidratál és csillapítja az irritációt. Stabilizálja a faggyúmirigyek működését. Simítja és táplálja az arcbőrt. Az arcszínt optikailag világosabbá teszi és javítja a tónusát. Használatától a bőr újra egészséges kinézetű lesz.

Használata: Kis mennyiségű krémet oszlasson el finom paskoló mozdulatokkal. Használja együtt a ZIAJA egyéb uborkakivonatot tartalmazó termékeivel.

1 435 Ft
Nézet:
Sorrend: