Kiegészítők

Nézet:
Sorrend:

Az arc, a nyak és a dekoltázs számára nyújt alkoholmentes, gyengéd tisztítást az ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó narancshúsvíz, mangókivonat és frissító aloe vera kivonat által.

Teljesen alkoholmentes, pH-értéke bőrsemleges, valamint nem tartalmaz szintetikus színezéket, illatanyagot és ásványolaj maradványt. A kendők bőrgyógyászok által teszteltek és minden bőrtípus számára kiválóak, illetve biológiailag teljesen lebomlóak.

Tökéletes utazáshoz!

Tulajdonságai:

? BDIH által ellenőrzött natúrkozmetikum
? Vegán
? Minden bőrtípus számára alkalmas
? Bőrgyógyászatilag tesztelt
? pH-értéke bőrsemleges
? alkoholmentes
? Biológiailag lebomló (ISO 14851)

 

1 095 Ft

A rózsavíz igen sokoldalúan felhasználható. Alkalmas fűrdővízbe téve, de arclemosóként, sőt még süteményekbe vagy szörpokba is tehetjük.

Széleskörűen alkalmazzák illatosító és lemosó szerként a kényes részek, pl. a szem környéke lemosására, de ételek ízesítésére is alkalmas, különösen a keleti konyha használja erre a célra.

Görcsök, gyomorpanaszok esetén, máj- és epebántalmak csillapítására is használják. Külsőleg borogatásként alkalmazzák mellmirigy-gyulladás csillapítására, bőr- és ajakberepedés ellen.

Illata görcsoldó hatással is bír. Hatására a tónusos izmok elernyednek, az alvászavarok kedvezően befolyásolhatók és a depressziósok hangulata is javul. A rózsavizet használják pakolásokhoz, borogatásokhoz, szív- és idegrendszeri panaszok enyhítésére is.

1 215 Ft

A szusi elkészítéséhez nélkülözhetetlen a jó tekerő, ez az eredeti Clearspring által készített bambusz tekercselő igen kiváló minőségű. Használhatjuk az ételek lefedésére is, természetes szellőzést biztosítva az ételnek.

1 620 Ft

Alga ? a tengeri multivitamin értékes gamma-linolénsavval


Az ideális testsúly elérése és az egyoldalú táplálkozás kedvezőtlen hatásainak elkerülése érdekében minden fajta ételből naponta kellene fogyasztanunk. Különösen fontos kiegészítenünk étrendünket tengeri eredetű ételekkel, amelyek rendkívül sok hasznos elemet tartalmaznak. Ezek azonban a világ számos részén, így Magyarországon is csak közvetve hozzáférhetőek. Japán tudósok fejlesztették ki a ligetszépe és a tengeri alga keverékéből készült kapszulát. Az alga segítségével pótolható az egyoldalú táplálkozásból fakadó fehérje-, aminosav- és nyomelem-hiány. A ligetszépe olaj értékes gamma-linolénsav tartalma révén kedvező tápanyag. 

 

2 775 Ft

Termékünk fő hatóanyagát a Mandzsúria hegyeiben vadon termő Oenothera odorata gyógynövény magjából, annak olajtartalma kisajtolásával nyerik.

Keleten a hölgyek olajának tartják a ligetszépe olajat, melynek megnevezése is utal a szépséggel való kapcsolatára. A ligetszépe-olaj értékes esszenciális zsírsavat, gamma-linolénsavat tartalmaz, mely a keringési rendszerre kedvező hatással lévő többszörösen telítetlen zsírsavak csoportjába tartozik.

 

2 670 Ft

Ideális az értékes Dr. Hauschka sminkceruzák hegyezéséhez.

Alkalmazás: 
Annak érdekében, hogy a vonalak mindig precízek maradjanak, hegyezze ki a kozmetikai ceruzákat, amint a hegyük elkezd tompulni. A beépített tisztítópálcika segítségével többszöri használat után, egyszerűen és gyorsan eltávolíthatja a hegyezőből a kozmetikumok maradványait.

 

1 450 Ft

A fehérítetlen, pamut cellulózból készült szivacs ideális smink eltávolítására (pl. Dr. Hauschka Tisztító tej alkalmazásával) vagy pakolások lemosására (pl. Dr. Hauschka Tisztító Maszk vagy Dr. Hauschka Rózsa pakolás alkalmazásakor). Használat után mosógépben, 60 fokon mosható. Lyukacsos anyaga miatt hamar szárad, egyszerűen tisztán tartható.


Méret: 11 x 8,5 cm

1 350 Ft

Natur Tanya® 5 ujjas Masszázskesztyű arcra, testre1PÁR – serkenti a vér- és nyirokkeringést, leradírozza az elhalt hámsejteket


Használja fürdés közben. Leradírozza az elhalt hámsejteket, fokozza a vér- és nyirokkeringést és segíti a test és arcápolók felszívódásának hatékonyságát.

3 lépéses tipp helyi zsírpárnák és narancsbőr ellen


1. lépés:

Fürdés közben gyengéd, alulról-felfelé haladó körkörös mozdulatokkal masszírozzuk át a testet. Ez eltávolítja az elhalt hámsejteket, fokozza a vér- és nyirokkeringést és kitágítja a pórusokat.


2. lépés:

Töröljük szárazra a bőrt szintén alulról-felefelé haladó körkörös mozdulatokkal, majd kenjük fel a Chili gélt. A gélben a chili paprika zsírégető kapszaicinjét találjuk koncentrálva, ami csökkenti a helyi zsírpárnákat és a narancsbőr megjelenését. Az előkészítésnek köszönhetően a kapszaicin a bőr mélyebb rétegeiben tud majd felszívódni.

Tudta? Felkenni a chili gélt fürdést követően, egyenlő ugyanannyi kalóriacsökkentéssel, mint ha egy óra hosszat sétálnánk!

3.lépés:

Ha tovább akarjuk fokozni az eredményt, használjunk speciális kozmetikai testtekercselő fóliát. Haladjunk a bokától felfelé tekercselve körbe az egész testen, egészen a csípő és a has területéig. Figyeljünk rá, hogy a fólia ne legyen se túl laza, se túl szoros, és minden „körnél” fedjék kissé egymást a rétegek.

Ezt követően takarózzunk be és feküdj le egy órára, majd szedjük le a fóliát, de a gélt ne mossuk le, hiszen hatóanyaga 6-8 órán át még tovább dolgozik. Az edzettebbek tornával, például szobabiciklizéssel vagy futópadi gyaloglással is fokozhatják a hatást.

 

840 Ft

Natur Tanya® Lélegző, speciális testtekercselő kozmetikai fólia. Bőrfeszesítés, helyi zsírpárnák, narancsbőr!

Ma már számos testtekercselő fólia közül választhatunk a piacon. Az azonban, hogy mivel tekercselünk, ugyanúgy nem mindegy, mint az, hogy mit kenünk fel a fólia alá!

Új generációs, speciális testtekercselő fólia 
Ennek a szabadalommal védett, új generációs, speciális testtekercselő fóliának, az egyik előnye, a 22 mikronos anyagvastagságában rejlik (ez nem állítható elő újrahasznosított műanyagból, így az allergia is kizárva), ami nagyszerű levegőzést enged a bőrnek, a másik tulajdonsága, a fólia szövetszerkezete, ami nagy teherbírású és nagyszerűen tapad fel az anyaggal borított testrészre (ezáltal a felhelyezése is könnyebb), ugyanakkor nagy hőt képez, ami a hatóanyagokat mélyebb rétegekbe préseli.

A módszerrel a nyirokkeringést fokozzunk. Ennek köszönhetően növeljük a salak- és méreganyagok elszállítását, amit a kiválasztó szervek a vese, a máj és az emésztési folyamat feldolgoznak. Éppen ezért még nagyon fontos a kúra alatt megemelni a folyadékbevitelt! Fontos azt is megjegyezni, hogy a hőegyensúly változás hatására a szervezet rengeteg energiát használ fel, ami szintén fogyáshoz vezet!

Ajánlott alakformáló, fogyasztó, narancsbőr elleni testkezelésekhez, testpakoláshoz, otthoni használatra is. A testkezelések során, nagymértékben fokozza a felhasznált hatóanyagok hatását! Sportolás vagy infra-szaunázás közben az izzadás fokozására is ajánluk.


Miért kell speciális fólia a testtekercseléshez?

Ahhoz, hogy egy pakolás rendesen dolgozni tudjon, oxigénre van szükség.

A bolti, háztartási fólia (folpack) teljesen lezár, azaz nem szellőzik, nem dolgoznak a hatóanyagok, befullad a bőr, eltömődnek a pórusok. A kozmetikai tekercselő fóliákon apró, szemmel alig látható aprócska lyukak találhatók, amelyek épp annyira engedik szellőzni a bőröd, amennyire szükséges a pakolások hatóanyagainak mély felszívódásához. Mindemellett alapanyagában is sokkal erősebb, rugalmasabb, praktikusabban használható.


A Dr. Natur Kozmetikum testtekercselő fólia felhasználható:
Bármilyen márkájú testkezelő készítményhez, bármilyen testtekercselései eljáráshoz, testpakoláshoz; korlátozás nélkül:

  • narancsbőr (cellulit) testkezelés
  • bőrcsíkok halványítása, kötőszövet feszesítés
  • fogyasztó testkezelés, alakformáló bandázsolás
  • sportolás vagy infra-szaunázás közben az izzadás fokozására
  • aromaterápiás tekercselés, gyógyászati célú pakolások
  • krémes-, iszapos- és sópakolásos testkezelések
2 560 Ft
Nézet:
Sorrend: