Kézkrém

Nézet:
Sorrend:

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény melynek hatását szakirodalmi adatok igazolják.

  • Mi a készítmény hatóanyaga? O,4O g Calendulae off. flos.extr. [Körömvirág (Ringelblumen) kivonat] 1OO g kenőcsben (kivonószer: széndioxid).
  • Mit tartalmaz még a készítmény? Segédanyagok: kukoricacsíraolaj, sertészsír, aszkorbil-palmitát (E3O4), alfa-tokoferol (E3O7), citromsav, zsírsav-mono-digliceridészter (E471).
  • Mikor ajánlott a készítmény alkalmazása? A körömvirág tartalmú kenőcs gyulladáscsökkentő, sebgyógyulást elősegítő hatású. Alkalmazható: sebgyógyulást elősegítésre; nehezen gyógyuló sebek, kisfokú (I. fokú) égési sérülések, és hosszantartó ágyhoz kötöttség során kialakuló felfekvések, kisebb bőrgyulladás, zúzódás, kelések kezelésére, valamint kiszáradt, repedezett bőr ápolására.
  • Mikor nem szabad a készítményt alkalmazni? Fészkes virágzatúakkal szembeni egyéni túlérzékenységben (allergia) és nyílt, vérző sebfelületen ne alkalmazza készítményt!
  • Alkalmazhatják-e a készítményt gyermekek is? A készítmény gyerekek kezelésére is alkalmazható.Gyermekek elől elzárva tartandó.
  • Alkalmazható-e a készítmény más gyógyszerekkel? A kenőcs külsőleges használata nem befolyásolja más készítmény hatását.
  • Mit kell megfontolni a terhesség és szoptatás ideje alatt? Nem áll rendelkezésre olyan adat, amely ezen élethelyzetekben óvintézkedést javasolna a készítmény alkalmazásával kapcsolatban.
  • Hogyan és mikor kell a készítményt alkalmazni? Naponta többször, de legfeljebb ötször alkalmazható.
  • Mi az ajánlott adag? A kenőcsöt kenje vastagon a kezelendő bőrfelületre, és fedje be mullpólyával.
  • Milyen nem kívánt hatást válthat ki a készítmény? A készítmény mellékhatása ez idáig nem ismert. Ha az alkalmazása során mellékhatást észlel, hagyja abba a kenőcs alkalmazását, és tájékoztassa kezelőorvasát.
  • Mire kell még ügyelnie a készítmény alkalmazása során? A dobozon feltüntetett lejárati idő után a kenőcs gyógyászati célra nem használható! A készítmény alapanyaga hőmérsékletváltozás hatására meglágyul (25CO fölött), majd szobahőmérsékleten csomós kiválás (ikrásodás) áll elő, amely a készítmény minőségét befolyásolja.
  • Mennyi ideig alkalmazható a készítmény? A kenőcsöt kúraszerűen, panaszai megszűnéséig alkalmazhatja. A tünetek ismételt megjelenésekor a kezelés folytatható. Ha a panaszai két hét alatt nem csökkennek ill. nem szűnnek meg, hagyja abba a készítmény alkalmazását.
  • Hogyan kell tárolni a készítményt? 15-25CO alatt tartandó! Felbontás után hűtőszekrényben kell tartani!

 

3 585 Ft

A fermentált mocsári hamvas szeder erős antioxidáns, amely omega-3 és omega-6 zsírsavakban gazdag, és segít megelőzni a szárazságot és a fakó bőrt.

Az őszibarackolaj mélyen a bőrbe szállítja a nedvességet a hosszan tartó
hidratálás érdekében, így a bőr feszessé és simává válik.

A növényi alapú formula biztosítja a bőr számára az áhított nedvességet.
Érezhetően puhábbá teszi a kéz bőrét.

1 540 Ft

Radírozó arclemosó.

Minden bőrtípusra.

Gyengéd arclemosó gél, amely egyszerre tisztítja meg az arcbőrt a szennyeződésektől és radírozza le az elhalt hámsejteket. Remekül használható smink eltávolítására is.

Használata: Lágyan masszírozzon egy kis mennyiséget körkörös mozdulatokkal a nedves arcbőrre a szem közvetlen környékét kihagyva! Langyos vízzel öblítse le, majd törölje szárazra az arcát! Használja mindennap!

Száraz, hűvös helyen tárolandó!

2 280 Ft

Bio mandulával és Bio sheavajjal

Táplálja és védi a bőrt, gyorsan beszívódik, lágy, sima érzést biztosít a kézbőrön. A krémben lévő bio kamilla-kivonat nyugtatja és ápolja az igénybevett kéz bőrét.

Minőségi garancia: 100%-ban természetes növényi összetevők, bio növényi kivonatokkal és bio olajokkal, 100%-ban mentes parabénektől, szilikontól, paraffintól, szintetikus tartósítószertől és kőolaj származékoktól.

  • Német NaTrue által ellenőrzött natúrkozmetikum
  • Vegán
1 855 Ft

Bio olivaolajjal és Bio kamillával

  • Azonnal beszívódik a száraz, érdes bőrön.
  • Védi a körömágyat. 
  • Német NaTrue minősítéssel.
  • Vegán termék.


Minőségi garancia:
100%- ban ellenőrzött naturkozmetikum, magas minő- ségű bio növényi összetevőkkel. 


Nem tartalmaz:
szilikont, paraffint, ftalátokat, műanyag mikrogyöngyöt, kőolaj származékot, parabént, szintetikus tartósítószert-, illat- anyagot-, színezéket. GMO mentes. Dermatológiailag tesztelt, bőrbarát.

1 440 Ft

Bio vörösáfonya, bio argánolaj és hyaluron savval igénybevett bőrre

Antioxidáns hatású, védi a sejteket, láthatóan csökkenti az öregedés jeleit a bőrön.

  • Német NaTrue minősítéssel.
  • Vegán termék. 


Minőségi garancia: 100%-ban ellenőrzött naturkozmeti- kum, magas minőségű bio növényi összetevőkkel.


Nem tartalmaz: szilikont, paraffint, ftalátokat, műanyag mikrogyöngyöt, kőolaj származékot, parabént, szintetikus tartósítószert-, illatanyagot-, színezéket. GMO mentes. Dermatológiailag tesztelt, bőrbarát.

1 695 Ft

Bio ligetszépével, Green Ultra sensitive complex-szel

Ez egy olyan különleges receptúra, melyet kifejezetten az érzékeny bőrre fejlesztett ki a lavera. Exkluzív hatóanyagokat, többek között édesgyökér-kivonatot tartalmaz, mely stabilizálja a bőr természetes védekezését.

Illat- és színezőanyagot, szintetikus tartósítószert NEM tartalmaz. Neurodermitiszben szenvedők részére is ajánlott. Támogatja a kézbőr regenerálódását, kiszáradását megelőzi. Rendkívül hatékony, az érzékeny bőr számára gazdag ápolást biztosító formula.

  • NaTrue minősítéssel, 100%-ban ellenőrzött natúrkozmetikum, VEGÁN termék

 

 

 

3 000 Ft

Hidratál, zsíros érzet nélkül és gyorsan beszívódik.

Minden bőrállapotnál alkalmazható, különösen az érdes, száraz és érzékeny területek ápolására.

Vitalizálja a bőrt és serkenti az életfolyamatait.

A Martina Gebhardt Kéz- és körömápolási termékcsalád teljes körű ápolást és védelmet nyújt a kezeknek és a körmöknek. Erősíti a körmöket, ápolja a körömágyat, valamint védelmet nyújt igénybe vett kezeknek."

 

5 980 Ft

Védi és ápolja a kezeket, valamint más repedezett és durva tapintású bőrterületeket.

Különösen ajánlott a száraz, gyulladásokra hajlamos bőr ápolására, így arcpakolásként is használható.

A Martina Gebhardt Kéz- és körömápolási termékcsalád teljes körű ápolást és védelmet nyújt a kezeknek és a körmöknek. Erősíti a körmöket, ápolja a körömágyat, valamint védelmet nyújt igénybe vett kezeknek.

A Martina Gebhardt Kézkrém alkalmazható kézpakolásként is. Ehhez vastagabban kenje be a kezeket és a esetleg a karokat a krémmel, majd tekerje be őket 10 percre folpackkal vagy húzzon pamutkeszyűt. Így a hatóanyagok különösen jól beszívódnak. Végül távolítsa el a maradék krémet egy nedves törölközővel."

 

7 070 Ft

Hidratáló ápolás száraz bőrre

A bio-argánolaj rendkívüli ápoló és regeneráló tulajdonságai miatt ismert és kedvelt. Kiválóan alkalmas az érzékeny bőr ápolására is. A bio-sheavajat is tartalmazó hidratáló ápolókrém könnyen beszívódik és csak egészen diszkrét illatot kapott, olyan bio-illóolajoknak köszönhetően, mint a vanília vagy a friss grapefruit.

Argania spinosa

A natív argánolaj Marokkóból magas telítetlen zsírsav- és antioxidáns tartalmának köszönhetően nagyon kedvelt. Kiváló a bőr mindennapos ápolására, véd a környezeti hatások ellen és elősegíti a bőr regenerációját.

5 585 Ft

Szűretlen kakaóvaj, jellegzetes természetes kakaó illattal. Semmilyen hozzáadott összetevőt nem tartalmaz.

 

  • Száraz bőr esetén: A kakaóvaj lassan szívódik fel a bőrbe, hosszantartó hidratáló hatású.
  • Ekcémásoknak: Az ekcémás bőr tüneteit csökkenti, természetes hidratáló hatása révén megakadályozza a betegség kiújulását.
  • Pikkelysömör esetén: Gyorsan és tartósan enyhíti a psoriasis tüneteit
  • Napozáshoz: A kakaóvaj napvédő hatású, faktorszáma kb. 5-7.
  • Borotválkozás után: Megnyugtatja és ápolja az irritált bőrt.
  • Bőrkeményedésre: Bőrpuhító hatású, elősegítheti a kirepedezett bőr gyógyulását.

  

1 915 Ft

Afrika aranya- bőre őrangyala! A shea fa csonthéjas terméséből kinyert zsiradék, mely bőrápolási célra több, mint kiváló (jól helyettesíti kiütéses bőrnél a szteroidos krémeket?), de élelmiszeriparban is használatos.

100%-ban finomítatlan shea vaj Észak- Ghána ökogazdaságú területéről. Fair Trade termék.

Használata: az egész testen naponta többször alkalmazható, de latexre érzékeny egyéneknél bőrpróba javasolt. Azonnali bőrpuhító hatású, a ráncokat lágyíthatja, a pattanásokat csökkentheti. E vitamin és béta-karotin regeneráló hatással bír.  

3 165 Ft

Afrika aranya- bőre őrangyala! A shea fa csonthéjas terméséből kinyert zsiradék, mely bőrápolási célra több, mint kiváló (jól helyettesíti kiütéses bőrnél a szteroidos krémeket?), de élelmiszeriparban is használatos.

100%-ban finomítatlan shea vaj Észak- Ghána ökogazdaságú területéről. Fair Trade termék.

Használata: az egész testen naponta többször alkalmazható, de latexre érzékeny egyéneknél bőrpróba javasolt. Azonnali bőrpuhító hatású, a ráncokat lágyíthatja, a pattanásokat csökkentheti. E vitamin és béta-karotin regeneráló hatással bír.  

9 805 Ft

Extra feszesítő kézápoló krémünk formuláját úgy alakítottuk ki, hogy megemelje, feszesítse és újra rugalmassá tegye a kezek finom bőrét.

A bio szibériai ginzeng feszesebbé és fiatalosabbá teszi a bőrt és növeli rugalmasságát. Ez a hatás annak a sok-sok ásványi anyagnak köszönhető, mely csak ebben a fajta ginzengben van jelen. A kúszómagnólia antioxidáns tulajdonsága és E-, valamint C-vitamin tartalma miatt rendkívül jó hatással van a bőrre.

A vadon gyűjtött szibériai berkenye még a legszárazabb bőrt is képes megnyugtatni és tápanyaggal ellátni.

 

2 005 Ft

Segít hosszú időre megőrizni kezeinek szépségét és fiatalos megjelenését, miközben megvédi bőrt az ártalmas környezeti hatásokkal szemben.

Kézkrémünk igen gazdag altaji homoktövisből, amarántból és tőzegáfonyából nyert tápláló és hidratáló olajokban. Az altaji homoktövist évszázadok óta használják a haj és a bőr megszépítésére.

Ez a szibériai bogyó a béta-karotin, a jótékony hatású és ritka omega 3-6-7-9 zsírsavak, valamint az értékes flavonoidok leggazdagabb természetes forrása. Vadon gyűjtött szibériai gyógynövényeket és tiszta szibériai növényolajokat tartalmaz.

Nem tartalmaz: parabéneket, polietilén-glikolt (PEG), ásványi olajokat.

 

1 950 Ft

Mindennap táplálja és aktívan hidratálja bőrét; megvédi kezeit a környezeti ártalmaktól.

Esszenciális aminosavakban gazdag. A vadon gyűjtött szibériai fenyő erősíti a bőrt és védi a szél, a kiszáradás, valamint a hideg ellen. Ugyanakkor a bio sarkvidéki lenolaj gyógyítja, lágyítja és intenzíven táplálja a kezeket.

 

1 790 Ft

A krém rendszeres használatával megelőzhetőek, illetve megszüntethetőek a bőrgyulladások. Lokális, nem nagy felületű bőrgyulladások (bőrkiütések, égési sérülések során keletkezett hámfosztott területek, fagyások) kezeléséreVisszérgyulladás esetén mérsékli a gyulladásos tüneteket és csökkenti a fájdalmat. Nehezen gyógyuló - már hámosodó - sebek és fekélyek, valamint aranyeres problémák kezelésére. Regeneráló és hidratáló hatóanyagai a bőrt simává és puha tapintásúvá teszik.

A körömvirág (Calendulae flos) gyulladáscsökkentő és sebgyógyító hatású. A kamillavirágzat (Matricariae flos) hatóanyagai gyulladáscsökkentő, sebgyógyító és antimikrobás hatásúak. A béta-karotin természetes antioxidáns, az A-vitamin elővitaminjaként fontos szerepet játszik a hámképződésben és a regenerációban, azaz a sebgyógyulásban.

2 220 Ft
 
Nézet:
Sorrend: