Aszalt gyümölcs

Nézet:
Sorrend:

A távol-keleti népgyógyászatban a gyomor egészségét nagyon fontosnak tartják.

Minden korosztályban a gyomor energiájának fenntartása érdekében galagonyát fogyasztanak. Európában a tudatos szívbarát életmód részeként használják, hiszen segíti egészségesen tartani a szívet. A kínai galagonya gyümölcse hozzájárulhat a szív és a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő emésztéshez. Felhasználási javaslat: finom csemege minden korosztálynak. 

1 600 Ft

Teának elkészítve vagy levesbe belefőzve is fogyasztható. (magot is tartalmaz)

A jujuba a hagyományosan egészség-centrikus kínai étkezési kultúra szerint a hölgyek gyümölcse, ugyanis természetes ásványi anyag-, különösen vastartalmának köszönhetően a nők rendszeresen fogyasztják minden korosztályban.

Fogyasztható önmagában, vagy felhasználható süteményekhez, levesekhez.

Kóstolja meg a Távol-Kelet egyik legnépszerűbb gyümölcsét!

1 930 Ft

A természetes vasforrás


A jujuba a hagyományosan egészség-centrikus kínai étkezési kultúra szerint a hölgyek gyümölcse, minden korosztályban. A természetes vérveszteséggel járó folyamatok után segít a női szervezetet egyensúlyban tartani. Szülés előtt és után is hasznos fogyasztása, hogy a szervezet energiatartalékait fenntartsa. Jelentős mennyiségben tartalmaz természetes ásványi anyagokat, főként vasat, valamint vitaminokat, aminosavakat. Hatóanyagainak köszönhetően koncentrált energiaforrás. Fogyasztható önmagában vagy használható sütemények ízesítésére.

 

1 880 Ft
Nincs raktáron

Ez a varázslatos, erősen édes ízű gyümölcs gyönyörű ősi hegyekkel körülvett trópusi környezetben terem.
Kínában évezredek óta használják, mint hagyományos népi orvosságot tüdő vérbőségre, száraz köhögés, valamint megfázás esetén, bár eleinte még csak a kínai császárok kiváltsága volt a Szerzetesek Körtéjének fogyasztása



2 135 Ft
Nézet:
Sorrend: