Éjszakai arckrém

Nézet:
Sorrend:
-20%

NetbioHónap 2024.03.27-ig 20% kedvezménnyel

Pótolja az elveszített természetes tápanyagokat. A bőrt védő természetes zsírköpeny javításával óvja a bőrt a kiszáradástól. Segíti a bőr regenerálódását és simítja az apróbb ráncokat. Rendkívüli bőrnyugtató hatással rendelkezik. 

  • Parabén mentes termék  


Fő összetevők:
A-vitamin, E-vitamin, Kecsketej komplex


1 970 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 575 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.01 - Vége: 2024.03.27
Akcióból hátralévő idő:
-20%

NetbioHónap 2024.03.27-ig 20% kedvezménnyel

Otthoni SPA-érzést biztosít. Megnyugtatja, hidratálja és kisimítja a bőrt. Frissítő tengeri illattal rendelkezik. Használata különösen ajánlott nyári napokon, napozás után. 

Bőrtípus: Száraz, normál

Korosztály: 30+

Bőrgyógyászatilag és allergológiailag tesztelt. 

Fő összetevők: Tengeri alga kivonat, Hyaluronsav, Hidro-retinol, Glicerin



425 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
340 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.01 - Vége: 2024.03.27
Akcióból hátralévő idő:

A szamártejjel készített arckrém nappali és éjszakai használatra is alkalmas, élénkítheti a bőr fényességét és mélyen táplálhatja már az első használat alkalmával. A kiváló textúra lehetővé teszi, hogy gyorsan felszívódjon és megszáradjon a bőrön, zsírosodás nélkül.

A szamártejjel készített arckrém nappali és éjszakai használatra is alkalmas, élénkítheti a bőr fényességét és mélyen táplálhatja már az első használat alkalmával: azonnal lágy, rugalmas és selymes hatást eredményezhet. A szamártej krém napi használata elősegítheti a dermisz sejtek cseréjét, helyreállíthatja az epidermisz természetes hidratációs küszöbét és ellensúlyozhatja az öregedésért felelős szabad gyököket. A kiváló textúra lehetővé teszi, hogy gyorsan felszívódjon és megszáradjon a bőrön, zsírosodás nélkül.

Használat: ajánlott reggel és este alkalmazni a megtisztított arcra és nyakra. Minden bőrtípusra alkalmas, érzékeny, száraz és kényes bőrre is.

8 825 Ft

Feszesítő éjszakai arckrém gránátalmával - érett bőrre

A cosnature gránátalmás éjszakai krém minősített bio termesztőktől származó, értékes gránátalmamag-olajjal fokozza a bőr ellenállását a szabadgyökökkel szemben és segíti a természetes regenerációt.

A babassuolajat, avokádóolajat és jojobaolajat is tartalmazó gazdag formula rugalmasságot és bársonyos tapintást biztosít. A sheavajnak köszönhetően elősegíti, hogy az igénybe vett bőr aktívan regenerálódhasson az éjszaka során. Megelőzi a kiszáradást és a töredezést, csökkenti a kipirosodást. Intenzíven táplál, könnyű felvinni és gyorsan beszívódik. Elegáns, finoman gyümölcsös illata felélénkíti az érzékeket.

Fő hatóanyag

A gránátalmamag-olaj bio termesztésű gránátalmából származik, és magas punicin sav tartalmának köszönhetően tökéletes összetevője az öregedésgátló termékeknek. Kiemelkedő antioxidáns hatásával különlegesen hatékony védelmet nyújt a szabadgyökökkel és az ártalmas környezeti hatásokkal szemben.

 

2 495 Ft

A Dr. Hauschka zsírmentes éjszakai ápolás hagyja, hogy a bőr szabadon lélegezzen, és serkenti annak természetes megújulási folyamatait.
Az Éjszakai szérum az alap éjszakai bőrápolást szolgáló készítmény. Segítséget nyújt a bőrnek a regenerálódásban és a természetes egyensúly helyreállításában.

Az illatos, almaszirmot és almatermést tartalmazó összetétel támogatja a bőr ritmusát, és társként kísér az éjszaka folyamán. A varázsmogyoró-kivonattal kiegészítve a szérum erősíti a bőrt, amely reggel megújulva, frissen ragyog.


Bőrállapot: 
Minden bőrállapothoz.


Minőség: 
100% natúr-, ill. biokozmetikum, NATRUE-tanúsítvánnyal
nem tartalmaz szintetikus illatanyagot, színezéket és tartósítószert
nem tartalmaz ásványi kőolajat, szilikont, valamint PEG-et, vegán,
nem tesztelték állatokon, valamint lehetőség szerint ellenőrzött ökológiai vagy biodinamikus gazdálkodásból származó, a méltányos kereskedelem elveinek megfelelő körülmények között termesztett nyersanyagokat tartalmaz.

12 350 Ft

Mélyen táplál, véd, feszesít.

A marokkói bio argán olaj vitaminok, antioxidánsok és esszenciális zsírsavak fantasztikus forrása. E különleges olaj egyedülálló tulajdonságai a bio esszenciális olajokkal és gyümölcskivonatokkal tartalmas, könnyedén felszívódó krémben egyesülnek, mely az arc és a test ápolásához is ideális. Az évszázadokon keresztül alkalmazott kivonatok antioxidáns tulajdonságukkal bársonyossá teszik a bőrt, a C-vitamin szint megemelésével támogatják a kollagén szintézist, ezáltal bőrfiatalító hatással bírnak.
 

Bioaktív, természetes, organikus összetevőkkel: argán olaj, argán kivonat, argán levél kivonat, aloe vera lé, narancshús kivonat, szegfűszeg olaj, geránium olaj, citromhéj olaj, pacsuli olaj, fahéj olaj, rózsafa olaj, vadmenta olaj, mandarinhéj olaj, vanília kivonat, fodormenta olaj, kigelia gyümölcs kivonat, hibiszkusz kivonat, majomkenyérfa kivonat.

Nem tartalmaz:

  • Parabeneket
  • SLS-t 
  • Mesterséges színezéket
  • Mesterséges illatanyagot
  • Ártalmas tartósítószereket

 

 

4 330 Ft

Táplálja, hidratálja a bőrt antioxidáns hatású tengeri kivonatokkal. Lassítja az öregedés jeleit.

A Holt-tenger sója több, mint 20 féle ásványi sót tartalmaz, melyek közül sok csak itt található meg. Ez a különleges összetételű ásványi só, számtalan értékes bőrápoló tulajdonsággal rendelkezik, táplálja és ásványi anyagokkal tölti fel a bőrt. A tápláló éjszakai krém a bioaktív tengeri kivonatoknak és a sóvirágnak Limonium baudinii (Sea Lavender) köszönheti öregedésgátló és antioxidáns tulajdonságait, melyek hozzájárulnak a bőr feszesebb és fiatalosabb megjelenéséhez.

SEA LAVENDER SC: A közönséges Limonium baudinii sáros, sós tavakban, sós mocsarakban nő, a tengerpartok mentén. Igen hasznos hatóanyag a bőr öregedését gátló arcápolásban. Fokozza a kollagén termelődését és véd az UVA sugarak okozta kollagén csökkenéstől. Védelmet nyújt a szabadgyökökkel szemben.
Gyulladásgátló hatású, serkenti a mikrokeringést. Táplál és stimulálja a bőranyagcserét.

  • Hidratál
  • Táplálja a bőrt
  • Lassítja az öregedést
  • Stimulálja dermisz rostokat
  • Globális védelmet nyújt
  • Védi a rostokat az UVA sugaraktól
  • Intenzíven hidratál; anti-aging - sejtregeneráló

 

Bioaktív, természetes, organikus összetevőkkel: Holt-tengeri ásványi só, aloe vera lé, avokádó olaj, shea vaj, Barna alga kivonat, hínár kivonat, keserűnarancs levél olaj, narancshús kivonat, mandarinhéj olaj, fenyőtű olaj, kakukkfű virág olaj, vadmenta olaj, fodormenta olaj, E vitamin.

Nem tartalmaz:

  • Parabeneket
  • SLS-t 
  • Mesterséges színezéket
  • Mesterséges illatanyagot
  • Ártalmas tartósítószereket

 

 

3 935 Ft

Táplál, mélyen hidratál, az öregedés ellen hat.

Gazdagon tápláló krém szűz kókuszolajjal, papaya, füge, narancs és mangó bio esszenciális olajok és kivonatok és aloe vera lé keverékével együttesen hidratálják a bőrt. A kókuszolajban található, trigliceridek egész éjjel mélyen hidratálják és táplálják a bőrt, fokozzák a feszességet és a bőr tónusosságát, védelmeznek a sejtkárosító szabadgyökökkel szemben.

Bioaktív, természetes, organikus összetevőkkel: Kókusz olaj, kókusz kivonat, aloe vera lé, avokádó olaj, papaya kivonat, mangó kivonat, kakaóbab kivonat, mangosztán kivonat, füge kivonat, narancshús kivonat, bergamott olaj, citromhéj olaj, C-vitamin, E vitamin

Nem tartalmaz:

  • Parabeneket
  • SLS-t 
  • Mesterséges színezéket
  • Mesterséges illatanyagot
  • Ártalmas tartósítószereket

 

 

3 935 Ft

"Bioaktív áttörés az organikus borápolás területén - 100%-ban természetes és hatékony.?

Bioaktív arcápolás - Feszesíto, Hidratáló, Sejtregeneráló 

A bio termesztésbol származó méhpempo, kivételesen gazdag növényi hormonokban, tápanyagokban és aminosavakban. Öregedésgátló hatását klinikailag bizonyított vidrafuvel és további természetes bioaktív összetevokkel éri el. A borszövet legmélyebb rétegeibe hatolva stimulálja a sejtregenerációt, támogatja a kollagén és elasztin termelodését. Egész éjjel hidratál, minimalizálja a ráncokat, természetesen sugárzóvá, feszessé teszi a bort.

Alkalmazás: igény szerint vigyük fel az arcborre.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, mesterséges illatanyagot és mesterséges tartósítószert.

Bioaktív és bio összetevők: méhpempő, Aloe vera, vidrafű kivonat, jojobaolaj, körömvirág, makadámdió olaj, papayaolaj, japánviasz, tengeri növény kivonat, C-vitamin, sheavaj, méz, vöröshere, hanga kivonat, cédrusolaj, citrom, geránium, pacsuli, keserűnarancs, szantálfaolaj

3 995 Ft

Ez a nappali és éjszakai krémekből álló készlet minden, amire a szemkörnyéknek szüksége van a tökéletes 24/7 ápoláshoz.

Bőrnyugtató komplexum calmosensine lipo-dipeptiddel és fermentált levendula kivonattal - a tudomány és a természet egyensúlya a stresszes bőr egészséges és fiatalos megjelenésének helyreállítására.

Világosító nappali szemkörnyékápoló

Ez a könnyű, anti-aging krém arra készült, hogy felébressze és ragyogóvá tegye a tekintetet, világosítva a szemkörnyék bőrét. A bőrnyugtató komplexum mellett más összetevőkkel is gazdagodott az extra ápolás
érdekében.

A C vitamin elősegíti a kollagéntermelést, segít csökkenteni a bőrpírt és kiegyenlíti a bőrtónust, egészséges ragyogást ad.

A hyaluronsav intenzíven hidratálja, kisimítja és feltölti a bőrt

Kisimító éjszakai szemránckrém

Ez a gazdag krém egy intenzív kezelés, amely segít revitalizálni és megfiatalítani a szem körüli érzékeny bőrt. A bőrnyugtató komplexum mellett további aktív összetevőkkel segít a maximális eredmény elérésében.

A bakuchiol stimulálja a bőr sejtcseréjét, csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését, segít helyreállítani a feszességet.

A posztbiotikus hatóanyag segít megerősíteni a bőr védőgátját, aktiválja a bőr megújulását, helyreállítja a hidratáltságát és a ragyogását.

6 645 Ft

A bőr természetes lipidgátját imitáló formulával ez a lamelláris struktúrájú krém képes mélyebbre juttatni a hatóanyagokat, ezáltal minimalizálja az öregedés jeleit, és reggelre fiatalosabb, kipihentebbnek tűnő bőrt eredményez.

Bőrnyugtató komplexum calmosensine lipo-dipeptiddel és fermentált levendula kivonattal - a tudomány és a természet egyensúlya a stresszes bőr egészséges és fiatalos megjelenésének visszaállítása érdekében.

A calmosensine? anti-aging, nyugtató, puhító, simító hatású. Segít megnyugtatni a bőrt, oldja a feszültséget és segít megelőznii a ráncok kialakulását.

A fermentált levendulakivonat vitaminokkal, aminosavakkal és antioxidánsokkal gazdagított formulája, segít ellazítani és megnyugtatni a bőrt, oldja a stresszt és csökkenti a gyulladásokat.

A bakuchiol stimulálja a bőr sejtcseréjét, csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését, segít helyreállítani a feszességet.

A növényi kollagén elősegíti a bőr természetes kollagéntermelését, láthatóan megemeli és formálja a bőrt a feszesebb, határozottabb bőrkontúrokért.

2 930 Ft

Tapasztalja meg a természetesen gyönyörű bőr lavera érzését egyik napról a másikra.

Alvás közben bőrsejtjeink kiegyensúlyozottan dolgoznak, hogy helyrehozzák a sérüléseket és eltávolítsák az előző napi nyomokat.

A lavera Re-Energizing Sleeping Cream revitalizálja az arcszínt és támogatja a természetes sejtmegújulást az éjszaka folyamán. Selymes textúrája és gondosan válogatott hatóanyagai intenzíven hidratálják a bőrt, így friss, ragyogóan szép bőrrel ébredsz.

Innovatív formulánk a fáradt bőrért:

  • Revitalizálja és kisimítja az arcbőrt
  • Küzd a fáradtság jelei ellen
  • Reggelre felfrissíti a bőrt
  • Biológiailag lebomló formulák ásványi olajok vagy mesterséges illatanyagok, színezékek vagy tartósítószerek nélkül*
  • Szigorú független NATRUE natúrkozmetikai szabvány szerinti tanúsítás, bőrgyógyászatilag tesztelt

 Klímasemleges termékek**, a tégely 73%-ban újrahasznosított anyagból, az összecsukható dobozban lévő kartonanyag pedig 100%-ban újrahasznosított szálakból készült

  • PETA kritériumok szerinti tanúsítás
  • Exkluzív természetes formulák, amelyeket a lavera kutatócsoportja fejlesztett ki a legjobb természetes összetevők felhasználásával

* az EU kozmetikai rendeletének megfelelően
** ClimatePartner.com/12310-1610-1001

6 500 Ft

A megújító arckrém-maszk egy éjjeli ?szuperhős?, aki addig dolgozik amíg te alszol. Segít kisimítani a bőrt, és kiegyenlíti a bőr tónusát, friss és ragyogó arcot eredményezve ébredés után.
KoenzimQ10 ?Egy erős antioxidáns amely stimulálja az elasztin termelést, visszaállítja a bőr szilárdságát és rugalmasságát.
Organikus ?vulkanikus? áfonya keramidok?fenntartják a hidratáltságot, megerősítik a bőr természetes védelmét illetve megvédik azt a környezet káros hatásaitól.

2 770 Ft
Nézet:
Sorrend: