Tönkölykeksz

Nézet:
Sorrend:

Az Alce Nero bio tejcsokoládéval bevont kekszek a ropogós tönköly keksz összes jótékony hatását kombinálják a csokoládé energiájával. Az általunk használt kakaó Fairtrade tanúsítvánnyal rendelkezik, amelyet latin-amerikai kistermelők termesztenek.

Tökéletes egy ízletes reggelihez vagy nassolni. Az Alce Nero tönköly tejcsokis kekszek csak extra szűz olívaolajjal készülnek.

470 Ft

Magyarország tradícionális keksze bio minőségben. Íze, színe, jellege azonos a hagyományos háztartási kekszel, mégis összetevőiben, beltartalmában óriási a különbség.

Tönkölylisztből nádcukorral készült termék, mely megszólalásig hasonlít a régi szépemlékű háztartási keksz ízére. Kiváló kókuszgolyó készíthető belőle. Bio termék.

680 Ft

Teljes értékű tönkölylisztből, lágy kéksajttal készült ostya, könnyű nassolni való. Minőségét nem bízzuk a véletlenre! Elsőrangú alapanyagokból, a Ziegler ostya műhelyében készül. A tápláló és értékes ősi gabona, a nemes kéksajt, valamint a finom fűszerek ügyes kombinációja. Egészséges nassolni való, tudatos választás.

Kiváló Magyar Élelmiszer védjeggyel rendelkező termék.

600 Ft
Nézet:
Sorrend: