Tusfürdő

Nézet:
Sorrend:

lavera Vitalizáló tusfürdő, narancs-menta 250 ml

Tapasztalja meg a revitalizáló zuhany lavera érzetét:
Enyhe felületaktív anyagokat tartalmazó pH-kiegyensúlyozott formulánk gyengéden tisztítja a bőrt, miközben védi annak természetes flóráját. Hagyja, hogy a friss és napfényes narancs illata a mindennapi zuhanyozást kényeztető, revitalizáló élménnyé változtassa.

– Védi a bőrflórát
– Napos, friss narancs illat
– Száraz és érzékeny bőrre is alkalmas

Bio naranccsal és bio mentával

Az organikus narancs serkentő illatával feléleszti az érzékeket, és kiváló bőrápoló tulajdonságairól híres.
Az organikus menta frissítő hatásával újjáéleszti a fáradt bőrt.

2 190 Ft

Kényeztesd bőrödet egy igazi vitaminkoktéllal, de légy óvatos a Bear Party függőséget okozhat! Kényeztesd bőröd ezzel a gyengéd, illatos tusfürdő géllel, amely feltölti bőröd energiával és a frissesség érzetét biztosítja.

Vad szibériai medveszőlő-kivonat segít enyhíteni a pigmentációt és rugalmasságot ad, bio mézkivonat megszünteti a szárazságot és értékes vitaminokkal tölti fel bőrét. Bio mentakivonat hatékonyan tonizál és frissít, A- és B5-vitamin nagymértékben hidratál és véd a környezeti hatásoktól.

1 365 Ft

Öleld körbe a tested a gyengéd összetevők ellenállhatatlan illatával, amelyek kiválóan alkalmasak az érzékeny bőrűek számára is!

Gyengéd, illatos összetevőkkel, melyek nagyszerűek az érzékeny bőr számára. Bio angyalgyökér-kivonat energiával tölti fel és tonizálja, cédrustej intenzíven hidratálja, rugalmassá és bársonyossá teszi a bőrt.

  • Az összetevők 95%-a természetes eredetű. Vegán.

 

1 815 Ft

Merítsd bele tested egy megnyugtató fürdőbe!

Egy nehéz nap után relaxálás alkalmával használd ezt a hidratáló tusfürdő gélt, mely derűs, nyugodt hangulatot teremt. Bio ibolyakivonat puhító hatást gyakorol és vonzó illatot hagy a bőrön. Bio kékpárnakivonat segít csökkenteni a puffadtságot és megnyugtatja a bőrt. Szibériai rukkolakivonat hatékonyan hidratálja és tonizálja az egész testet. Hialuronsav mélyen hidratálja a bőrt és frissességgel, természetes fénnyel látja el.

  • Az összetevők 95%-a természetes eredetű
  • Vegán

 

1 270 Ft

Teremtsd meg a saját zen pillanatodat!

Ez a tusfürdő valódi kikapcsolódás a bőr számára. Ha fáradt vagy, engedd, hogy ez a kis habfelhő elrepítsen a világ végére. A tusfürdő gél újratölti a testet és a lelket, helyreállítja vitalitását és energiáját. A szibériai fenyőkivonat hatékonyan táplálja, kisimítja a bőrt, a mikroelemekben gazdag vad hózuzmó-kivonat védi a környezeti hatásoktól, míg a bio levendulaolaj tonizálja és feszessé teszi.

1 815 Ft

Kényeztesd bőrödet egy igazi vitaminkoktéllal, de légy óvatos a Bear Party függőséget okozhat!

Kényeztesd bőröd ezzel a gyengéd, illatos tusfürdő géllel, amely feltölti bőröd energiával és a frissesség érzetét biztosítja. Vad szibériai medveszőlő-kivonat segít enyhíteni a pigmentációt és rugalmasságot ad, bio mézkivonat megszünteti a szárazságot és értékes vitaminokkal tölti fel bőrét. Bio mentakivonat hatékonyan tonizál és frissít, A- és B5-vitamin nagymértékben hidratál és véd a környezeti hatásoktól.

Az összetevők 95%-a természetes eredetű

 

1 365 Ft

Vonzó és erőteljes.

Ideális testre és hajra, kombinált tiszító és hidratáló hatással. A lávakőből kivont hematitkristály magában foglalja a vas energetizáló erejét és a férfi bőr vitalitásához nélkülözhetetlen oligo-elemeket. 

A bio zöldteakivonat energetizál és tonizál, a hematit puhán tartja a bőrt, a monoi vaj védi és puha tapintásúvá teszi a hajat.

  • Vegán.
  • Bőrgyógyászatilag- és nikkeltesztelt (nikkel <0,0001%)
3 755 Ft

A növényi kivonatokból készült finom formula gyengéden tisztít, puhává vará-zsolja a bőrt és fényessé teszi a hajat, eltávolítva a só és homok minden nyomát.

Segít megelőzni a bőr kiszáradását és kiemeli a barnaságot. Hidratáló bio u-nicelluláris narancsvizet, dinnyevizet és tápláló, nyugtató sárgabaracklevet tar-talmaz.

Vegán. Bőrgyógyászatilag- és nikkeltesztelt (nikkel <0,0001%).

2 940 Ft

Ideális mindennapi használatra és sportolás után, növényi tisztító hatóanyagaival egyensúlyban tartja a bőrt és a fejbőrt.

A vitaminokban, ásványi anyagokban és oligoelemekben gazdag citrom- és mirtuszkivonat hidratálja és tonizálja a bőrt.

Az energetizáló aroma frissességet és vitalitást biztosít.

  • Vegán.
  • Bőrgyógyászatilag- és nikkeltesztelt (nikkel <0,0001%) natúrkozmetikum.

3 040 Ft

Naturissimo tündérrózsa krémtusfürdő 200 ml

Különleges bőrkímélő kókuszolaj alapú felületaktív anyagai hatékonyan tisztítják az érzékeny bőrtípust is.

A B3-, B5 - vitaminok, a cickafarkfű kivonatával és az allantoinnal, valamint a hipoallergén hatásáról ismert vadárvácska kivonata a hámregenerációt gyorsítja.

Alkalmazása: 1-2 cm3 -t eloszlatunk a tisztítandó, nedves bőrfelületen, majd langyos vízzel leöblítjük.

3 345 Ft
 
Nézet:
Sorrend: