Meditao Aromaterápiás kozmetikumok

Nézet:
Sorrend:

Angelica archangelica

Az angyalgyökeret már a középkorban, például a pestis idején is különleges gyógyerejű növényként tartották számon. Elsősorban a megfázásos időben hasznos mindennapos kísérő. Annyira gyengéd, hogy alacsony dózisban már csecsemők ápolására is használhatjuk. Az enyhe, balzsamos illata erőt ad, oldja a légutak váladékait, csillapítja a köhögést és elősegíti az egészség helyreállását.

 

A megfázásos időszakban az érzékeny orr körüli bőrnek ápolásra van szüksége, amelyet a hidegen sajtolt bio orbáncfűolaj és bio sheavaj tesz gyengéddé. Kisbabák és gyermekek érzékeny náthás orrának ápolására nagyon hatékonynak bizonyult az angyalgyökér és a levendula kombinációja. Minden összetevő különösen gyengéd, 100 %-ban természetes és ellenőrzött biotermesztésből származik.

2 965 Ft

Angelica archangelica

Az angyalgyökeret már a középkorban, például a pestis idején is különleges gyógyerejű növényként tartották számon. Elsősorban a megfázásos időben hasznos mindennapos kísérő. Annyira gyengéd, hogy alacsony dózisban már csecsemők ápolására is használhatjuk. Az enyhe, balzsamos illata erőt ad, oldja a légutak váladékait, csillapítja a köhögést és elősegíti az egészség helyreállását.

 

A megfázásos időszakban az érzékeny orr körüli bőrnek ápolásra van szüksége, amelyet a hidegen sajtolt bio orbáncfűolaj és bio sheavaj tesz gyengéddé. Kisbabák és gyermekek érzékeny náthás orrának ápolására nagyon hatékonynak bizonyult az angyalgyökér és a levendula kombinációja. Minden összetevő különösen gyengéd, 100 %-ban természetes és ellenőrzött biotermesztésből származik.

8 285 Ft

Hidratáló ápolás száraz bőrre

A bio-argánolaj rendkívüli ápoló és regeneráló tulajdonságai miatt ismert és kedvelt. Kiválóan alkalmas az érzékeny bőr ápolására is. A bio-sheavajat is tartalmazó hidratáló ápolókrém könnyen beszívódik és csak egészen diszkrét illatot kapott, olyan bio-illóolajoknak köszönhetően, mint a vanília vagy a friss grapefruit.

Argania spinosa

A natív argánolaj Marokkóból magas telítetlen zsírsav- és antioxidáns tartalmának köszönhetően nagyon kedvelt. Kiváló a bőr mindennapos ápolására, véd a környezeti hatások ellen és elősegíti a bőr regenerációját.

5 585 Ft

Árnika (Arnica montana)

Az értékes árnika virágok kíméletes hideg macerátumként történő kivonatolása a bőrápoló hatású olívaolajban olyan árnika olajat eredményez, amely jótétemény az izmok és ízületek számára.

Az árnika olajat tradícionálisan használják borogatásokhoz, bedörzsöléshez és masszázsokhoz is. Sportolás előtt alkalmazva aktivizálja az izomzatot, elősegíti az izmok átmelegedését. Sportolás utáni masszázshoz, bedörzsöléshez használva pedig megelőzi az izomfájdalmak kialakulását és elősegíti az igénybevett mozgásszervek regenerálódását.


Megelevenítő ápolás az izmok és ízületek számára, rozmaring kivonattal


A szűz bio árnika olaj jótékony ápoló hatása igazolt a mozgásszervek esetében. Az izmok és ízületek megelevenítő ápolását szolgáló árnika balzsam ezen felül bio shevajat is tartalmaz, amely gyengéden ápolja a bőrt. A rozmaring és több más az aromaterápiában hosszú ideje bevált, 100%-os természetes eredetű bio illóolaj biztosítja a balzsam aktivizáló erejét. Használhatjuk sportolás előtt és után egyaránt. Az ápoló hatású mandulaolaj biztosítja a balzsam hatóanyagainak a bőrbe való maradéktalan bejutását, akár izomlazító masszázsbalzsamként alkalmazzuk sportolás előtt, akár az izomláz megelőzésére, sportolás után.

8 285 Ft

A balzsamos szuhar kellemesen fűszeres illata önmagában élvezet a bőrnek és a léleknek egyaránt. A krémes balzsam ligetszépeolajjal kiváló minőségű bio alapanyagokból összeállított készítmény, amely ideális ápolást nyújt az arc és a test számára - különösen az érzékeny és irritált bőrűeknek.

 

Balzsamos szuhar (Cistus ladanifer)

A balzsamos szuhar finom gyűrött virága a növény csodálatos nyugtató hatásának szimbóluma. Különösen alkalmas az érzékeny és irritált bőr speciális bőrápolására. A krémbalzsam bevált összetevői regenerálják a bőrt és védik a környezeti hatásoktól. Az enyhe illat ellazít, kisimít.

 

 

8 285 Ft

Gyengéd ápolás az érzékeny, száraz bőr számára - Körömvirág olajjal


Ha csecsemőket illatokkal konfrontálunk, különösen fontos, hogy csak nagyon enyhe és 100 %-os tisztaságú, természetes esszenciákat alkalmazzunk. Ez a krém nagyon alacsony koncentrációban tartalmaz természetes illatokat, így kiválóan alkalmas csecsemők és kisgyermekek bőrének ápolására, valamint érzékeny orrú és bőrű felnőttek számára is.

Az értékes bio-körömvirágolaj rendkívül kedvelt az érzékeny bababőr ápolásában. A regeneráló bio-sheavajjal kombinálva simává és puhává teszi bőrt. A hidratáló krém könnyen beszívódik és tartósan ápol. Ez a gyengéd ápolókrémet csak egy leheletnyi 100 % tisztaságú természetes bio-íriszgyökér illóolajjal illatosítottuk, így különösen bőrbarát.

5 505 Ft

Gyengéd ápolás érzékeny és száraz bőrre rózsa illóolajjal

A narancssárga körömvirágból (Calendula officinalis) készült macerátum ápolja és regenerálja a bőrt és kedvelt alapanyag az érzékeny bababőr ápolásában. Az irritált és száraz bőr kiegészítő ápolására is kiválóan alkalmas a körömvirágolaj.

A 100 %-os tisztaságú természetes bio-illóolajok, mint a levendula és a rózsa kellemes enyhe illatot adnak ennek az ápoló olajnak. Mandulaolaj tartalmának köszönhetően kiválóan alkalmas babamasszázshoz is.

Fontosabb összetevők: Körömvirág kivonat, sheavaj, rózsa illóolaj, levendula illóolaj, rozmaring kivonat, árnika virág kivonat 

Minden összetevő 100%-ig természetes eredetű alapanyag, amelyek 95 %-a ellenőrzött biológiai termesztésből származik.

5 505 Ft

A cirbolyafenyőolaj pihentető, fűszeres illata adja ennek a balzsamnak az egyediségét. A hűvösebb, megfázásos időszakban a cirbolyabalzsam ápol és kellemesen nyugtató hatású. További bevált 100% -ban természetes tiszta bio illóolajok, mint például az eukaliptusz és a ravensara friss és felszabadító aromájuk miatt kedveltek.


Cirbolyafenyő - Pinus cembra

A cirbolyafenyő illóolaját hagyományosan a helyiség levegőjének frissítésére és tisztítására használják. Az illata kellemesen fás és élénk, stabilitást, erőt és kitartást ad. A cirbolyafenyő hegyvidéki területeken nő és a légzőrendszerre és a keringésre gyakorolt pihentető, regeneráló hatásáról is ismert.

8 285 Ft

100% -ban természetesen tiszta bio-olajok, mint például borsmenta, zsálya és az aromaszakértő ravensara egészítik ki a fodormenta pozitív tulajdonságait a szájüreg ápolásában és frissítésében.

Fodormenta - Mentha spicata

A szellem felfrissítéseként mindenki ismeri a fodormenta élénkítő illatát, de a bőr frissítésére is bevált és népszerű, pl. a szájvízben a friss és kellemes lehelet érdekében. A fodormenta tisztít és élénkít, és hagyományosan az egészséges szájápolási termékekben való felhasználásáról ismert, mivel kellemesen aromás az íze.

4 525 Ft

Kakukkfű (Thymus vulgaris) - Gyengéd ápolás a mellkas és hát számára a megfázásos időszakokban

A kakukkfüvet már a kolostorok kertjeiben is termesztették és évszázadok óta kedvelt gyógynövény, különösen a hideg évszakban, köhögéses és megfázásos tünetek enyhítésére. Az aromaterápiában az erőteljes vörös kakukkfű helyett szívesebben alkalmazzuk a sokkal gyengédebb és enyhébb fehér kakukkfüvet. Ez a változat elsősorban érzékenyebb emberek számára kiváló választás, így használhatják csecsemők, kisgyermekek és várandósok is.


Megfázásos időszakban az enyhe kakukkfűkrém használata kellemes ápolást és jótékony enyhülést biztosít. 100 %-os tisztaságú természetes bio-illóolajok, mint a fehér kakukkfű, a levendula és a cirbolyafenyő különösen gyengédek és beváltak csecsemők, kisgyermekek és várandósok ápolásában. Az ápolóbalzsam alapja a bio-sheavaj, amely a bőrt kellemesen puhává teszi és azonnal beszívódik.

6 205 Ft

Levendula (Lavandula officinalis)

A levendula a több mint 200 hatóanyagával olyan széleskörűen használható, mint talán egyetlen más gyógynövény sem. Alkalmazható az ellazulás elősegítésétől a bőrápolásig bezárólag számtalan terápiás területen. Mivel manapság számos dolog nehezedik a vállainkra, ezért gyakran alakulnak ki feszültségek a nyakunkban és a vállaink területén.

A levendula hatékony segítséget nyújt a stressz és a zaklatott életmódból származó mindennapi gondjaink oldásában és a kiegyensúlyozott, harmonikus hangulat és atmoszféra kialakításában.


Gyengéd, ellazító ápolás a nyak és a hát számára - Orbáncfű kivonattal

A Meditao Levedula olaj egy ellazító hatású, gyengéd bőrápoló és masszázsolaj. A bio orbáncfű olaj tartalma révén oldja a feszültségeket, ápolja és védi a bőrt. Levendula, mandarin és más 100%-ig természetes eredetű bio illóolaj összetevői segítik az ellazulást, elragadnak egy olyan illatvilágba, ahol elillan minden gond és bánat.

8 285 Ft

Az oregánóolaj számos alkalommal hasznos a hideg évszakban is, amikor az irodai és az otthoni levegőt erősen szennyezik baktériumok és vírusok. A bevált manukaolajjal kiegészítve ez a készítmény tiszta és friss levegőt eredményez minden helyiségben.

Oregánó - Oreganum vulgaris

Az oregánóolaj tipikus mediterrán aromája nemcsak kedvelt ételízesítő, de erőteljes gyógyhatású illóolaj is a természetes gyógyászatban. Az oregánó friss, fűszeres illata biztosítja a helyiség levegőjének hatékony tisztítását, ezért ideális a hideg évszakban és egyéb alkalmakkor is. A gyógyhatású illat betölti a levegőt tiszta aromájával.

5 870 Ft

Az oregánóolaj számos alkalommal hasznos a hideg évszakban is, amikor az irodai és az otthoni levegőt erősen szennyezik baktériumok és vírusok. A bevált, kiváló bőrápoló tulajdonságokkal is rendelkező manukaolajjal kiegésztíve ez a készítmény ideális a kezek hatékony tisztítására, fertőtlenítésére és ápolására.

Oregánó - (Oreganum vulgaris)

Az olyan mediterrán gyógynövények, mint az oregánó, évszázadok óta népszerűek a konyhában aromás illatuk és ízük miatt. Azonban gyógyító hatásaik sem elhanyagolhatók, az oregánó biztosítja a helyiség levegőjének hatékony tisztítását, de tárgyak és a kezek tisztítására is alkalmas.

5 870 Ft

Bőr- és hegápoláshoz - regeneráló levendulával

Bio-sheavaj és bio-vadrózsaolaj gyengéd ápoló kompozíciója az érzékeny bőr és hegek ápolására. Kisimítja bőrt, puhává és rugalmassá teszi. 100 % természetes, enyhe bio-illóolajok, mint a rózsa, a levendula és geránium ápolják az irritált bőrt is és elősegítik a regenerációját. Öregségi foltok megelőzésére és ápolására is alkalmas.


Rosa damascena

Az illatok királynője egy különleges kincs, amely a bőrápoló receptúrákban is kibontakoztatja csodálatos illatát. De nemcsak illatos, hanem rendkívül jól ápolja és puhítja bőrt. A rosa damascena valóságos jótétemény a testnek és az érzékeknek. Gyakran és szívesen kombinálják vadrózsa bázisolajjal, amely nemcsak az érzékeny és igénybe vett bőrt ápolja gyengéden, hanem a hegeket is.

2 870 Ft

Bőr- és hegápoláshoz - regeneráló levendulával

Bio-sheavaj és bio-vadrózsaolaj gyengéd ápoló kompozíciója az érzékeny bőr és hegek ápolására. Kisimítja bőrt, puhává és rugalmassá teszi. 100 % természetes, enyhe bio-illóolajok, mint a rózsa, a levendula és geránium ápolják az irritált bőrt is és elősegítik a regenerációját. Öregségi foltok megelőzésére és ápolására is alkalmas.


Rosa damascena

Az illatok királynője egy különleges kincs, amely a bőrápoló receptúrákban is kibontakoztatja csodálatos illatát. De nemcsak illatos, hanem rendkívül jól ápolja és puhítja bőrt. A rosa damascena valóságos jótétemény a testnek és az érzékeknek. Gyakran és szívesen kombinálják vadrózsa bázisolajjal, amely nemcsak az érzékeny és igénybe vett bőrt ápolja gyengéden, hanem a hegeket is.

8 285 Ft

Az aromás szantálfa balzsamos nyugtató illata hagyományosan a száraz bőr ápolásában bizonyított. Csipkebogyómag olajjal és a nyugtató levendulával kombinálva egyedülálló természetes kompozíció a napi ápoláshoz.


Szantálfa - Santalum spicatum

Hagyományosan az értékes szantálolaj Indiából származik, de az ausztráliai Outbackben nagyon jó, terheletlen biominőség érhető el. Az olaj nyugtató, ellazító hatásáról ismert, és regenerálja az érzékeny bőrfelületeket. Új tudományos kutatásokban nagyon pozitív hatásokat mutattak az irritált és sérült bőr gyógyulása tekintetében.

8 285 Ft

Manukával

A teafa és a manuka az aromaterápia klasszikusai közé tartoznak sokoldalúságuknak köszönhetően. Ez a gyengéd, nyugtató hatású ápolókrém bio sheavajjal könnyen beszívódik a bőrbe, kiválóan alkalmas az érzékeny, száraz, irritált bőr ápolására.

Sikerrel használhatjuk epilálás, borotválkozás után az érzékeny, kipirosodásra hajlamos bőr ápolására is.

5 585 Ft

Tömjén (Boswellia sacra)

A nemes kincsként értékelt tömjént évszázadokon át karavánutakon szállították a nyugati világba. Gyantájának füstjét mind a mai napig számos vallás használja kultikus szertartásaihoz. Azonban nem szabad elfeledkezni emellett a tradicionális orvosi alkalmazásáról sem!

 

A tömjén egy csodálatos, illatos összetevő a mozgásszervek bedörzsöléséhez, amely ellazít, elősegíti a regenerálódást és új erővel tölti fel az egész testünket.


Enyhítő ápolás az izmok és ízületek számára - Kajeput olajjal


A tömjént régóta használják a mozgásszervek ápolására. Az izmok és ízületek enyhítő ápolására szolgáló krém bio sheavajat tartalmaz, amely ápolja és védi a bőrt. A tömjén mellett több 100%-ig természetes eredetű bio-illóolaj, mint például a kajeput adja ennek az ápolókrémnek a regeneráló és feszültségoldó erejét. Hidratáló textúrájának köszönhetően egyaránt használható sportolás vagy bármilyen mozgás végzése előtt és után is.

6 205 Ft

Az aromás tonkabab balzsamos illata beburkol, mint egy puha takaró. A nyugtató cajeput olajjal együtt ez a tisztán természetes összetétel bebizonyította, hogy támogatja az izmok és az ízületek ápolását. Ideális napi ápoláshoz és masszázshoz is.

Tonka (Dipteryx odorata)

A tonkát kímélő extrahálással nyerjük ki a lágy marcipán illatú tonkababból, amely az aromakonyhában is nagy népszerűségnek örvend. A finom ellazító illat kedvelt nyugtató dörzsölésekhez és hatékonynak bizonyult a megterhelt izom- és csontrendszer rendszeres masszázsainál is. A tonkabab illatát hagyományosan arra használják, hogy krónikus fájdalmakkal küzdők mindennapjait megkönnyítsék.

8 285 Ft

Wintergrün ízületápoló spray Dr. John Zhou receptúrája alapján

A dr. John Zhou hagyományos kínai receptúrája alapján készült ízületápoló olajspray egyesíti magában a különböző kultúrák gyógynövényismereteit. A 100%-ban tiszta és természetes körtike- és borsmentaolaj hűsíti a bőrt, ugyanakkor bedörzsölés esetén aktiválja az izmokat és az ízületek. Az orbáncfű és az árnikaolaj ápolja és támogatja a regeneráló masszázst.


Wintergrün (Körtike) - Gaultheria fragrantissima

A körtike az érdemtelenül elhanyagolt, elfeledett növények közé tartozik az aromaterápiában, pedig egy valóságos fájdalomspecialista, melyet hagyományosan az izmok és ízületek bedörzsölésére használtak. A stimuláló illat aktiválja a keringést és támogatja a szervezet fájdalmas területeinek gyógyulását és regenerálódását.

 

7 230 Ft
Nézet:
Sorrend: