Fogápolás és szájhigiénia

Nézet:
Sorrend:

A mentol nélküli Calendula fogkrém megfelelő olyan esetekben, ha kerülni akarjuk a borsmentaolajat.

Helyette az édeskömény illóolaj gondoskodik a friss szájízről. A fogkrémben lévő kalcium-karbonát gyengéden és alaposan tisztítja a fogakat. A körömvirág kivonata véd a gyulladásoktól.

 

2 150 Ft

Érzékeny fogíny számára.

Hatékony tisztító és frissítő fogkrém ? a növények erejével.

A gyengéd gyógynövényes fogkrém alaposan és kíméletesen tisztítja a fogakat a fogzománc károsítása nélkül. A speciálisan ingerérzékeny fogínyre összeállított gyógynövény kivonatok egyensúlyban tartják a szájflórát.

Hatékony tisztítás az érzékeny fogaknak és fogínynek a fogzománc károsítása nélkül. A rendszeres fogmosás véd a fogszuvasodás ellen. Nem tartalmaz cukrot, mesterséges édesítőszereket, szintetikus tartósítószereket, aromákat és színezékeket valamint kőolaj lepárlási termékeket.

A fogkrémet nedves fogkefére nyomjuk és kis, körkörös mozdulatokkal tisztítsuk meg a fogakat és a fogínyt.

2 150 Ft

A fogíny természetes erősítője.

Természetes ratanhia gyökér kivonattal az íny védelméért.

A frissítő Ratanhia fogkrém gyengéden és alaposan tisztítja a fogakat, rendszeres használattal hatékonyan eltávolítja a lerakódásokat. A perui Andokban vadon növő Ratanhia növény gyökere gazdag cserzőanyagokban: kivonata feszesíti a fogínyt. A természetes borsmenta és fodormenta illóolajok hosszantartó friss lehelletet biztosítanak.

Rendszeres használata erősíti és védi a fogínyt. Hosszantartó, friss mentás íz.

Használata: A fogkrémet nedves fogkefére nyomjuk és kis, körkörös mozdulatokkal megtisztítjuk a fogakat és a fogínyt.

2 150 Ft

Természetes védelem a tejfogaknak.

Kellemes ízű, fluorid mentes fogkrém gyermekeknek.

Ízében, színében és állagában is megfelel  a gyermekek ízlésének és ezzel együtt kellemessé teszi a napi fogápolást gyermekeknek és szülőknek egyaránt. A gyengéd összetétel nem tartalmaz olyan anyagot, melynek lenyelése káros lenne a gyermek számára.

Gyengéden és hatékonyan tisztít, segít megelőzni a lepedék képződését. Kellemes ízét a természetes illóolajoknak köszönheti. Nem tartalmaz fluoridot, cukrot, szintetikus édesítőszereket és színezékeket, kőolajszármazékokat.

Használat: A zselés gyermek fogkrémet nyomjuk a nedves fogkefére. Fogmosás után alaposan öblítsük ki a szájat és a mossuk le a fogkefét

1 755 Ft

    Természetes tisztítás és védelem. Természetes összetevői a testével együttműködve segítenek fogai tisztításában.

    A sókristályok elősegítik a nyáltermelést, ezzel fokozzák a természetes öntisztítást. A kellemesen bizsergető, könnyű sós íz borsmentaolajjal párosul a hosszantartó frissesség érdekében.

    Sós íz a borsmenta frissességével. Erősíti az ínyt, segít megelőzni a fogkő kialakulását.

    Használata: A fogkrémet nyomjuk a nedves fogkefére. Fogmosás után alaposan öblítsük ki a szájat és mossuk le a fogkefét.

     

    2 150 Ft
    Nézet:
    Sorrend: