Nappali arckrém

Nézet:
Sorrend:

MediNatural Q10+Acmella olaj szérum | ráncellenes nappali -éjszakai anti-aging bőrápolóprogramhoz

"Nem csak a húszéveseké a világ", sőt, a szépség sem az ő kizárólagos tulajdonuk. Persze a fiatalság hamvassága elmúlik, de ez nem jelenti azt, hogy csendes beleegyezéssel át kellene adnunk magunkat az öregedésnek. Nem kell a szívünkhöz kapnunk, ha megjelennek az első mimikai ráncok, a szarkalábak a szemünk sarkában, hanem rendszeres, gondos bőrápolással kordában kell tartanunk őket. Ha pedig nem vigyáztunk magunkra eléggé, és már megereszkedett a bőrünk, esetleg vízszintes ráncok alakultak ki a homlokunkon, függőleges barázdák a két szemöldökünk között, akkor olyan arcápoló terméket kell választanunk, ami ezekkel is felveszi a harcot. 

A győzelem nem lehetetlen, segítségünkre siet a MediNatural Q10+Acmella olaj szérum! ? amely minden ránctípust megcéloz. A könnyen felszívódó finom textúrájú olajos szérum minden cseppje segít abban, hogy a bőr visszanyerje a rugalmasságát és feszességét.

Mit tartalmaz ez a káprázatos eredménnyel kecsegtető szérum?

A Q10+Acmella olaj szérum számos aktív hatóanyagot tartalmaz: Q10 koenzimet, Acmella kivonatot, csipkebogyó, gránátalma és sárgabarackmag olajat és E-vitamint. Az adalékmentes és teljesen természetes!

Q10 koenzim

Tudományos kísérletek sora igazolja, hogy a Q10 koenzimnek szerepe van a sejtek anyagcsere folyamataiban és akadályozza a káros szabadgyökök keletkezését. Lassítja a bőr öregedését, ám az életkor előrehaladtával a szervezet egyre kisebb mennyiségben tudja előállítani, ezért külső pótlása szükséges. A MediNatural Q10+Acmella olaj szérum kiváló minőségű Q10 koenzimet tartalmaz.

Acmella kivonat
Az acmella kevésbé ismert, de annál hatásosabb bőrfeszesítő összetevője a szérumnak. Az acmella növény a trópusokról származik, több helyen évszázadok óta gyógynövényként használják. Hatásmechanizmusa a bőr szerkezetének megerősítése, belülről történő kisimítása. Rövid idő alatt látható lesz az eredmény: szinte varázsütésre eltünteti az arcbőr egyenetlenségeit, üdévé és fiatalossá teszi azt.

Csipkebogyó olaj
Sejtfiatalító, antioxidáns hatású olaj, ami könnyen, mélyen felszívódik és erőteljesen hidratálja a bőrt. Ugyanakkor a bőr színét, tónusát is javítja, elhalványítja a kisebb bőrhibákat, hegeket, öregségi vagy más pigmentfoltokat. Káprázatosan rugalmassá teszi a bőrt, nagyszerű anti-aging alkotóeleme a MediNatural Q10+Acmella olaj szérumnak.

Gránátalma olaj
A gránátalma Ázsiából került hozzánk, így elmondhatjuk, hogy ország-világ kincseit beletettük a MediNatural Q10+Acmella olaj szérumba. Bőrregeneráló, hidratáló olaj, ami kifejezetten ajánlott száraz, érzékeny bőrre. Erősíti a bőr védekezőképességét, fitoösztrogén-tartalma segít az idősödéssel járó ösztrogéncsökkenés kompenzálásában.

Sárgabarackmag olaj
Már az ókori Kínában is titkos szépségreceptek hozzávalója volt. Vitalitástól ragyogóvá, selymessé teszi a megfáradt, érett bőrt, növeli a mélyebb bőrrétegek nedvességtartalmát. Használatával újra előszedhetők a kivágottabb ruhák, hiszen a szemkörnyék mellett a nyak és a dekoltázs extra ápolója.

E-vitamin
Aki sokáig feszes bőrt, fiatalos külsőt szeretne, annak nem szabad kihagynia a bőrápolásból ezt a jótékony hatású vitamint. Mi sem felejtettük ki a MediNatural Q10+Acmella olaj szérumból, így a felsorolt összetevők mellett az E-vitamin is hozzájárul a bőr hidratáltságának megőrzéséhez, a ráncok feltöltéséhez, kisimításához, valamint az egyenletes, szép bőrtónus eléréséhez.
E hatóanyagok nem csupán kiegészítik, hanem megsokszorozzák egymás hatását, így a MediNatural Q10+Acmella olaj szérumot használó hölgyek sokáig elmondhatják: Miénk a világ!

Hogy kell használni a Q10+Acmella olaj szérumot?

A bőr megtisztítása után enyhén nedves bőrre kell felvinni könnyed, simító mozdulatokkal, melyek felfelé és kifelé irányuljanak. a Q10+Acmella olaj szérum használható önmagában és hidratáló krémek alá is.
A Q10+Acmella olaj szérum hatása rövid időn belül tapasztalható lesz, így nem kell heteket várni arra, hogy véleményt tudjunk formálni erről a kiváló termékről.

Az biztos, hogy nem fog csalódást okozni! A könnyen felszívódó finom textúrájú olajos szérum minden cseppje segít abban, hogy a bőr visszanyerje a rugalmasságát és feszességét.

6 425 Ft

Bőrfiatalító – Szennyeződést taszító – Antioxidáns

Minden bőrtípusra tökéletes organikus bőrfiatalító krém. Bioaktív összetevőinek hatékonysága, tesztekkel is igazolt!

Az eredmény:

  • Láthatóan táplált, tónusos, revitalizált és sugárzó arcbőr
  • A ráncok láthatóan halványodnak és csökken a bőrpír*in vitro kísérletek által bizonyított hatás
  • A krém lágy, gyengéd textúrával rendelkezik. Gyorsan felszívódik, és kiváló sminkalap is.


Az öregedésgátló tulajdonságokat az organikus Moringa Oleifera levél és magolaj adja, melyhez antioxidánsokban gazdag tengeri fenyő kivonat társul. Védelmet biztosít a bőröregedéssel, fotoöregedéssel szemben, melyet potenciális agresszív vegyületek, a környezetszennyezés és szenzitizáló tényezők váltanak ki, amilyen a cigarettafüst, a szmog és az UV sugarak.


Biológiai mutatók

  • Organikus összetevők összesen: 52%**
  • Természetes eredetű összetevők összesen: 99,76%
  • Természetes eredetű illatanyag: 100 %

 

**min. 20 % szükséges a Cosmos Organic Standard-hoz

 

  • Vegán termék
    Bőrgyógyászatilag, mikrobiológiailag tesztelt
    Nincsenek benne: génmódosított összetevők, állati eredetű anyagok, ásványi olajak, parabének, szilikon, PEG, szintetikus színezék
    A csomagolás újrahasznosítható és a
    felhasznált papír is felelős gazdálkodásból származik

 

8 015 Ft

Megemel – Antioxidáns – Felragyogtat

  • Elképesztő lifting- és tápláló hatás
  • Azonnali és hosszan tartó eredmény
  • *In vivo tesztek igazolták az azonnali feszesítő hatást, már 5 perc után az önkéntesek 70%-nál, 15 perc után pedig a 90%-uknál!


A szérum aktív összetevői: organikus Moringa Oleifera levélkivonat és magolaj, Baobab pép, gumiarábikum és hialuronsav. Minden bőröregedéssel kapcsolatos folyamatra hatással van, a bőrt feszesíti, hidratálttá és ragyogóvá varázsolja. Véd a szmog, valamint az UV sugárzás öregítő hatásától. Minden bőrtípusra tökéletes választás!


Biológiai mutatók

  • Organikus összetevők összesen: 35%**
  • Természetes eredetű összetevők összesen: 99,75%
  • Természetes eredetű illatanyag:100 %
  • Vegán termék
  • Bőrgyógyászatilag, mikrobiológiailag tesztelt
  • NIKKEL-KRÓM-KOBALT TESZTELT < 0,00001%!
  • Nincsenek benne: génmódosított összetevők, állati eredetű anyagok, ásványi olajak, parabének, szilikon, PEG, szintetikus színezék
  • A csomagolás újrahasznosítható és a
    felhasznált papír is felelős gazdálkodásból származik

**min. 10 % szükséges a Cosmos Organic Standard-hoz

8 015 Ft

A Caviar Collagen kollekció termékei egyesítik magukban a fekete kaviár kivételes tulajdonságait, a gyógynövények kollagénjét és a Szibériai Gyógynövényes Hidratáló Komplexet, mely a vadon termő szibériai növényekből készült különleges keverék, és segít megőrizni a bőr fiatalságát, frissességét és szépségét.

A krém segít, hogy bőre tökéletesen hidratált legyen. Emellett optimális védelmet biztosít és megelőzi az öregedés első jeleinek megjelenését.

Minden bőrtípusra alkalmazható.

9 565 Ft

A Caviar Gold kollekció termékei a fekete kaviár és az értékes folyékony arany kivételes tulajdonságait egyesítik a speciális Vad Gyógynövény Energiakomplexszel, mely a vadon termő szibériai növényekből alkotott különleges keverék.

Élvezze a fiatalság és szépség ajándékát: bőre feszesebb lesz, a ráncok kisimulnak. Nappali arckrémünk tökéletesen hidratálja és ápolja a bőrt. Serkenti a kollagéntermelést, ezáltal csökkenti a ráncokat és segít helyreállítani a bőr feszességét. Elfedi a kisebb bőrhibákat és javítja a bőr megjelenését.

Könnyű textúrája ideális a zsíros és a vegyes bőr számára.

 

12 710 Ft

Naturissimo gránátalma-aszú time defence hidratáló nappali krém 50 ml

Az érett bőr hidratációját elősegítő, bőrtápláló arckrém. Biológiailag értékes gránátalma és szőlőmag olajokat, a környezeti ártalmakból származó szabadgyökök lekötődését elősegítő antioxidáns spárga kivonatot és A-vitamint tartalmaz.

A bíbor kasvirág kivonata, a hidratációt és bőrregenerációt támogató aszús szőlőlé és a alpesi csukóka kivonata a száraz, érett bőr komplex ápolásáról gondoskodnak.

7 740 Ft

A Schüssler Age Protection nappali arckrém rendkívül gazdag összetétele olyan értékes és korszerű hatóanyagokat tartalmaz ? a Schüssler biokémiai sók mellett ? mint az EPS Seafill? tengerialga-kivonat, növényi őssejtek, kis molekulájú hialuronsav és egyéb organikus növényi olajok.

Mindezek együttesen képesek egész napon át táplálni, hidratálni az arcbőrt, szembeszállnak a bőröregedéssel és védik az arcbőrt a káros környezeti hatásokkal szemben. Használatát ajánljuk anti-aging, tehát bőröregedést megelőző jelleggel és a már érett bőr mindennapos ápolására egyaránt.


A kihagyhatatlan schüssler-féle ásványi sók

A Schüssler Age Protection natúr arckrémben található egyedülálló hármas Schüssler ásványisó-kombináció (a Nr.1+ Nr.8 + Nr.11-es) hatékony megoldást jelent az érett bőr természetes egyensúlyának visszaállításához.

A Calcium fluoratum Schüssler-féle só feszesítő hatása miatt került a formulába, hiszen ez az, amely a kötőszövetek rugalmasságáért felel. Serkenti a kollagéntermelést, így hatékonyan feszesít. Emellett nyugtatja az érzékeny bőrt, és gyógyírt jelenthet a bőrön megjelenő berepedések, bőrkeményedések, sárgás elszíneződésekre is.

A Natrium chloratum Schüssler só az egyik leghasznosabb, ha bőrápolásról, sőt, a bőr egészségéről van szó: szuperhatékonyan, a bőr mélyebb rétegeiben hidratál, szabályozza a sejtek és a szövetek közti folyadékellátást.

A Silicea Schüssler só egy ránctalanító jolly joker. Age Protection nappali arckrémünkben is a ráncokkal veszi fel a harcot. A Silicea elsődlegesen a bőr kötő-, és támasztószövet-struktúrájának kialakításában vesz részt ( de a csont és porcok felépítésében is fontos szerepet játszik). Ennek az ásványi sónak a hiányállapota esetén bőrünk veszít feszességéből, és intenzívebb ráncképződéssel találkozunk, az erek rugalmassága csökken.


Age protection nappali arckrémünket ajánljuk mindazoknak, akik:

  • egy sokoldalú, teljeskörű ránctalanító-tápláló nappali arckrémet keresnek,
  • bőre érett, és dehidratált,
  • szeretik a könnyű textúrájú nappali arckrémeket,
  • akik hatékony megoldást keresnek a ráncok kezelésére,
  • bőre tónusát vesztett, megereszkedett,
  • bőrén még nincsenek mély ráncok, de hatékony anti-aging hatású nappali krémre vágynak.

 

9 110 Ft
Nézet:
Sorrend: